نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 75

موضوع: معرفی سایت خدماتی اس ام اس ... ؟!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mrtteam آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    76
    تشکر شده در
    52 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سایت خدماتی اس ام اس ... ؟!

سلام

خواهش میکنم محمد جان ، محسن جان تا جایی که بنده اطلاع دارم الان مثل نیک یه یک نمایندگی به شما میده و برای گرفتن نمایندگی اگر اشتباه نکنم ( بنده هم از کسی شنیدم ) حدود 8 میلیون دریافت میکنه و شما میشید یکی از نماینده ها فروش خط که باید براش وب سرویس خاص خودتون بفرستید چون مگفا به صورت خام خط در اختیار شما قرار میده و شرکت هایی مثل توسعه سامان و ... میان براش وب سرویس درست می کنند .

برای تلفن گویا هم کلا من یک شرکت دیدم اسمش اگر اشتباه نکنم طوبی رایانه یه همچین چیزی بود که حدود 3-4 سال داره شدیدا روی این نرم افزار کار میکنه و هر سال تمام نمایشگاه رو هم شرکت میکنه و کار این نرم افزار این هست که شما روی سیستم کامپیوتر نصب میکنید و بهش یکسری اطلاعات میدید مثلا 1 - پشتیبانی 2 - بخش فروش ( عشق محمد ) و... که هم قابلیت اینو داره هر بخش به یک خط متصل کنه و هم به خط های مختلف دایورت کنه اگر خواستی بگو تا شمارش بهت بدم ...

البته اصلش این هست که شما سانترال پاناسونیک بخرید که بهت این خدمات ارائه میده و این نرم افزار جایگزین این سیستم هستند با قیمت پایین ولی با مزایا معمولی و کم ...

موفق و پیروز باشی
    ویرایش توسط mrtteam : October 21st, 2010 در ساعت 23:27

2. تعداد تشکر ها ازmrtteam به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سایت خدماتی اس ام اس ... ؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط mrtteam نمایش پست ها
    سلام

خواهش میکنم محمد جان ، محسن جان تا جایی که بنده اطلاع دارم الان مثل نیک یه یک نمایندگی به شما میده و برای گرفتن نمایندگی اگر اشتباه نکنم ( بنده هم از کسی شنیدم ) حدود 8 میلیون دریافت میکنه و شما میشید یکی از نماینده ها فروش خط که باید براش وب سرویس خاص خودتون بفرستید چون مگفا به صورت خام خط در اختیار شما قرار میده و شرکت هایی مثل توسعه سامان و ... میان براش وب سرویس درست می کنند .

برای تلفن گویا هم کلا من یک شرکت دیدم اسمش اگر اشتباه نکنم طوبی رایانه یه همچین چیزی بود که حدود 3-4 سال داره شدیدا روی این نرم افزار کار میکنه و هر سال تمام نمایشگاه رو هم شرکت میکنه و کار این نرم افزار این هست که شما روی سیستم کامپیوتر نصب میکنید و بهش یکسری اطلاعات میدید مثلا 1 - پشتیبانی 2 - بخش فروش ( عشق محمد ) و... که هم قابلیت اینو داره هر بخش به یک خط متصل کنه و هم به خط های مختلف دایورت کنه اگر خواستی بگو تا شمارش بهت بدم ...

البته اصلش این هست که شما سانترال پاناسونیک بخرید که بهت این خدمات ارائه میده و این نرم افزار جایگزین این سیستم هستند با قیمت پایین ولی با مزایا معمولی و کم ...

موفق و پیروز باشی
    والا بنده تقریبا یک سال پیش خیلی پیگیر این مساله بودم هم تلفنی با مگفا صحبت کردم و هم تو نمایشگاه الکامپ و ... . الان دقیق یادم نیست اما اون چیزی که یادمه همون 700-800 تومن هست. حالا بازم خودتون می تونید سوال کنید
    در مورد نرم افزار هم بله پنل تحت وب بهتون نمیدن ، البته یادمه یکی از دوستان تو همین فروم شایدم تو یه فروم دیگه بهم پیشنهاد داد که پنل توسعه سامان رو حدود 100 تومن بهم بده و ...!
    اما توجه داشته باشید که این پنل های تحت وب فقط اینترفیس هستند و کلیه خدماتی که اینا میدن مثل مسابقه و اینا خود مگفا پیاده کرده و به صورت وب سرویس ارائه میده, منتهی پنلی در کار نیست، حتی وقتی میخواین قیمت بگیرین میگه با وب سرویس این قدر و بدون وب سرویس این قدر و ... .
    برای پنل هم افراد زیادی هستند یکیش هم همین آقای داوری هست که پنلش رو بنده استفاده کردم، برا قیمت با خودش می تونید صحبت کنید.

4. تعداد تشکر ها ازMohsen به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)