خب 90 درصد هسیتنگ ایران که بچه های دبیر ستانن و براشون مهم نیست که هدفمند بشه یا نه
اون 10 درصد مونده هم که باز فرقی برشون نداره چون قیمت سرور و دومین و سی پنل که همونه و عوض نمیشه ....
خب 90 درصد هسیتنگ ایران که بچه های دبیر ستانن و براشون مهم نیست که هدفمند بشه یا نه
اون 10 درصد مونده هم که باز فرقی برشون نداره چون قیمت سرور و دومین و سی پنل که همونه و عوض نمیشه ....
من خیلی راحت بگم ممکنه شما الان ازدواج نکرده باشید و در کنار خانواده پدری محترم اونها پول برق شما رو بدند ولی وضع که این جوری نمیمونه بالاخره ازدواج میکنیدخونه اجاره میکنید و باید پول برق بنزین ماشین و .... بدید که این یعنی هزینه زیادتر
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
سر همین 17 ساله بودنت کلی بساط پهن کرده بودن خرابت کنن.مملکت هم باور میکنن نمیان مثل من تست کنن که :دی
الان من گرگان زندگی میکنم اینجا شرجیه امکان نداره کولر ابی استفاده کنی حالا یه عده میگن کولر گازی نرن تا مصرف نره بالا حالا اینجا هیچی جنوب مثلا ببریشون ببندشیون بگی بیا کولر ابی حال کن باهاش!حالا همین اولین استان هم اومدن اینجا که شرجیه رو گرون کردن برق من خودش اومد 200 تومن میشه پول یه ماهه سرور !اینم میشه وضع تازه الان فقط برقه اینجا نون رو هم گرون کردن !شیر !کلی چیز دیگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)