مشکلی با این موضوع نیست فقط بفرمایید اگر در ماه به هر تعداد OS Reload بخوام مشکل ندارید ؟
حداقل در ماه 5 بار بنده OS Reload انجام میدم . چون سرور برای تست نرم افزار ها هست و امکان خراب شدن زیاد هست .
مشکلی با این موضوع نیست فقط بفرمایید اگر در ماه به هر تعداد OS Reload بخوام مشکل ندارید ؟
حداقل در ماه 5 بار بنده OS Reload انجام میدم . چون سرور برای تست نرم افزار ها هست و امکان خراب شدن زیاد هست .
درست میفرمایید جناب عبید من هم نگفتم که بی دردسر هست و کار اسونی هست ، خودم والا واسه یک کار معمولی میخوام و اینقدر هم نیاز به هزینه نداره . این الان سومین تاپیکی هست که من در این باره ایجاد میکنم . در همشون بنده جوابی دریافت نکردم از دوستان حتی تو یکیشون کلاه برداری شد اما چون مبلغ زیادی هم نبود بیخیال شدم . و به مدیر هم گزارش دادم که اینطور هست پس از یک هفته جواب دادن که کلا خودمم بیخیال داستان شده بودم . به هر حال برای بنده فرق نمیکنه خیلی از دوستان هستن که میتونن کمک کنن در این باره البته اشتباه از خودم بود که عنوان نکردم نمیخوام پنل تهیه کنم .
درست میفرمایید اما چون فعالیت تجاری نیست نمیخوام هزینه بکنم چون اصلا نیاز نمیشه .
دوستانی هستن که میتونن همکاری کنن