sms-bazar.ir
sabapayamak.info
sms-bazar.ir
sabapayamak.info
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
سلام
حالا که داری تحقیق میکنی اینم بهتره بدونی که تمام خط ها از اینجا صادر میشه جای به نام مگفا که یک شرکت مثل نیک هست نیمه دولتی
Magfa : Creator of Digital Opportunities / IT (Information Technology) Development Center
ناگفته نماند ما این شرکت با بدبختی گیر اوردیم چون کدوم از این شرکتا دلشون نمیومد بگن از کجا خط میگیرن ولی ما گفتیم :دی
موفق و پیروز باشی
mrtteam
بیشتر از یه تشکر نمیشه پای پستت زد
خوب این از این10% به هدف نزدیک شدیم
دیگه چیا بلدید ؟! رو کنید دیگه :دی یا باید کم کم ازتون حرف بکشم ؟! :دی
در مورد "تلفن گویا" و "اینترنت هوشمند" هم اطلاعاتی دارید ؟!
تلفن گویا به صورتی که یه سری برنامه خاص براش بنویسی و طرف طبق راهنما کارهای مربوطه را باش انجام بده / مثه تلفن گویای ایرانسل یا پیشرفته تر مثه تلفن بانک ملی ...
تا اونجا كه من خبر داريم مگفا فقط نماينده مستقيم مخابرات براي پيش شماره 3000 هست
------
@ 1eng :
دو شركت بزرگ ديگه هم مثل مگفا هستند كه نمايندگان سطح يك و رسمي مخابرات هستيند
شركت رهياب با پيش شماره 1000
و شركت آتیه داده پرداز با پيش شماره 2000
هر كدوم از اين شركت ها مزيت ها و معياب كار خودشون رو دارند، مثلا يكي قيمتهاش گرونه ولي كيفيت بالا و يكي برعكس و ....
يكي از دوستان نزديكم با دو يا هر سه شركت قرار داد داره و اطلاعات كافي در اين زمينه داره ، اگر سوال خاصي در رابطه به قراردادها و تعرفه و ... داشتين بگيد تا ازش بپرسيم .
آدرس پنلي رو هم كه نوشته بود يادم نيست ، انلاين شد مي پرسم برات پ.خ مي كنم
---
رهياب پيام گستران - مجري ارسال و دريافت پيامك انبوه
آتیه داده پرداز | ارائه دهنده خدمات پیام کوتاه
Magfa : Creator of Digital Opportunities / IT (Information Technology) Development Center
ویرایش توسط Rezash : October 22nd, 2010 در ساعت 01:08
این نوشته مال شهریور 88 هست امیدوارم کمکی بکنه:
به طور کلی دو جور میشه از کامپیوتر پیام کوتاه فرستاد! یکی با gsm modem و یکی هم یا sms gateway . تو حالت اول یه gsm modem و یه خط ایرانسل لازم هست و یه نرمافزار! بعد هم ارسال میکنید و دریافت! اما روش دوم ، تو این روش برای استفاده از درگاه شما از طریق رایانه خود و با استفاده از شبکه جهانی اینترنت به یک سرور متصل شده و عمل مورد نظر خود را انجام میدهید، سپس سرور مجددا با استفاده از شبکه جهانی اینترنت فرمان خواسته شده را به درگاه شرکت مخابرات ایران که در واقع توسط یک شرکت خدمات دهی میشود منتقل میکند و از آنجا به بعد پیام کوتاه راه معمولی خود را از طریق زیر ساخت شرکت مخابرات طی میکند!
ظاهر امر این هست که شرکتهایی که با شرکت مخابرات همکاری میکنند و این درگاهها در اختیار اوناست سه تا هستن:
شرکت رهیاب برای شماره هایی که اولش ۱۰۰۰ هست: http://www.rpg.ir
شرکت آتیهپرداز برای شماره هایی که اولش ۲۰۰۰ هست: http://www.adpdigital.com
و بالاخره شرکت مگفا برای شمارههایی که اولش ۳۰۰۰ هست: http://messaging.magfa.com
در بین این سه شرکت، آخری خیلی بیشتر استفاده میشه شاید به خاطر اینکه بستر ارائه سرویسهای ارزش افزوده مثل مسابقه و نظرسنجی و … رو بهتر فراهم کرده و شاید هم به دلیل قیمت خدمات و … . شمارهای که اولش ۱۰۰۰ باشه هم من ندیدم ولی خوب وجود داره! ظاهرا اخیرا شماره هایی که اولش ۶۰۰۰ هست هم برای ارتباط با مردم به نهاد ریاست جمهوری واگذار شده!
کلا اپراتور 3000 برای مگفا هست
اما مگفا کمتر از 6 میلیون نمی فروشه
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
این طوری هم نیست! البته تا اونجا که من یادمه! سالی 500 انگار هزینه مگفا میشد برای یه حالت و یه حالت که از سرویس های ارزش افزوده هم میشد استفاده کرد یه 200 تومن می اومد روش، شایدم دارم اشتباه میکنم ولی این طوری که من یادمه تقریبا همین 700-800 هزینه یه سالش میشد، البته برای هر زیر شماره ای هم که می فروشید دوباره اونا یه پولی میگیرن سالانه! مال یه سال پیش هست که پیگیرش بودم شاید دقیق نباشه.
سلام
خواهش میکنم محمد جان ، محسن جان تا جایی که بنده اطلاع دارم الان مثل نیک یه یک نمایندگی به شما میده و برای گرفتن نمایندگی اگر اشتباه نکنم ( بنده هم از کسی شنیدم ) حدود 8 میلیون دریافت میکنه و شما میشید یکی از نماینده ها فروش خط که باید براش وب سرویس خاص خودتون بفرستید چون مگفا به صورت خام خط در اختیار شما قرار میده و شرکت هایی مثل توسعه سامان و ... میان براش وب سرویس درست می کنند .
برای تلفن گویا هم کلا من یک شرکت دیدم اسمش اگر اشتباه نکنم طوبی رایانه یه همچین چیزی بود که حدود 3-4 سال داره شدیدا روی این نرم افزار کار میکنه و هر سال تمام نمایشگاه رو هم شرکت میکنه و کار این نرم افزار این هست که شما روی سیستم کامپیوتر نصب میکنید و بهش یکسری اطلاعات میدید مثلا 1 - پشتیبانی 2 - بخش فروش ( عشق محمد ) و... که هم قابلیت اینو داره هر بخش به یک خط متصل کنه و هم به خط های مختلف دایورت کنه اگر خواستی بگو تا شمارش بهت بدم ...
البته اصلش این هست که شما سانترال پاناسونیک بخرید که بهت این خدمات ارائه میده و این نرم افزار جایگزین این سیستم هستند با قیمت پایین ولی با مزایا معمولی و کم ...
موفق و پیروز باشی
ویرایش توسط mrtteam : October 21st, 2010 در ساعت 23:27
والا بنده تقریبا یک سال پیش خیلی پیگیر این مساله بودم هم تلفنی با مگفا صحبت کردم و هم تو نمایشگاه الکامپ و ... . الان دقیق یادم نیست اما اون چیزی که یادمه همون 700-800 تومن هست. حالا بازم خودتون می تونید سوال کنید
در مورد نرم افزار هم بله پنل تحت وب بهتون نمیدن ، البته یادمه یکی از دوستان تو همین فروم شایدم تو یه فروم دیگه بهم پیشنهاد داد که پنل توسعه سامان رو حدود 100 تومن بهم بده و ...!
اما توجه داشته باشید که این پنل های تحت وب فقط اینترفیس هستند و کلیه خدماتی که اینا میدن مثل مسابقه و اینا خود مگفا پیاده کرده و به صورت وب سرویس ارائه میده, منتهی پنلی در کار نیست، حتی وقتی میخواین قیمت بگیرین میگه با وب سرویس این قدر و بدون وب سرویس این قدر و ... .
برای پنل هم افراد زیادی هستند یکیش هم همین آقای داوری هست که پنلش رو بنده استفاده کردم، برا قیمت با خودش می تونید صحبت کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)