طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
دوستان به این موضوع مناقصه گفته میشه
مزایده معمولا برای فروش هست
ما از خدامونه که تکنولوژی روز رو استفاده کنیم
ولی متاسفانه میدونیم هر وقت شرکت خصوصی قراره یه کار زیرساختی انجام بده تا جایی که میتونه از کیفیت کم میکنه که به سود بیشتری برسه
خدا کنه لااقل فیبرها رو مثل قبل خود مخابرات بکشه وگرنه معلوم نیست بی کیفیتترین فیبرهای چینی چه افتضاحی به بار بیارن!
این که افراد توانمندی توی کشور هستن شکی درش نیست، ولی کارها رو دست افراد توانمند میدن؟
فکر کنم 90 درصد بودجشون رو صرف طراحی سایتشون کردن
![]()
تصاویر سایت برای من جالب بود( ما برای تغییر امده ایم )![]()
دوستان نمیدونم چرا مسخره میکنید ایران توانمندی هایی داره و خیلی چیز ها داره که دنیا نداره اون رو یا اگر داره به پای ایران نمیرسه .
حالا تو این مورد درسته عقب هستیم از کشور های دیگه اما شدنی هست و چندین سال هست که بعضی مناطق فیبر نوری هستند حتی و منبد میخواهند سراسری همه جا گشترش بدن مگه ایران نتونست 4g بیاره ؟ این پروزه بزرگ و فوق العاده فنی .
پس اینم میاره نه تنها برای اینترنت بلکه کلا باید فیبر نوری از تلکنولوژی بروز بشه برای خود کیفیت خط تلفن و مسائل فنی که ما نمیدونیم اما این کار میشه و باید بشه و می خواهند انجام بدن چندین ساله و امسال یا سال 96 به شکل قوی استارت میخواهند بزنند من اینو در اخبار رشت شنیدم
مشکل اینجاست که به اندازه شاید کل زیرساخت اینترنت آلمان و فرانسه هزینه میشه داخل ایران تا شاید اینترنت با سرعت دانلود 2 مگابایت به شما برسه و البته با محدودیت ترافیک
این که این پول کجا داره خرج میشه هم کاری نداریم....
فقط خداکنه دوباره کشتری که داره رد میشه لنگرش به کابل و....نگیره که همین هم قطع میشه ( خداروشکر 2 سالی میشه که کشتی ها خیلی دقت می کنند)
موفق باشید
- - - Updated - - -
بررسی سرعت 4G از چند اوپراتور ( در حرکت - بر حسب مگابایت)
متاسفانه ایران فقط داره با کلمات بازی میکنه و در عمل تغییر چندانی شاهد نخواهیم بود
سرعت 4G اوپراتورهای ایران با تردید و تخفیف نزدیک به 3G جهانی خواهد
که البته باز هم اون پایداری و کیفیت و نخواهند داشت
تمام مواردی که عرض کردم در مورد سرویس اینترنت ثابت نیز وجود داره
به طوری که ADSL در تمام دنیا تقریبا کنار گذاشته شده و VDSL جایگزین اون شده
اما در ایران تازه به فکر این هستند که نرخ و تغییر بدهند یا اصلا طرح فشفشه و منور و نارنجک ( با قیمتی چند برابر تمام دنیا)
دلیل این همه اختلاف چییست.... فقط خدا می دونه
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)