با سلام خدمت دوست عزیزم
بهتره اگر کسی از اقوامتون در کشور دیگه ای هستند مجددا با نام اونا ثبت نام کنید و از اون طریق اقدام کنید.
با سلام خدمت دوست عزیزم
بهتره اگر کسی از اقوامتون در کشور دیگه ای هستند مجددا با نام اونا ثبت نام کنید و از اون طریق اقدام کنید.
سرور مجازی ارزان تضمینی با منابع کاملا اختصاصی | سرور مجازی ssd | لایسنس رایگان DriectAdmin + فول کانفیگ
۶۶۵۵۸۵۵۲ - ۶۶۵۲۵۰۰۲ (۰۲۱) | نماد اعتماد از دو نهاد مختلف: وزارت صنعت - وزارت فرهنگ
سرور مجازی ارزان تضمینی با منابع کاملا اختصاصی | سرور مجازی ssd | لایسنس رایگان DriectAdmin + فول کانفیگ
۶۶۵۵۸۵۵۲ - ۶۶۵۲۵۰۰۲ (۰۲۱) | نماد اعتماد از دو نهاد مختلف: وزارت صنعت - وزارت فرهنگ
درود
Customer Service و Sales فقط در ساعات اداری به وقت آلمان پاسخگوی ایمیل هستند ضمن اینکه روند رسیدگی به وریفای اکانت شما بستگی به حجم کاربران در صف داره و اگر سرشون شلوغ باشه و تعداد وریفای بالا باشه تا 5 روز هم ممکنه طول بکشه تا درخواست مدارک کنند.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
وریفای یک روزه معمولا انجام میشه.
عزیز عجله نکن جواب میدن.
امروز فکر کنم اونجا باید تعطیل باشه بخاطر همینه..
ولی من وریفای چندین اکانت کردم در ساعت اداری زیر 3 ساعت انجام دادن..
نگران نباشید
خب یعنی حتی من اجازه لاگین به اکانتم رو هم ندارم؟
اول باید منتظر ایمیل باشم و از طریق ایمیل کارای وریفای رو انجام بدم؟
من دیروز رفتم درخواست پاسپورت کردم و حداکثر تا 4 روز دیگه میاد
اما قبض آبو برق به اسم خودم نیست که بخوام بدم برای وریفای
من نمیدونم، الان یعنی =شتیبانی هتزنر انقدر ضعیفه که هنوز به من هیچ جوابی داده نشده!!!؟؟؟؟
درود
تا زمانی که اسکن پاسپورت و مدارک خواسته شدرو نفرستید اکانتتون فعال نمیشه و اطلاعات پنل روبوت براتون ارسال نمیکنند.هر زمان که بفرستید براشون مشکلی نیست همون موقع براتون فعال میکنند.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)