-
August 20th, 2010, 06:39
پاسخ : نظرسنجي در مورد iweb
سلام.
اولاً اگر تمام اطلاعات شما حذف شده دلیلش ایرانی بودن شما نیست و اگر شما یک خارجی باشید (هر کشوری) و از یک شرکت Shared Hosting و یا Reseller Hosting بگیرید، طبق TOS اون شرکت اونها حق دارند در صورت همکاری نکردن شما و یا تکرار مجدد، حتی بدون notice اطلاعات سایت شما رو حذف کنند و *اگر* شما سوال کردید که موضوع چی هست، اونها به شما جواب خواهند داد که به این دلیل حذف شده.
صحبت من طبق تجربه شخصی من هم هست البته با شرکت هایی مثل ixwebhosting و excellencehost و ... که چند سال پیش ازشون هاست خریده بودم به خیال unlimited بودن برای آپلود فیلم که این بلا سرم اومد و زحمات چند هفته من به باد رفت.
در مورد خوبی یا بدی شرکت، هیچ دلیلی برای *بد* خطاب کردن یک شرکت وجود نداره و این شما هستید که با انتخاب غلط به دام مشکلات می افتید و در نهایت هم با برچسب زدن به این مشکلات و خطای خودتون به عنوان "دیتاسنتر بد" می خواید از این حقیقت فرار کنید.
ولی اگر می خواید بدونید چه کسانی، چرا و چه موقع با شرکت نام برده مشکل داشتند، به غیر از نظر خواهی از کاربران این انجمن، می تونید از نظرات کاربران انجمن webhostingtalk.com هم استفاده کنید:
site:webhostingtalk.com bad review iweb - Google Search
باز هم تاکید می کنم، هیچ شرکتی بد نیست، انتخاب ما هست که بد یا خوب رو تایید می کنه (این نظر شخصی من هست و چند ماه هست که به این نتیجه رسیدم).
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2010 06:39
# ADS
-
August 20th, 2010, 08:36
عضو دائم
این Xeon Harpertown 2.0GHz که نوشته
سی پی یو دو هسته ای هست یا چهار هسته ای؟
مدل سی پی یوش چیه؟
-
-
August 20th, 2010, 09:18
عضو جدید
4 هسته ای هست و مدلش هم احتمالا xeon e5405 باید باشه مقدار کش هم 12 مگا بایت هست
-
-
August 20th, 2010, 09:59

نوشته اصلی توسط
Arashdn
این Xeon Harpertown 2.0GHz که نوشته
سی پی یو دو هسته ای هست یا چهار هسته ای؟
مدل سی پی یوش چیه؟
سلام.
فکر نکنم سوال شما ربطی به موضوع این تاپیک داشته باشه و بهتر هست تاپیک جدید در مورد مدل های CPU بزنید تا جواب های کاملتری به دست بیارید.
ولی در این موارد، بهتون پیشنهاد می کنم همون سوالی رو که در نظر دارید، از گوگل بپرسید و مثل من جواب زیر رو به دست بیارید:
Products (Formerly Harpertown)
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2010, 10:03
عضو جدید
البته تو این گروه فقط یکیشون 2 هست که اونم اینه
Intel
-
تعداد تشکر ها از bestvps به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2010, 12:02
خوب بحث رو عوض میکنید ! اخطار هم اگه بگیرید بدتون میاد !
من نمیدونم ما چرا اینقد اخلاقمون بده ! انتظار داریم همه باهامون مث بچه رفتار کنن و بهمون بگن چیکار کن چیکار نکن ! وقتی تو قانون نوشتن که ما به کپی رایت حساسیم چه دلیلی داره منی برم ازشون هاست بگیرم و "قانونش" رو زیر پا بذارم و برنامه یا هر چیز کپی رایت دار بریزم و بعد انتظار داشته باشم بیان بهم یادآوری کنن که این قانون ما هست که کپی رایت رعایت بشه و فایل رو پاک کنید (نگید فکر کردیم شاید کپی رایت نداره، نمیدونستیم که دلیل نمیشه) داخل همین ایران مگه اگه ***ی بکنی بار اول و دوم و سوم میان بهت تذکر میدن یا همون دفعه اول حکم برات صادر میشه ؟ پس همین که بعضی جاها چند بار هم بهتون فرصت میدن جای شکرش باقی هست.
در مورد اینکه یه آمریکایی فلان کنه هم از اون حرفها بود ! یه آمریکایی اگه بیاد فایل کپی رایت دار بریزه رو هاست و دیتاسنتر هاستشو ببنده علاوه بر اینکه عمرا جرات نداره بابت اطلاعات پاک شده شکایت بکنه هنوز به دست و پای دیتاسنتر هم باید بیفته که ریپورتشو ندن...
واقعا که چه افکار اشتباهی تو ذهن ماها هست و اون رو به گردن دیگران میندازیم. بهتره خودمون رو اصلاح کنیم...
-
تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2010, 15:35
عضو دائم
کی تا حالا از آی وب دوون تایم دیده؟ هیچ کسی
پس خوبه
فقط پشتیبانیش ضعیفه که همه می دونن
-
-
August 23rd, 2010, 15:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
irlogo
کی تا حالا از آی وب دوون تایم دیده؟ هیچ کسی
پس خوبه
فقط پشتیبانیش ضعیفه که همه می دونن
پشتیبانیشو از پشتیبان بخواهید
... یادش بخیر آن روزا 8 تا تیکت میزدیم هفته بعد جواب یکی رو میدادند.. آره پشتیبانیش واقعا افتضاح هست.اما انصافا من یکی از سرعتش راضی بودم. واقعا عالی بود. اگر به کپی رایت زیاد حساس نبودند همین الان کل سایت رو میکشیدم رو سرور آنها!
-
-
August 23rd, 2010, 16:13
عضو جدید
به هر حال پشتیبانی اکثر سرور های Unmanged به همین شکله
-
-
August 24th, 2010, 10:16
عضو دائم
به چز ساپرت ایراد دیگه ای نداره؟