شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
مرسی از راهنماییتون
برمیگردم به چیزی که نیاز دارم
سلام دوستان
وقتتون بخیر
لطفا دقت کنید من چی می خوام بعد پیشنهاد بدین.
ببینید من از یک جایی یک گیگ هاست دارم که باید بنا به دلایلی همونجا بمونم. هفتصد مگ از این فضا پر شده.
برای بکاپ گرفتن روش معمول اینه که من توی سی پنل بکاپ زیپ بسازم و بعد اون رو با اف تی پی یا ریموت اپلود منتقل کنم به هاست بکاپ
خب همونطور که می بینید من فقط سیصد مگ فضایِ خالی دارم بنابراین نمی تونم این کارو بکنم.
فکر کردم شاید با قابلیت One Domain to Multihost بشه بکاپ از همون اول روی فضای بک اپ که اجاره میکنم گرفته بشه و اصلا به اون یک گیگ هاست اصلی کاری نداشته باشه.( شایدم نامربوطه و اصلا نمیشه این کارو کرد)
حالا اگر شدنیه ، پیشنهادتون رو برای
10 گیگ فضا
100 گیگ پهنا
دیتا سنتر غیر از هتزنر
بدین.
با تشکر.
ببینید ، شما در شرایط فعلی باید از سرور مجازی استفاده کنید .
مگر اینکه فضای هاست فعلی رو در حدی ارتقا بدید ک بشه از طریق کنترل پنل هاست رو فضای FTP بکاپ گرفت (Full Bakcup) ، در اینصورت میشه از فضای یک هاست دیگه استفاده کرد .
اکثر هاستینگ ها بکاپ گیری روزانه / هفتگی / ماهانه رو انجام میدنااا ...
موفق باشید .
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)