مگه شرایط دریافت مالیات از فاکتور های رسمی ارائه شده نیست؟!
پس اگر بر فرض ما به دارایی بریم و تشکل پرونده هم بدیم با توجه به اینکه هیچ فاکتوری از سمت ما ارائه نشده فکر نمیکنم مشمول مالیات باشیم
اگر از دوستان کسی در مورد مالیات و دارایی جزئیات دقیق تری میدونه در این مورد توضیح بده.
پی نوشت : یه درگاه داشتم که به خاطر نداشتن نماد غیر فعال شد! مجبور شدم مجدد برم سراغ نماد و دریافت نماد!!
درود
خدا بده درگاه های واسط
1 درصدر 2 درصد 3 درصد کارمز دادن به درگاه های واسط بهتر از اینکه 9 درصد باج بدی و هیچ مزیتی هم برات نداشته باشه .
خیلی هم سخت گرفتن بخش ثبت فیش واریزی داخل مدیریت whcms بکار میاد .
- - - Updated - - -
اره جدیدن درگاه های واسط هم تعهد نامه پر میککن تو یکی از بندهاشود درج که طی یماه اطلاعات کاربر باید به مرکز توسعه تجارت الکترونیک ارسال بشه .
در اینجا ثبت فیش واریزی
- - - Updated - - -
درود
کسی که حتی همکاری در فروش یا بازاریابی هم بخواد بکنه از یک میلیون و سیصد بیشتره اونم یکساله .
ویرایش توسط chichosting.net : April 9th, 2016 در ساعت 20:45 دلیل: ثبت فیش
من حتی هزینه نماد رو پرداخت کردم ولی هنوز رو اینکه به کارشناس فرستاده شه اطلاعات و مجبور به پرداخت بی دلیل مالیات بشم دو دلم
این بلایی هست که خودمون سر خوردمون آوردیم بعضی شرکت های هاستینگ اینقدر ارزش نماد رو بالا بردند که انگار کیفیت سرویس هاشون با نماد 5 برابر شده. مشتری ها هم سایت های بدون نماد رو غیر قابل اعتماد می دونند!
اگه حمایت نکنیم و نماد رو تحریم کنیم این کار ها رو نمی کنند!
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
دوستان عزیز از همان روز اول که این جربان نماد به راه افتاد دقیقه معلوم بود این مسئله مالیاتی هست و راهی برای گرفتن پول اضافه از شرکت های اینترنتی چون هیچ کنترلی روی آنها نداشتند.
وقتی مشتری که 2 سال بود با ما کار میکرد به من میگه آقای صادقی چرا نمادت از کار افتاده مشکلی هست ! سریع ترسیده آخه آدم چی بگه! مشتری جدید زنگ زدن بعد از 45 دقیقه صحبت میگه خدا خیرت بده جقدر اطلاعات مفید دادی ولی نمادت غیر فعال هست اگر فعالش کنی میخرم!
کاریش نمیشه کرد تنها راه افتتاح حساب های جداگانه ترجیحا به نام صاحب نماد نباشد. اقدام بشه و از درگاه استفاده نکنیم . البته برای ما فروشنده سرور اختصاصی سنگین هست خیلی. ولی دوستان بهتر هست سریع تر به فکر خودمان باشیم کسی به فکر ما نیست.
از ماست که بر ماست .
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
سلام
تاپیک دیگری در این خصوص ایجاد شده بود . لطفا پیگیر همان تاپیک باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)