سلام
با دقت بیشتری بخونید:
عملیات بک آپ گیری و ایجاد نسخه پشتیبان برای سرویس های فعال تنها از طریق پرتال کاربران می باشد و امکان دیگری وجود ندارد و با لغو یا عدم تمدید سرویس این عملیات متوقف می شود. "
سلام
با دقت بیشتری بخونید:
عملیات بک آپ گیری و ایجاد نسخه پشتیبان برای سرویس های فعال تنها از طریق پرتال کاربران می باشد و امکان دیگری وجود ندارد و با لغو یا عدم تمدید سرویس این عملیات متوقف می شود. "
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
یعنی چی؟
منظور این جمله چیه متوجه نشدم؟
اکانت من که فعال هست و هیچ وقت متوقف نشده و سایت ها بالا هستند.
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
عملیات بک آپ گیری و ایجاد نسخه پشتیبان برای سرویس های فعال تنها از طریق پرتال کاربران می باشد و امکان دیگری وجود ندارد و با لغو یا عدم تمدید سرویس این عملیات متوقف می شود.
۱)بکاپ از طریق پرتال کاربران (یعنی جایی که پرداخت ها انجام میشه - تیکت میزنید - سفارش میدید ) => یعنی باید تیکت بزنید و از طریق اون بکاپ بگیرید
۲)سرویس های فعال :باید سرویس فعال باشه (که شما هستنید)
۳)امکان دیگری وجود ندارد :یعنی نمیشه فول بکاپ یا بکاپ جزء به جزء از سی پنل گرفت و یا بکاپ ها رو دانلود کرد و یا از طریق whm اقدام کرد و ...
۴)با لغو یا عدم تمدید متوقف میشود : خوب اینم یعنی تمدید نکنید دیگه بکاپ نمیدن (که مشکلی نیست)
در بند های بالا تر هم ذکر شده بود که برای ریستور یا انتقال بکاپ باید هزینه بدید
=> دریافت و ریستور هم هزینه دارد
تنیجه ی نهایی :بکاپ فقط با تیکت هست اونم با هزینه و راه دیگری هم نیست
موفق باشید
- - - Updated - - -
نمونه قوانینی که بکاپ گیری در اون ازاد هست :
پشتیبان گیری از اطلاعات :
به دلیل قرار دادن امکان پشتیبان گیری در تمامی سرویسها ، مسئولیت فایلها و پشتیبان گیری از آنها به عهده خود کاربران میباشد و **************
هیچگونه مسئولیتی را نسبت به فایلهای شما وکاربران شما برعهده نخواهد گرفت. (هر چند بک آپ گیری در سرور بصورت منظم انجام می گیرد اما ما در قبال عدم وجود مشکل در فایل بک آپ مسئولیتی به عهده نخواهیم گرفت)
به خاطر داشته باشید در صورتی که نحوه پشتیبان گیری از کل اطلاعات را نمیدانید این وظیفه شماست که نسبت به یادگیری آن اقدام نمایید. (در صورت درخواست، مسئولین سایت میتوانند بصورت رایگان به شما آموزش دهند.).
- مسئولیت حفظ و تامین خواسته های مشتریان نمایندگان به عهده خود نماینده میباشد و ما هیچگونه مسئولیتی را نمی پذیریم.
- ********** برای سرویس های دانلود بک آپ ارائه نمیدهد !
1 و2 و 3
بحث بک آپ درسته اما من بک آپ نمی خوام من خود اکانت هامو می خوام
وقتی یکی از مشتریان شما می خواد سایتشو بیاره رو سرور شما، شما بهش میگین برو آخرین بک اپی که داری را بیار؟
مثلا بک آپ روز قبلش را میاره؟یا مثلا اگه هفته ای بک اپ می گیره مال هفته قبل را میاره و به شما لینک میده انتقال بدین؟
بلکه همون لحظه سایتش را انتقال میده به سرور شما
حالا روش انتقال اینه که با استفاده از دکمه بک آپ میاره نه فایل های بک آپ
من قبول دارم سیاست بک آپ گیری این شرکت طبق همین روالی بوده که هست اما برای انتقال سایت به شرکت دیگری نباید سیاست بک آپ گیری اعمال بشه و دست کاربر را بست.
در این مورد هم بنده می خوام سایت هامو انتقال بدم، بک آپ و نسخه پشتیبان از سایت هام را که میزبان پایتخت آرشیو کرده برای روز قبل یا هفته یا ماه را نمی خوام که ریستور بشه
حالا این ها اومدن جلوی انتقال(از دست دادن مشتری) را بستن و از حربه بک آپ دارن استفاده می کنند.
توی این تاپیک موضوع مورد بحث این نیست و لطفا اگه نظری دارید تمامی ارسال ها را قبلش در تاپیک مرتبط که در زیر گذاشتم بخونید چون موارد بحث شده و همونجا نظراتتون را بفرمایید ممنون میشم تا مبحث تاپیک عوض نشه.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=139913
درود فکر نکنم کار خاصی بتوانید بکنید مگر اینکه واقعا مشکل بزرگی باشه...
مثلا من 2شرکت یکی هزارنویس شکایت کردم ,زدن زیرش و درکمال نامردی قوانین را تغییر دادن و شکایت بجای نرسید...
ای وب هاست (دامنه) شکایت کردم در نماد چند ماه گذشته هنوز ایمیل میدم میگن منتظریم جواب بدن...
یعنی الان دارم ماهیانه 120 هزار تومان اجاره سرویس میدم، باید برای انتقال 80*9000=720000 هزار تومان هزینه بدم که اجازه بدن سایت هام را ببرم؟
این 720 هزار تومان هزینه چیه؟
اون 120 هزار تومان هزینه چی بوده؟
ویرایش توسط navid : April 19th, 2015 در ساعت 10:18
سلام
میتونم بپرسم حجم تمامی سرویس هایی که استفاده کردید چقدر بوده ؟
و همچنین اگر این موارد تجربه نکردید از نظر من خوبه چون یاد داده میشه از این به بعد بیشتر دقت کرد چون خودم هم خیلی ضرر دیدم تا تونستم چیزی یادبگیرم
سپاس
همه باهم موفقیت را تجربه کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)