-
April 26th, 2015, 17:23
پاسخ : هاست بکاپ

نوشته اصلی توسط
aligoli
شما قیمت را مشخص نمی کنید. شما خریدار هستید و باید خود را با قیمت های فروشنده ها وقف دهید.
در هر حال سرور مجازی هم حدودا ماهی 15 هزار تومان خواهد بود. در سال 180 که با تخفیف با همان 140 هزار تومان قابل خریداری است.
موفق باشید.
مرسی از راهنماییتون
برمیگردم به چیزی که نیاز دارم
سلام دوستان
وقتتون بخیر
لطفا دقت کنید من چی می خوام بعد پیشنهاد بدین.
ببینید من از یک جایی یک گیگ هاست دارم که باید بنا به دلایلی همونجا بمونم. هفتصد مگ از این فضا پر شده.
برای بکاپ گرفتن روش معمول اینه که من توی سی پنل بکاپ زیپ بسازم و بعد اون رو با اف تی پی یا ریموت اپلود منتقل کنم به هاست بکاپ
خب همونطور که می بینید من فقط سیصد مگ فضایِ خالی دارم بنابراین نمی تونم این کارو بکنم.
فکر کردم شاید با قابلیت One Domain to Multihost بشه بکاپ از همون اول روی فضای بک اپ که اجاره میکنم گرفته بشه و اصلا به اون یک گیگ هاست اصلی کاری نداشته باشه.( شایدم نامربوطه و اصلا نمیشه این کارو کرد)
حالا اگر شدنیه ، پیشنهادتون رو برای
10 گیگ فضا
100 گیگ پهنا
دیتا سنتر غیر از هتزنر
بدین.
با تشکر.
-
-
April 26th, 2015 17:23
# ADS
-
April 26th, 2015, 18:41
عضو انجمن
سرورهای میزبان وردپرس (زیر مجموعه شرکت توسعه وب آریا - ش.ث 21323) بصورت کولوکیشن در رک اختصاصی شرکت توسعه وب آریا، در دیتاسنتر M247 واقع در شهر منچستر انگلستان قرار دارند. هماکنون مفتخريم که توانستهايم با ارائهي سرويسهايي باکيفيت مطلوب رضايت خاطر مشتريانمان را کسب نماييم ...
فضای بک آپ - پلن 10 گیگابایت
فضا : 10 گیگابایت
پهنای باند ماهیانه : 200 گیگابایت
دسترسی فقط به صورت FTP است.
زمان تحویل : 1 تا 12 ساعت پس از پرداخت
10,000 تومان ماهانه
http://my.mizbanwp.com/cart.php?gid=3
-
-
April 26th, 2015, 19:18
عضو انجمن
باسلام
در حال حاظر اطلاعات کاملی در این مورد نداریم ولی به گفته همکاران مثل اینکه میشه
هاست سی پنل 10 گیگ دانلود رو ماهانه به قیمت 8 هزار تومان و سالانه (8 * 9) تومان در خدمت هستیم
http://www.royaldata.org/hostdl.php
بااحترام
-
-
April 26th, 2015, 19:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hadi222
مرسی از راهنماییتون
برمیگردم به چیزی که نیاز دارم
سلام دوستان
وقتتون بخیر
لطفا دقت کنید من چی می خوام بعد پیشنهاد بدین.
ببینید من از یک جایی یک گیگ هاست دارم که باید بنا به دلایلی همونجا بمونم. هفتصد مگ از این فضا پر شده.
برای بکاپ گرفتن روش معمول اینه که من توی سی پنل بکاپ زیپ بسازم و بعد اون رو با اف تی پی یا ریموت اپلود منتقل کنم به هاست بکاپ
خب همونطور که می بینید من فقط سیصد مگ فضایِ خالی دارم بنابراین نمی تونم این کارو بکنم.
فکر کردم شاید با قابلیت One Domain to Multihost بشه بکاپ از همون اول روی فضای بک اپ که اجاره میکنم گرفته بشه و اصلا به اون یک گیگ هاست اصلی کاری نداشته باشه.( شایدم نامربوطه و اصلا نمیشه این کارو کرد)
حالا اگر شدنیه ، پیشنهادتون رو برای
10 گیگ فضا
100 گیگ پهنا
دیتا سنتر غیر از هتزنر
بدین.
با تشکر.
ببینید ، شما در شرایط فعلی باید از سرور مجازی استفاده کنید .
مگر اینکه فضای هاست فعلی رو در حدی ارتقا بدید ک بشه از طریق کنترل پنل هاست رو فضای FTP بکاپ گرفت (Full Bakcup) ، در اینصورت میشه از فضای یک هاست دیگه استفاده کرد .
اکثر هاستینگ ها بکاپ گیری روزانه / هفتگی / ماهانه رو انجام میدنااا ...
موفق باشید .
-
-
April 26th, 2015, 20:10
عضو انجمن
10 گیگ ftp بک آپ ماهیانه 4.000 تومان
سفارش و توضیحات : http://nikserver.com/backup.html
سرویس بر روی درایو جداگانه ارائه می شود
-
-
April 26th, 2015, 20:58

نوشته اصلی توسط
OmidX
ببینید ، شما در شرایط فعلی باید از سرور مجازی استفاده کنید .
مگر اینکه فضای هاست فعلی رو در حدی ارتقا بدید ک بشه از طریق کنترل پنل هاست رو فضای FTP بکاپ گرفت (Full Bakcup) ، در اینصورت میشه از فضای یک هاست دیگه استفاده کرد .
اکثر هاستینگ ها بکاپ گیری روزانه / هفتگی / ماهانه رو انجام میدنااا ...
موفق باشید .
گفتن با استفاده از one domain multihosting میشه.
شما اطلاعاتی نداری؟
-