نقل قول نوشته اصلی توسط xphost نمایش پست ها
سایت اکس پی هاست رو سئو کردن بعد از مدت 3 ماه کم کم کلمات که مد نظرمون بود به صفحه اول گوگل آمد البته با کمی تلاش خودمون ولی کار ایشون رو نمیشه انکار کرد
بنده کارشون رو تایید میکنم که واقعا حرفه هستند
میتونید با خودشون صحبت کنید و بگید اکس پی هاست مارو معرفی کرده
یکی از مشتری های ما هستند و سایت ایشون و مشتری هاشون روی سرور های ماست
می تونم بپرسم چه کلماتی مثلا؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط joomla2 نمایش پست ها
با سلام،
کلمات کلیدی مد نظر شما چیست؟

نمونه کار:
https://www.joomlahost.co
کلمه کلیدی: هاست جوملا
به صورت یک سال مداوم رتبه نخست گوگل را داریم.
همین الان در گوگل سرچ کنید هاست جوملا، اولین نتیجه جستجوی گوگل وب سایت ما است

با ما در ارتباط باشید،
شماره تماس: 4066 5329 -071
ارسال درخواست به ناحیه پشتیبانی

با سپاس
هاست جوملا اسم خود سایت می باشد و اگه سئو هم نکرده بودید باز اولین گزینه می بود شما الان میهنی ها سرچ کنید مارو اولین سایت میاره...

من میخوام دانلود نرم افزار ، دانلود بازی های کامیپیوتر دانلود برنامه های موبایل دانلود برنامه های مک و تو این ضیمنه ها نمیگم اول باشیم ن ولی تو صفحه اصلی باشیم و اینکه پست جدید که میزنم وقتی از همه سریع تر اونو قرار میدم جزو نفرات اول باشم نه اینکه بعد از گذاشتن چند تا سایت دیگه ما اصلا تو جستجو ها پیدا نشیم!!!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط joomla2 نمایش پست ها
با سلام،
کلمات کلیدی مد نظر شما چیست؟

نمونه کار:
https://www.joomlahost.co
کلمه کلیدی: هاست جوملا
به صورت یک سال مداوم رتبه نخست گوگل را داریم.
همین الان در گوگل سرچ کنید هاست جوملا، اولین نتیجه جستجوی گوگل وب سایت ما است

با ما در ارتباط باشید،
شماره تماس: 4066 5329 -071
ارسال درخواست به ناحیه پشتیبانی

با سپاس
هاست جوملا اسم خود سایت می باشد و اگه سئو هم نکرده بودید باز اولین گزینه می بود شما الان میهنی ها سرچ کنید مارو اولین سایت میاره...

من میخوام دانلود نرم افزار ، دانلود بازی های کامیپیوتر دانلود برنامه های موبایل دانلود برنامه های مک و تو این ضیمنه ها نمیگم اول باشیم ن ولی تو صفحه اصلی باشیم و اینکه پست جدید که میزنم وقتی از همه سریع تر اونو قرار میدم جزو نفرات اول باشم نه اینکه بعد از گذاشتن چند تا سایت دیگه ما اصلا تو جستجو ها پیدا نشیم!!!