سونی اصلا ارزش خرید نداره :|
سونی اصلا ارزش خرید نداره :|
گوشی های جدید سونی = پشیمانی زود هنگام از خرید
اگه سری z2 به بعد سونی رو داشتید لطفا نظر بدید ...
کسی که زده پایین ( امثال گوشی های xperia u و ... ) و میان رده ی سونی رو دستش گرفته نباید پرچم دارش رو زیر سوال ببره
شما یک ماه با گوشی مثل z2-z3 کار کن بعد سامسونگ و الجی دستت میگیری فکر میکنی توپ پلاستیکیه ...
از ما گفتن بود چون تجربه کردیم
یا حق
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
اتفاقا من 1 ماه میشه z2 گرفتم که با توجه به گوشی های همرده موجود تازه فهمیدم چه اشتباه بزرگی مرتکب شدم داغ شدن پشت گوشی هنگام استفاده سنگین طوری که دست اذیت میشه بماند کلا پشیمونم از خریدش از طرفی خلاقیت در سری های zوجود نداره یه قاپ برداشته info تغییر داده سونی نباید به دنیای موبایل وارد میشد از نظر من برندش در حال سقوط آزاده حالا هر ماه گوشی جدید رو کنه...
ویرایش توسط ali0000 : April 23rd, 2015 در ساعت 01:56
من کلا گوشی های ال جی دستمه... از گوشی 200 تومنیش تا 1400000 تومنیش
شما تنها شخصی هستید که اینجوری طرفداری میکنید از سونی ، الان تو بازار موبایل کلا کسی سمت سونی نمیره دقیقا بر عکس حرف شما من از همه چه فروشنده چه گوشی باز های بازار موبایل شنیدم که سونی حتی z3 هم کیفیت ساخت پایینی داره..
لطفا در برار من موضع نگیرید من خودم حتی دست نگرفتم فقط نقل قول کردم از فروشنده ها و چند تا دوست گوشی بازم که کمه کم تو هفته 7-8 تومن گوشی جا به جا میشه تو دستشون !!
لطفا هم اینطور در مورد ال جی قضاوت نکنید دوست من ، g3 ال جی شاهکاره !! تنها بدیش اینه صاحب اول و اخر گوشی خودتونید....
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
اگر بخوام اولویت بندی کنم برند ها رو از لحاظ کیفیت و سخت افزار و سرعت
1- ایفون
2- سونی - الجی
3- اچ تی سی
4- سامسونگ
و ...
دوست عزیز بنده جدا از اینکه یکی از استفاده کنندگان از محصولات سونی هستم بخش نرم افزاری یکی از فروشندگان رو برعهده دارم و جدا ازبخش کیفی محصول که سورس رام ها و بخش های اموزشی و ... در بین تولیدات مختلف و پشتیبانی های برنامه نویسان هر برند بخش های فروش و ... از مسائل پشت پرده ی فروشندگان تلفن همراه با خبرم ...
فروشندگان متاسفانه به دلیل سود زیادی که در بحث فروش گوشی های سامسونگ دارند طبیعتا اولین برندی که بهتون پیشنهاد میکنند سامسونگ هست ...
خب طبیعیه وقتی گوشیی میاد اینجا یک نفر آدم ساده میاد میگه یه گوشی میخوام فقط لاین باز کنه :دی توی رنج قیمت مشخص خودش خب مستقیم میبریم سراغ گوشیی که 70- 110 تومن توش استفاده ست (سامسونگ ) و لاین رو هم باز میکنهنه اینکه بریم سراغ گوشی که نهایت سودش 30 تومن باشه (سونی )
در هر حال بنده خواستم تجربیاتم رو در این مورد مطرح کنم ...
در مسئله ی داغ شدن گوشی که دوستمون مطرح کردند بله درسته ولی در اندروید 5 این مشکل برطرف شده در فیلمبرداری 4K قبلا 5 دقیقه فیلمبرداری میتونست کاربر کنه ولی حال با اندروید 5 خودم 10 دقیقه تست کردم و بیشتر هم مموری نمیکشه
امیدوارم تعصبات کنار گذاشته بشه
خودتون بگید جدا از آیفون که در عالی بودنش شکی نیست سامسونگ آیا غیر از صفحه نمایش خمیده ی خودش نواوری دیگری داشته ؟
اچ تی سی هم که جنس بدنه و همچنین صداش عالیه ولی در بخش نرم افزاری و ... آیا ارتقایی داشته !
نواوی سونی :
ضد آب بودن که در اس 5 سامسونگ کپی کرد
لنز های دوربین اختصاصی خودش که سامسونگ در گوشی هاش داره استفاده میکنه (کافیه جزئیات دوربین سامسونگ رو بدست آورید )
بدنه ی فلزی و شیشه ای که سامسونگ در اس 6 حال بکار برده
سنسور خمیده ی دوربین که آیفون برای آیفون 7 مشتری شد
در هر حال خواستم اطلاعاتی در این مورد به دوستان منتقل کنم که امیدوارم مفید بوده باشه ...
ممنون مطالعه کردید
موفق باشید ...![]()
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
تشکر از اطالاعاتتون
درسته واقعا سامسونگ یه بار اپل شکایت میکنه ازش یه بار سونی شکایت میکنه ازش یه بار ال جی .....
من چند روز پیش رفته بودم گوشی بگیرم خیلی جالب بود برام که سامسونگ گوشی ارزونش با گرونش فرق ظاهری نداشت اصلا !!!! ینی یکم بزرگ کوچیک و دکمه هارو جا به جا کرده بودن !!!
این تیکه که بلد کردم خیلی باحال بود و واقعیته جدی....
تشکر از توضیحات کاملتون![]()
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)