اگر بخوام اولویت بندی کنم برند ها رو از لحاظ کیفیت و سخت افزار و سرعت
1- ایفون
2- سونی - الجی
3- اچ تی سی
4- سامسونگ
و ...
دوست عزیز بنده جدا از اینکه یکی از استفاده کنندگان از محصولات سونی هستم بخش نرم افزاری یکی از فروشندگان رو برعهده دارم و جدا ازبخش کیفی محصول که سورس رام ها و بخش های اموزشی و ... در بین تولیدات مختلف و پشتیبانی های برنامه نویسان هر برند بخش های فروش و ... از مسائل پشت پرده ی فروشندگان تلفن همراه با خبرم ...
فروشندگان متاسفانه به دلیل سود زیادی که در بحث فروش گوشی های سامسونگ دارند طبیعتا اولین برندی که بهتون پیشنهاد میکنند سامسونگ هست ...
خب طبیعیه وقتی گوشیی میاد اینجا یک نفر آدم ساده میاد میگه یه گوشی میخوام فقط لاین باز کنه :دی توی رنج قیمت مشخص خودش خب مستقیم میبریم سراغ گوشیی که 70- 110 تومن توش استفاده ست (سامسونگ ) و لاین رو هم باز میکنه
نه اینکه بریم سراغ گوشی که نهایت سودش 30 تومن باشه (سونی )
در هر حال بنده خواستم تجربیاتم رو در این مورد مطرح کنم ...
در مسئله ی داغ شدن گوشی که دوستمون مطرح کردند بله درسته ولی در اندروید 5 این مشکل برطرف شده در فیلمبرداری 4K قبلا 5 دقیقه فیلمبرداری میتونست کاربر کنه ولی حال با اندروید 5 خودم 10 دقیقه تست کردم و بیشتر هم مموری نمیکشه
امیدوارم تعصبات کنار گذاشته بشه
خودتون بگید جدا از آیفون که در عالی بودنش شکی نیست سامسونگ آیا غیر از صفحه نمایش خمیده ی خودش نواوری دیگری داشته ؟
اچ تی سی هم که جنس بدنه و همچنین صداش عالیه ولی در بخش نرم افزاری و ... آیا ارتقایی داشته !
نواوی سونی :
ضد آب بودن که در اس 5 سامسونگ کپی کرد
لنز های دوربین اختصاصی خودش که سامسونگ در گوشی هاش داره استفاده میکنه (کافیه جزئیات دوربین سامسونگ رو بدست آورید )
بدنه ی فلزی و شیشه ای که سامسونگ در اس 6 حال بکار برده
سنسور خمیده ی دوربین که آیفون برای آیفون 7 مشتری شد
در هر حال خواستم اطلاعاتی در این مورد به دوستان منتقل کنم که امیدوارم مفید بوده باشه ...
ممنون مطالعه کردید
موفق باشید ...