-
January 2nd, 2016, 23:53
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سئو حرفه ای سایت

نوشته اصلی توسط
Mihaniha
می تونم بپرسم چه کلماتی مثلا؟
سرور مجازی پرسرعت
فروش هاست پر سرعت لينوکس
فروش هاست پرسرعت
فروش هاست پربازدید
سرورهای پر سرعت
خرید سرور پر سرعت
فروش هاست پر بازدید نامحدود ماهیانه
بهترین هاست ویندوز پرسرعت در ایران
اینا اگر اشتباه نکنم صفحه اول هستند همشون
البته روی کلمات دیگه ای مثل هاست پربازدید نیز داریم کار میکنیم که از صفحه 4 اشتباه نکنم بیایم صفحه 1
ولی سئو کلا یک پروسه طولانی نیاز داره که جوابگو خواسته هاتون بشه فکر نکنید یک هفته ای سایتتون میاد بالا هر کیم بگه به نظر من دروغ هستش
-
تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2016 23:53
# ADS
-
January 2nd, 2016, 23:56

نوشته اصلی توسط
xphost
سرور مجازی پرسرعت
فروش هاست پر سرعت لينوکس
فروش هاست پرسرعت
فروش هاست پربازدید
سرورهای پر سرعت
خرید سرور پر سرعت
البته روی کلمات دیگه ای مثل هاست پربازدید نیز داریم کار میکنیم که از صفحه 4 اشتباه نکنم بیایم صفحه 1
ولی سئو کلا یک پروسه طولانی نیاز داره که جوابگو خواسته هاتون بشه فکر نکنید یک هفته ای سایتتون میاد بالا هر کیم بگه به نظر من دروغ هستش
خیلی ممنون
-
-
January 2nd, 2016, 23:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
xphost
سرور مجازی پرسرعت
فروش هاست پر سرعت لينوکس
فروش هاست پرسرعت
فروش هاست پربازدید
سرورهای پر سرعت
خرید سرور پر سرعت
سلام
دوست عزیز سئو سایت شما بصورت اصولی مشکل دارد !
http://chkme.com/seo-xphost.ir
ملاحظه بفرمایید خیلی از نکات رعایت نشده است !
"برای مشاهده مشکلاتی که عرض کردم وارد سایت chkme.com شوید و آدرس دامنه را چک بفرمایید"
ویرایش توسط javad159 : January 2nd, 2016 در ساعت 23:59
-
تعداد تشکر ها از javad159 به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2016, 23:59

نوشته اصلی توسط
javad159
من این سایتو قبول ندارم ...
الان سایت منو زده 78 http://chkme.com/seo-mihaniha.com
سایت دانلود ها که سئوش خیلی خوبه رو زده 36 http://chkme.com/seo-downloadha.com
-
-
January 3rd, 2016, 00:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mihaniha
دوست عزیز اصلا به درصد سئو کاری نداریم ،اصول سئو که باید رعایت شود درست است ؟
خیلی از اصول های سایت دوست عزیزمون رعایت نشده ،حالا شاید اون بنده خدایی که سئو کرده درست براشون انجام داده و بعد طی گذشت زمان خودشون دست کاری کردن و ... ،در کل سایتشون اصولی سئو نیست در حال حاضر .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
javad159
خیلی از اصول های سایت دوست عزیزمون رعایت نشده ،حالا شاید اون بنده خدایی که سئو کرده درست براشون انجام داده و بعد طی گذشت زمان خودشون دست کاری کردن و ... ،در کل سایتشون اصولی سئو نیست در حال حاضر .
درضمن درصد سئو را بر طبق اصولی که رعایت شده است نشان میدهد و درصد ربطی به کلمات کلیدی و سئو انجام شده ندارد ، نمایش درصد به این معنی است که برای مثال این سایت 70 درصد اصول را رعایت کرده است ،بنده خیلی سال است با این سایت چک میکنم و سئو میکنم سایت های شرکت خودمان را و تا جایی که بنده متوجه شدم معنی درصد این است و مابقی اصول و عیب های سئو را نمایش میدهد تا رفع شود .
-
تعداد تشکر ها از javad159 به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2016, 00:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
javad159
کسی که چشمش به انالیز هار رایگان این سایت ها باشه باید اسم خودش رو سئو کار نزاره
هزینه انالیز های تخصصی در سایت های خارجی بالغ بر 1 میلیون هستش
من از سئو سایتم خیلی راضیم و به زودی معلوم میشه ما سئو نداریم یا بعضیا که فقط ادعا دارند
ما بی ادعا میریم بالا
من به کار مهرداد مدیر دکو وب اینقدر ایمان دارم که روی سر این پسر قسم میخورم
و شدیدا تاییدش میکنم چون از خیلی سئو کننده ها در ایران که ادعا میکنند گنده تره
و کارشو دیدم
- - - Updated - - -
قالب برات میارم html تمامی انالیز های رایگان سئوش رو 90 درصد میدونند ولی تو یک کلمه ساده تو گوگل نمیاد بالا چه برسه به این تعداد کلمه
رعایت اصول سئو که شما میگی که من اصلا قبول ندارم باعث بالا اومدن در کلمات تو گوگل نمیشه
و هیچ جایی اثبات نداره سایتی که اصول سئو رعایت نکنه سایتش خوب میاد بالا
جدیدا هر کس ترفند اصول سئو رو یاد گرفته اسم خودشو سئو کار میزاره از مردم پول میگیره میگه سئو میکنم بعدم وقتی سایت نمیاد بالا خوشگل جواب مشتری رو میده میگه پولت در حد همین کارت بود
-
-
January 3rd, 2016, 00:09
عضو جدید
فکر میکنم chkme سایت معتبری برای چک کردن سئو نیست
این سایت فقط بر اساس تگ های مختلف سایتتون بهتون یک نمره از 100 میده !
-
تعداد تشکر ها از Rapdl به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2016, 00:14
عضو انجمن
این سایت رو ببینید من فقط یک دست کشیدم سرش همین
ول تو چه کلماتی داره میاد بالا تو کار خودشون
آیتم گیم ریجن
فروش آیتم های دوتا2
فروش آیتم های dota 2
فروش ست آیتم
فروش آیتم استیم
من ادعا سئو نمیکنم یکم دست روی سر این سایت کشیدم اینا فقط اومده صفحه اول به غیر از محصولاتش که کمتر از 3 ساعت ایندکس میشند تو گوگل و ورودی گوگل میگیرند
این سایت کلا 3 هفته نیست اومده بالا روی سرور ما
قبلا روی یک شبکه فروشگاهی مسخره روی یک شرکت دیگه بود که بعدا برای راه اندازی فروشگاه به ما مراجعه کردن
-
-
January 3rd, 2016, 00:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
xphost
کسی که چشمش به انالیز هار رایگان این سایت ها باشه باید اسم خودش رو سئو کار نزاره
هزینه انالیز های تخصصی در سایت های خارجی بالغ بر 1 میلیون هستش
من از سئو سایتم خیلی راضیم و به زودی معلوم میشه ما سئو نداریم یا بعضیا که فقط ادعا دارند
ما بی ادعا میریم بالا
من به کار مهرداد مدیر دکو وب اینقدر ایمان دارم که روی سر این پسر قسم میخورم
و شدیدا تاییدش میکنم چون از خیلی سئو کننده ها در ایران که ادعا میکنند گنده تره
و کارشو دیدم
- - - Updated - - -
قالب برات میارم html تمامی انالیز های رایگان سئوش رو 90 درصد میدونند ولی تو یک کلمه ساده تو گوگل نمیاد بالا چه برسه به این تعداد کلمه
رعایت اصول سئو که شما میگی که من اصلا قبول ندارم باعث بالا اومدن در کلمات تو گوگل نمیشه
جدیدا هر کس ترفند اصول سئو رو یاد گرفته اسم خودشو سئو کار میزاره از مردم پول میگیره میگه سئو میکنم بعدم وقتی سایت نمیاد بالا خوشگل جواب مشتری رو میده میگه پولت در حد همین کارت بود
دوست عزیز ما توهین به شخصی نکردیم و آنالیز کردن یک سایت برای کسی که به کارش مسلط است کار زیاد سختی نیست ،درمورد سایت های آنالیزر رایکان هم بله حق با شماست و فقط نباید آنها را ملاک قرار داد ولی اگر شما آگاهی کامل به سئو دارید یا از آن عزیزی که برایتان انجام داده بپرسید حرف بنده را تایید میکنند که سئو فقط به بهینه سازی کلمات نیست و خیلی موارد دیگر هم باید رعایت شود ،مثال ساده ای بزنم ،سایتی که سئو میشود و میخواهد درست جواب بگیرد هر پستی که بر روی سایت قرار داده می شود باید بر روی تصاویر آن مطلب هم Title یا Description قرار داده شود برای سرچ بهتر و حتی سایز تصاویر و یا تگ های قالب هم مهم است و ...
باز هم تکرار میکنم بنده توهین به شخصی نکردم دوست عزیز و فقط نظر شخصی خودم را بیان کردم و اگر باعث ناراحتی شما شده ام عذر خواهی میکنم .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
xphost
این سایت رو ببینید من فقط یک دست کشیدم سرش همین
ول تو چه کلماتی داره میاد بالا تو کار خودشون
آیتم گیم ریجن
فروش آیتم های دوتا2
فروش آیتم های dota 2
فروش ست آیتم
فروش آیتم استیم
من ادعا سئو نمیکنم یکم دست روی سر این سایت کشیدم اینا فقط اومده صفحه اول به غیر از محصولاتش که کمتر از 3 ساعت ایندکس میشند تو گوگل و ورودی گوگل میگیرند
این سایت کلا 3 هفته نیست اومده بالا روی سرور ما
قبلا روی یک شبکه فروشگاهی مسخره روی یک شرکت دیگه بود که بعدا برای راه اندازی فروشگاه به ما مراجعه کردن
انشاالله همیشه موفق و پیروز باشید دوست عزیز
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
xphost
قسمت دوم پیام شما را مطالعه نکرده بودم !
ممنون از لطفی که به ما دارید دوست عزیز .
-
-
January 3rd, 2016, 00:42
سلام و عرض ادب
chkme فقط سئوی قالب رو چک میکنه فقط همین
سئو تو سه بخش قالب و نحوه نمایش محتوا به روبوت های گوگل و خود محتوا ست و هر سه به هم کمک میکنن برای بالا رفتن سایت
-
تعداد تشکر ها از takpar7 به دلیل پست مفید