نوشته اصلی توسط ialeron خب یعنی حتی من اجازه لاگین به اکانتم رو هم ندارم؟ اول باید منتظر ایمیل باشم و از طریق ایمیل کارای وریفای رو انجام بدم؟ من دیروز رفتم درخواست پاسپورت کردم و حداکثر تا 4 روز دیگه میاد اما قبض آبو برق به اسم خودم نیست که بخوام بدم برای وریفای من نمیدونم، الان یعنی =شتیبانی هتزنر انقدر ضعیفه که هنوز به من هیچ جوابی داده نشده!!!؟؟؟؟ عزیزم تعطیلند هتزنر تنها چیزی که خیلی خوبه پشتیبانیشه نگران نباش
ialeron
نوشته اصلی توسط mohsen1771 عزیزم تعطیلند هتزنر تنها چیزی که خیلی خوبه پشتیبانیشه نگران نباش یعنی چی تعطیلن؟چندروز تعطیلی؟ منظورتون اختلاف ساعت هامونه؟ بالاخره ایمیل هارو میبینین دیگه!
نوشته اصلی توسط ialeron یعنی چی تعطیلن؟چندروز تعطیلی؟ منظورتون اختلاف ساعت هامونه؟ بالاخره ایمیل هارو میبینین دیگه! سلام شنبه و یک شنبه تعطیل هستن و اینجور موارد رو جواب نمیدن اما روزهای دیگه خیلی زود جواب میدن
خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
mohsen1771
نوشته اصلی توسط ialeron یعنی چی تعطیلن؟چندروز تعطیلی؟ منظورتون اختلاف ساعت هامونه؟ بالاخره ایمیل هارو میبینین دیگه! هموطنور که ایشون فرمودند 1 شنبه و شنبه تعطیله اونجا مثله پنج شنبه و جمعه ایران
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن