نمیشه آزادانه نظر دادپس بیشتر وقتمو تلف نمیکنم (به شما هم توصیه میکنم زیاد وقتتونو الکی هدر ندید)!
نمیشه آزادانه نظر دادپس بیشتر وقتمو تلف نمیکنم (به شما هم توصیه میکنم زیاد وقتتونو الکی هدر ندید)!
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
بحث کاملا منحرف شد از صنعت هاستینگ اومدیم روی پول برق کولر گازی !!!!
خب شاید دوستان نظری نداشته باشند ولی مطمانا اتفاقات مهمی بعد از مهر ( اجرای طرح ) در صنعت هاستینگ میوفته
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
سر همین 17 ساله بودنت کلی بساط پهن کرده بودن خرابت کنن.مملکت هم باور میکنن نمیان مثل من تست کنن که :دی
الان من گرگان زندگی میکنم اینجا شرجیه امکان نداره کولر ابی استفاده کنی حالا یه عده میگن کولر گازی نرن تا مصرف نره بالا حالا اینجا هیچی جنوب مثلا ببریشون ببندشیون بگی بیا کولر ابی حال کن باهاش!حالا همین اولین استان هم اومدن اینجا که شرجیه رو گرون کردن برق من خودش اومد 200 تومن میشه پول یه ماهه سرور !اینم میشه وضع تازه الان فقط برقه اینجا نون رو هم گرون کردن !شیر !کلی چیز دیگه
قيمت بنزين 4 برابر ميشه از چند روز آينده :دی
هر کس ميخواد بهش ضربه ای وارد نشه حداقل بايد 4 برابر رو قيمتش بکشه! مگر اينکه بخواد طول عمرش از اتوبوس و مترو استفاده کنه :دی
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
ببخشيد ولی شما سری به کشورهای مجاور بزنيد ببينيد تو کدومشون کولر آبی استفاده ميشه :دی
اگر تو کشوری به جز عراق شما کولر آبی ديدی بعد بياين کولر گازی رو زير سوال ببريد. چرا بقيه استفاده ميکنن و دغدغه پول برق ندارن اما ما بايد داشته باشيم ؟
بعدشم اونهايي که ميگن کولر آبی انرژی کمتری مصرف ميکنه يک مقدار تعطيل تشريف دارند، چون کولر آبی درسته برق کمتری مصرف ميکنه اما در عين حال داره آب که واقعا با ارزش هستش و در آينده قراره سرش جنگ بشه رو بی خود و بی جهت تلف ميکنه. بله عزيزان من، تو کولر آبی کلی آب داره بخار ميشه و ميره هوا !
حالا همه با انصاف بگن کولر آبی مصرفش بيشتره يا کولر گازی ؟
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
یادمه چند ماه پیش توی این فروم یکی پارس آنلاین رو کلاه بردار معرفی کرد، زیرا برای تغییر dns کار مزد درخواست کرده بود!! همه بچه های فروم هم گفتن اره کلاه برداره
می دونین چرا؟ چون افرادی که تو این فروم میان یه کامپیوتر دارن و یه اینترنت حالا مفهوم شرکت و سود و تجارت رو نمی فهمن
تا مادامی که اینگونه باشد یشرفت نخواهیم کرد،
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
من که متوجه نشدم چه طوری باشه؟مثل خیلی از شرکت هایی باشه که میرن یه نرم افزار میخرن از المان که شل میندازی ارور میده بعد میان هاست رو میکنن دوبرابر .اخه ادم از کنار هر چیزی که سود برنمیداره مثلا یکی میاد رو لایسنس سی پنلی رو که با وی پی اس میده هم پول میکشه!اینا دیگه خدمات اند فرق داره عزیز من!
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)