مشکل اینجاست که حتی اگه کار هم انجام بشه باز هم مورد پسند اون آقا نیست !
کاملا واضحه که میخوان سوء استفاده کنند .
دوست ما پولشون رو جور کرده و قصد داره براشون بریزه اما میگن که باید با وکیلم صحبت کنم ... ! یعنی چی ؟
اول میگن اگه همین الان پول من رو بدین من بیخیال میشم بعد که پول جور میشه باید با وکیلم صحبت کنم . به نظر شما این کار سوء استفاده نیست ؟
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
ازکجا میدونید که باز هم مورد پسند ایشون نیست؟ شماضمانتی بابت اینکه مورد پسند ایشون باشه دادید؟ شما اون مواردی رو که گفته شده در قالب سایتشون اعمال کنید و قالبی که عرف هست تا مهلت مقرر تحویل بدین ایشون نمیتونن از اینکه مورد پسند نبوده شکایت کنن !!
با توجه به مهلتی که دادن به نظر نمیرسه اون بنده خدا هم دنبال دردسر بگرده و میخواد کارش راه بیفته
شاید با خودش فکر کرده اگه از شما پولش رو بگیره باز باید بگرده بده به یکی دیگه که معلوم نیست چه قیمتی بهشون بدن و چند وقت دیگه کارشون انجام بشه
آخه ایشون چند مدل مختلف با دوستمون صحبت کردند
حالا هم میگن چون دیر شده بابت جریمه من میخوام یکرسی چیزای جدید اضافه بشه !
کاری که ایشون دادند رو من دیدم یعنی انصافا با 1 میلیون هم کسی اینکار رو انجام نمیده .
اینکه میگم مورد پسند نمیشه به خاطر شیوه رفتار ایشون هستش ...
اول قرار شده که وجه تا 15 خرداد بهشون داده بشه
بعد تیکت زدن بهشون که اگه قالب تا 15 خرداد داده نشده 600 تومان پول میخوایم !
به این جهت میگم که اگه قالب هم داده بشه باز هم مورد پسند ایشون نیست
- - - Updated - - -
خوندم داداش .
زنگ زدم سوال کردم ازشون . همه چیز به صورت تیکت بوده و اینکه هیچ سندی و قراردادی امضا نشده .
اون تهدید هم به صورت تلفنی انجام شده ...
حالا هم بهشون گفتن که اگه امروز وجه پرداختی برگشت داده بشه بیخیال میشن حالا که وجه جور شده و ازشون درخواست کردن تیکت بدن که در صورت دریافت وجه سفارششون لغو میشه و دیگه ادعایی ندارند میگن باید با وکیلم صحبت کنم .
دوستان عزیز شما چه راهی پیشنهاد میکنید ؟
فقط اینکه قالب آماده بشه و اینا ایشون اصلا مد نظرشون قالب نیست دنبال سوء استفاده هستند
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
"شما قالبو آماده کنید توی مهلت مقرر ایشون هیچ ادعایی نمیتونه داشته باشه"فقط اینکه قالب آماده بشه و اینا ایشون اصلا مد نظرشون قالب نیست دنبال سوء استفاده هستند
دوستتون اول که با 300 راضی شده باید برای انجام هرگونه خدمات اضافه ایی که از طرف مشتری گفته میشد مبلغی رو اضافه تر میگفتن اینجوری از 300 به یک میلیون هم نمیرسید
اگه واقعا نمی صرفه که قالب رو درست کنن بهتره خسارت رو بدن تا یک تجربه هم کسب کرده باشند
مشتری هم نمیتونه از طرف خودش قیمت بده که من فلان قدر خسارت میخوام دادگاه هم بگه باشه باید کارشناسی بشه واقعا چقدر به ایشون خسارت رسیده
( پیشنهاد میکنم از دوستان طراح هم سوال کنید امکانات مد نظر طرف رو با چقدر انجام میدن بعد ببینید میصرفه خسارت بدین یا کارو بدین دست کسه دیگه تا از میزان خسارت کم بشه
اگر سیستم وردپرس هست فک نمیکنم قالبش به میلیون برسه )
درود پولو بریزید ب حسابش هیچ غ.... نمیتونه بکنه تموم
یه چی من تو زندگی فهمیدم سگی ک واق واق میکنه سگ ترسوه سگ شجاع بدون سر و صدای کار خودشو میکنه ......
موفق باشید
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
ایشون اصلا دنبال قالب نیست . دنبال اخاذی کردن هستن ...
الان بنده فقط میخوام بدونم اگه ایشون اقدامی کنه با عکس از تیکت ها دادگاه اصلا دستور پیگیری میده ؟
- - - Updated - - -
اگه وجه هم براشون ریخته بشه ادعا های ایشون تمومی نداره ...
متاسفانه یکسری از مشتری ها کاری میکنن که آدم با مشتری بعدی طور دیگه برخورد کنه .
ببینید چرا پیچیدش میکنید
خیلی سادست
بگید قالب رو تموم کنن و تحویل بدن
تموم شد و رفت
اون طرف هم ادعایی که دلش میخواد بکنه مهم نیست
هر چیزی هم بگه مهم نیست
مهم اینه قالب تحویل داده شده
هیچ کاری برای شکایت نمیتونه انجام بده
خیالتون راحت
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
حرف ایشون تایید میشه
قالب رو با تمام درخواست هایی که از امروز کردن درست کنید و بهشون تحویل بدید و هیچ درخواست اضافی که از امروز دادند رو انجام ندید و اگر هم خواستید انجام بدید براشون برآورد هزینه کنید و در آخر هم قالب رو وقتی تحویل بدین با توجه به تیکت ها و درخواست های ایشون اگر اقدامی هم انجام بدن چیزی گیرش نمیاد چون شما کارتون رو انجام دادید.
هزینه هم خواست واریز کنه قبلش باید با هماهنگی باشه مثل اون فیلم شبکه 3 بود که بدون هیچ نوشته این طرف پول رو ریخت تو حساب و اخر هم ازش شکایت کرد که بدون اطلاع من پول رو ریخته و ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)