-
October 25th, 2016, 21:57
عضو جدید
پاسخ : درخواست خرید از دیتاسنتر ovh
درود
امکان خرید هست ولی امکان ارائه دسترسی به پنل مستقیم نمیباشد
پیروز باشید
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
-
-
October 25th, 2016 21:57
# ADS
-
October 25th, 2016, 22:23
عضو انجمن
درود
شما دو راه دارید اینکه مدارک بخرید که زیر 200 تومن گیرتون نمیاد
یا اینکه از کسی که پنل داره خرید کنید بدون پنل مستفیم.
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
تعداد تشکر ها از k-h به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2016, 23:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sms.bartarhost
سرور مجازی درخواستی شما قابل خرید است ولی کنترل پنل بهتون نمیدیم
مشکلی با این موضوع نیست فقط بفرمایید اگر در ماه به هر تعداد OS Reload بخوام مشکل ندارید ؟
حداقل در ماه 5 بار بنده OS Reload انجام میدم . چون سرور برای تست نرم افزار ها هست و امکان خراب شدن زیاد هست .

نوشته اصلی توسط
host-net
درود
امکان خرید هست ولی امکان ارائه دسترسی به پنل مستقیم نمیباشد
پیروز باشید
مشکلی با این موضوع نیست فقط بفرمایید اگر در ماه به هر تعداد OS Reload بخوام مشکل ندارید ؟
حداقل در ماه 5 بار بنده OS Reload انجام میدم . چون سرور برای تست نرم افزار ها هست و امکان خراب شدن زیاد هست .

نوشته اصلی توسط
viasky
عزیز اگر اینقدر راحت و بی درد سر بود دیگه کسی از سرویس دهنده چیزی تهیه نمی کرد و مستقیم از خود دیتاسنتر خرید می کرد
بزرگترین مشکل اینه که شما به پنل نیاز دارید و مطمئن باشید هرکسی پنل داشته باشه برای خودش استفاده میکنه
سرویس و از جایی نیاز دارید که نام مالک پنل و پرداخت کننده باید یکی باشه و گاها حتی روی آی پی هم حساس هست
پیروز باشید
درست میفرمایید جناب عبید من هم نگفتم که بی دردسر هست و کار اسونی هست ، خودم والا واسه یک کار معمولی میخوام و اینقدر هم نیاز به هزینه نداره . این الان سومین تاپیکی هست که من در این باره ایجاد میکنم . در همشون بنده جوابی دریافت نکردم از دوستان حتی تو یکیشون کلاه برداری شد اما چون مبلغ زیادی هم نبود بیخیال شدم . و به مدیر هم گزارش دادم که اینطور هست پس از یک هفته جواب دادن که کلا خودمم بیخیال داستان شده بودم . به هر حال برای بنده فرق نمیکنه خیلی از دوستان هستن که میتونن کمک کنن در این باره البته اشتباه از خودم بود که عنوان نکردم نمیخوام پنل تهیه کنم .

نوشته اصلی توسط
k-h
درود
شما دو راه دارید اینکه مدارک بخرید که زیر 200 تومن گیرتون نمیاد
یا اینکه از کسی که پنل داره خرید کنید بدون پنل مستفیم.
درست میفرمایید اما چون فعالیت تجاری نیست نمیخوام هزینه بکنم چون اصلا نیاز نمیشه .
دوستانی هستن که میتونن همکاری کنن
ویرایش توسط Cr0w : October 26th, 2016 در ساعت 00:09
-
-
October 26th, 2016, 00:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Cr0w
با تشکر از شما ، راه ارتباطی دیگری در دسترس نیست ؟ اسکایپ یا یاهو مسنجر ؟
جناب عبید واسه یک vps 4 دلاری به نظر شما من 500 یورو هزینه میکنم ؟
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی اما در این مورد در مورد این نرم افزار با توجه به نفوذی که بر ایرانی ها داره حتی یک بچه 10 ساله هم میدونه تلگرام برای دسکتاپ و وب در دسترس است
خیلی ممنون . اگر دوستان دیگر نتونستن کمک کنن باهاتون تماس میگیرم .
می تونید بیاید اسکایپ و با هم چت کنیم.
نام کاربری: dedserver
-
-
October 26th, 2016, 00:29
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
می تونید بیاید اسکایپ و با هم چت کنیم.
نام کاربری: dedserver
لطفا تایید کنید کدامیک حساب کاربری شماست در اسکایپ ؟ چهار کاربر با این یوزر لیست شدن .
Amir Aziz Zadeh
dedserver .Net
Habibolah Hezararehi
-
-
October 26th, 2016, 00:41
عضو انجمن
برای من dedserver بودهکه الان داریم با هم صحبت می کنیم.
-
-
October 26th, 2016, 15:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Cr0w
درست میفرمایید جناب عبید من هم نگفتم که بی دردسر هست و کار اسونی هست ، خودم والا واسه یک کار معمولی میخوام و اینقدر هم نیاز به هزینه نداره . این الان سومین تاپیکی هست که من در این باره ایجاد میکنم . در همشون بنده جوابی دریافت نکردم از دوستان حتی تو یکیشون کلاه برداری شد اما چون مبلغ زیادی هم نبود بیخیال شدم . و به مدیر هم گزارش دادم که اینطور هست پس از یک هفته جواب دادن که کلا خودمم بیخیال داستان شده بودم . به هر حال برای بنده فرق نمیکنه خیلی از دوستان هستن که میتونن کمک کنن در این باره البته اشتباه از خودم بود که عنوان نکردم نمیخوام پنل تهیه کنم .
درست میفرمایید اما چون فعالیت تجاری نیست نمیخوام هزینه بکنم چون اصلا نیاز نمیشه .
دوستانی هستن که میتونن همکاری کنن
اگر پیاپی نباشه خیر مشکلی نیست
-
-
October 26th, 2016, 18:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sms.bartarhost
اگر پیاپی نباشه خیر مشکلی نیست
حداکثر چه میزان رو میتونید در ماه قبول کنید ؟
-
-
October 26th, 2016, 18:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Cr0w
حداکثر چه میزان رو میتونید در ماه قبول کنید ؟
در ماه 5 بار تا 6 بار مشکلی نیست ولی دوسه روزی یکبار
-
تعداد تشکر ها از sms.bartarhost به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2016, 22:20
عضو جدید
-