به اعتمال زیاد مشکل از مک شما هست منم مک یوک پرو 15 اینچ دارم گرم نمیشه فقط زمانی که کار خیلی سنگینی انجام میدم و اینکه از اخرین نسخه استفاده می کنم سری گرافیک دار amd هست
به اعتمال زیاد مشکل از مک شما هست منم مک یوک پرو 15 اینچ دارم گرم نمیشه فقط زمانی که کار خیلی سنگینی انجام میدم و اینکه از اخرین نسخه استفاده می کنم سری گرافیک دار amd هست
دوستدار کتاببلیان
مدل کامل لب تاپ بگید
- - - Updated - - -
نصب نرم افزار clean my man کرک شده که هم چیزتون تحت کنترل میشه
دوستدار کتاببلیان
دوست عزیز سیستم شما باید از نزدیک دید پیشنهاد می کنم پیش یک تعمیرکار اپل ببرید نگاه کنند و اگه گفتند مشکل سخت افزار هست زیر بار نرید و اگه گفتن سیستم عامل عوض کنند اون کار هم جواب زیاد نمیده اگه اون گفت میشه خودتون سیستم عامل عوض کنید و به جدیدترین سیستم عامل نصب نکنید به سیستم عامل نسخه قبلی بدون مشکل تون کوچ کنید منتظر مهر ماه بشید سیستم عامل جدید بیاد
سلام ، بعد از هر بار آپدیت یکسری پروسس هستند ک مجددا ریبیلد میشن ، مثل ایندکس spotlight و ... کمی زمان بهش بدید ، خودش درست میشه. (حدودا ۱۵ دقیقه)
دما رو ب سانتی گراد بگید . (از iStat Menu استفاده کنید.)
یک عکس از Activity Monitor در حالتی ک سورت بر اساس پروسس CPU هست بزارید.
ببینید CleanMyMac یکی از قدیمی ترین نرم افزار های پاک کننده کش سیستم عامل مکینتاش هست ک بر خلاف سایر نرم افزار های شرکت macpaw ، هیچ وقت از سوی اپل برای قرار گیری در آپ استور تایید نشد !!
از این نرم افزار فقط برای uninstall کردن اپلیکیشن ها استفاده کنید و تحت هیچ شرایطی کش سیستم عامل رو خالی نکنید .
ویرایش توسط OmidX : June 6th, 2016 در ساعت 00:10
...Zzzz...
مطمئن هستم سخت افزاری نیست... چون هنوز شش ماه نشده که خریدمش و اینقدر مواظبش بودم که حتی نزاشتم خاک بگیره...
فقط این اواخر سیستم عامل رو آپدیت کردم
یکم به نرم افزار clean my mac هم شک دارم
تعدادی نرم افزار گذاشته بودم واسه دانلود که همه رو لغو و حذف کردم و با وجود لغو کردن باز هم داره دانلود میشه و نمیدونم چیکار کنم؟! (بعید میدونم بخاطر این باشه)
مجبورم سیستم رو مدتی خاموش کنم و منتظر بشینم اپدیت جدید بیاد
دوستدار کتاببلیان
خوب پاک کنید هز نرم افزار بالا صفحه تان که اجرا شده و تست کنید ببینید مشکل حل شد یا نه
الان روی نرم افزار smcFanControl نوشته دما 61 درجه هستسلام ، بعد از هر بار آپدیت یکسری پروسس هستند ک مجددا ریبیلد میشن ، مثل ایندکس spotlight و ... کمی زمان بهش بدید ، خودش درست میشه. (حدودا ۱۵ دقیقه)
دما رو ب سانتی گراد بگید . (از iStat Menu استفاده کنید.)
http://8pic.ir/images/ruyxzocvehghxcztcnsi.pngیک عکس از Activity Monitor در حالتی ک سورت بر اساس پروسس CPU هست بزارید.
از وقتی این نرم افزار رو نصب کردم ضررش بیشتر از سودس بوده. خیلی برام مزاحمت ایجاد کردهببینید CleanMyMac یکی از قدیمی ترین نرم افزار های پاک کننده کش سیستم عامل مکینتاش هست ک بر خلاف سایر نرم افزار های شرکت macpaw ، هیچ وقت از سوی اپل برای قرار گیری در آپ استور تایید نشد !!
از این نرم افزار فقط برای uninstall کردن اپلیکیشن ها استفاده کنید و تحت هیچ شرایطی کش سیستم عامل رو خالی نکنید .
اما اگه این نبود حالا سیستم من فضا نداشت
نمیدونم از چه نرم افزاری بجای این واسه حذف نرم افزار ها و خالی کردن سیستم استفاده کنم
خوب پاک کنید هز نرم افزار بالا صفحه تان که اجرا شده و تست کنید ببینید مشکل حل شد یا نه
نرم افزار های در حال دانلود رو لغو کردم و فن خاموش شد و دما خیلی بهتر شد. فعلا که مشکل فن حل شده... اما باید تا فردا ازش استفاده کنم و نتبجه رو بگم
- - - Updated - - -
نیازی ب اینکار نیست ، شما یکبار P-RAM و SMC رو ریست کنید ، پرمیشن دیسک اصلی تون رو Repair و Optimise کنید ، مشکل تون بطور کامل حل میشه.
چطوری این کار رو کنم؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟
دوستدار کتاببلیان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)