مهم سرور اسمپر هست که ظاهراً تمامیه ارسالها از این سرور لینوکسی صورت میگیره 91.109.23.120
در حال مکاتبه هستم و منتظر پاسخ از بخش Abuse دیتاسنتر مربوط
مهم سرور اسمپر هست که ظاهراً تمامیه ارسالها از این سرور لینوکسی صورت میگیره 91.109.23.120
در حال مکاتبه هستم و منتظر پاسخ از بخش Abuse دیتاسنتر مربوط
اعلام به یک دیتاسنتر خارجی و مسدود شدن یا نشدن این آیپی کار اشتباهی هست.
به نظرم بهتر بود اگر واقعا سرور را پیدا کردید به مرکز داده وی اطلاع نمیدادید و در عوض فقط در همین تاپیک میگفتید تا با مسدود کردن این آیپی در فایروال یک عده حداقل برای مدت زیادی از دست اسپمر راحت بشن.
با این کاری که کردید فقط بعد از بسته شدن سرور خود را عوض میکند و مجدد ایمیل ارسال میکند.
دیتاسنتر هم خارج هست طبیعتا تنها کاری که میکند ابیوز دادن یا نهایتا بستن آیپی هست.
فقط یا باید ایشون را پیدا کرد و شکایت کرد یا باید آیپی های سرور وی را مسدود کرد نباید دوستان کاری کنند که جابه جا شود
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
تشکر از راهنمایی شما
به نظرم هر بار این کار صورت بگیره و به دیتاسنتر مربوطه گزارش فوری ارسال بشه هزینه قابل توجهی روی دست اسپمر خواهد گذاشت از طرفی هر دیتاسنتری اجازه ارسال این حجم ایمیل رو بروی سروراش نمیده و مهمتر حداقل 80 آدرس ایمیل دامنه مرتبط با ما در لیست قرار داره که تشخیص رو برای اسپمر خیلی سخت میکنه ، به نظرم هر بار تهیه سرور یا ip جدید و کانفیگ دوباره ، کار ساده و خوشایندی نباشه ...
برای بنده هم ارسال کرده !
از بد حادثه من جوابش هم دادم
برای اینکه از ایشون ایمیلی دریافت نکنید توی بلک لیست بزاریدش ( ignore )
ویرایش توسط Web4 : December 25th, 2014 در ساعت 19:07
404
خرید سرور که توی این بازار از 5 تومان هم شروع میشه، برخی هم دیدیم سرورهای هک شده پیدا میکنند و ...
و این که طرز کار این دوستان به این صورت نیست و روی هر سروری نمیان هی کانفیگ بکنند.
بیس برنامشون جای دیگست و این سرور ها فقط به عنوان smtp میباشد که گرفتن یک سرور دیگر و کانفیگ smtp روی آن نهایت وقت فکر نکنم بیشتر از از 5-10 دقیقه بگیرد.
به هر حال نمیشه رو در روی چنین مواردی ایستاد و معمولا هم این دوستان یک سرور ندارند برای این کار ،فقط باید با سیاست رفتار کرد یا کلا ریشه ای عمل کرد و صاحب آن را پیدا کرد و شکایت کرد.
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)