ببینید چرا پیچیدش میکنید
خیلی سادست
بگید قالب رو تموم کنن و تحویل بدن
تموم شد و رفت
اون طرف هم ادعایی که دلش میخواد بکنه مهم نیست
هر چیزی هم بگه مهم نیست
مهم اینه قالب تحویل داده شده
هیچ کاری برای شکایت نمیتونه انجام بده
خیالتون راحت
ببینید چرا پیچیدش میکنید
خیلی سادست
بگید قالب رو تموم کنن و تحویل بدن
تموم شد و رفت
اون طرف هم ادعایی که دلش میخواد بکنه مهم نیست
هر چیزی هم بگه مهم نیست
مهم اینه قالب تحویل داده شده
هیچ کاری برای شکایت نمیتونه انجام بده
خیالتون راحت
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
حرف ایشون تایید میشه
قالب رو با تمام درخواست هایی که از امروز کردن درست کنید و بهشون تحویل بدید و هیچ درخواست اضافی که از امروز دادند رو انجام ندید و اگر هم خواستید انجام بدید براشون برآورد هزینه کنید و در آخر هم قالب رو وقتی تحویل بدین با توجه به تیکت ها و درخواست های ایشون اگر اقدامی هم انجام بدن چیزی گیرش نمیاد چون شما کارتون رو انجام دادید.
هزینه هم خواست واریز کنه قبلش باید با هماهنگی باشه مثل اون فیلم شبکه 3 بود که بدون هیچ نوشته این طرف پول رو ریخت تو حساب و اخر هم ازش شکایت کرد که بدون اطلاع من پول رو ریخته و ...
مشکل همین جاست که ایشون هر روز یک چیز جدید از همکار ما میخواستن و الان هم میگن به خاطر اینکه دیر شده من چیزهای جدید اضافه میکنم چون 300 تومن هزینه کردم و این همه مدت هم گذشته !
دوستان من جواب این سوالم رو نگرفتم ایشون الان پیگیر بشن میتونن ادعای دریافت خسارت بکنن ؟
یا نهایتا به پول خودشون میرسن ؟
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
به پول خودشون که حتما میرسن چون پول گرفته شده و لی کاری انجام نشده
در مورد خسارت هم بستگی به مدارکی که دارن و صحبت هایی که میکنن داره که تا چه حد استدلال شون برای قاضی منطقی باشه
بهترین کار اینه الان یک قالب براشون اوکی بشه (با همون شرایط توافق اولیه نه امکانتی که بعدا اضافه شده ) این کار بهتر از اینه که توی دادگاه دستش خالی باشه
دوستتون می خواد بره دادگاه چی بگه؟ بگه من پول گرفتم چند ماه سر دوندم آخرش هیچ کاری نکردم!
نخیر، به پول خودشونم نمیرسن چون کار اماده هست میتونین بدین بهش
در ضمن اگر هم کار اماده نیست فرصت 45 روزه به کارفرما بعد از گذشت زمان تعیین شده در قرار داد میدن تا کار تحویل بده که شما گفتین قبلا آماده بوده ولی این اقا اعدا اتفار داره که باز هم به شما ربطی نداره
کار اگر کامل هست براش بفرست ( چیز جدیدی که خواستن نه! فقط همون چیز ها قبل ) والسلام
همه این فرضیات بر روی این هست که طراحی ok باشه اگر نیست اصل پول باید برگشت بدین نه زیاد تر چون توافقی کتبی انجام ندادین و هیچ کسی هم نمیتونه مدعی باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)