-
July 12th, 2014, 22:56
پاسخ : عزیزان ثبت کننده دامنه به نام خودشان تذکر مهم فتا

نوشته اصلی توسط
domain15
سلام من شرکت طراحی سایت دارم و دامین های زیادی ثبت کردم به نام خودم امروز اتفاقی واسم افتاده که میخوام اطلاع رسانی کنم از دوستان کسی به هیچ وجه دامنه به نام و اطلاعات شخصی خودشون ثبت نکنند چند روز پیش از فتا واسم احضاریه اومد امروز رفتم گفتند از این سایت کلاهبرداری فروش مدرک استفاده کردن بعد من گفتم من روحمم خبر نداره من فقط دامنه رو با اطلاعات شخصی واسه مشتری ثبت کردم و تمام دسترسی دست خودش می باشد و من کاری انجام ندادم طرفم اصلا نمیشناسم کی هست یا چه کلاهبرداری کرده تو فرم هاشم همش همینا رو نوشتم که من فقط دامنه رو ثبت کردم البته الان دامنه باز شده و کسی دیگری ثبت کرده هیچی دیگه بهم اتهام زدن پرونده رو فرستادن دادسرا که تحقیقات بیشتر بشه معلوم بشود.دوستان کسی دامنه واسه کسی به نام خودش ثبت نکند.به نظرتون نتیجه دادسرا چی میشه چون من بی گناهم فقط یه هاست و دامنه زدم واسه طرف ادونم رفته سو استفاده کرده؟
دوست عزیز کسی اشتباه شما را انجام نمیدهد
مشتری نیک ندارد شما با اطلاعات خودتان ثبت میکنید ؟
دلیل ؟ 4 تومان پول ؟
-
-
July 12th, 2014 22:56
# ADS
-
July 12th, 2014, 23:13

نوشته اصلی توسط
domain15
عزیز شاکی باید مدرک بده که من سواستفاده کردم نه اینکه صرف ثبت شدن دامنه همه چیز پای من نوشته بشود
- - - Updated - - -
ضمنا باندی که فروش مدرک جعلی بود رو کلا همشونو با همون اسم و نشانه ای که با من واسش قرارداد سایت فرستادم گرفتن حتی من مدارک قرارداد دامنه و تلفن و حسابشو اماده کردم بنظرتون بازم ازم ایراد بگیرن
شما بهتره با قوانین خودتون رو بیشتر اشنا کنین
همین که برای یک بنده خدایی دامنه ثبت کردین بدون اینکه بشناسینش خودش جرمه
وقتی هم این کارو کرده باشین یعنی شما محکوم میشین جای اون طرف حالا جه قرارباشه اعدام شین چه قرارباشه جریمه شین یاهرچی؟
شما اینو بخون کافیه براتون:
Ghavanin.com : Iran Law Database Leading and powerfull iranian law database with persian (farsi) language in Internet and web free for all people
ویرایش توسط ULTRAWEB : July 12th, 2014 در ساعت 23:16
-
-
July 12th, 2014, 23:21

نوشته اصلی توسط
pixell2012
اگر اون شاکی پول رو واریز کرده راحت میتوانید مقصد رو پیدا کنید که پول به حساب کی واریز شده
شما دامنه رو واسه کسی ثبت کردین تاریخ ثبت رو پیدا کنید ترانکش حساب خود رو هم چک کنید ببینید در تاریخ ثبت چه کسی با چه شماره کارتی واسه شما پول واریز کرده و مدارک رو به فتا تحویل دهید
واسه سال قبل بوده برج 2 الانم دامنه بازه ولی بله درسته باید برم بانک ببینم چی میشه کرد امید به خیلی ناراحتم.اخه خدا تو این ماه خودت چه بلایی بود سرم اومد
- - - Updated - - -
بین المللی هست الانم به اسم کس دیگه ثبت شده
-
-
July 12th, 2014, 23:24
عضو جدید
هیچ شرکتی دامنه به اسم خودش برای کسی ثبت نمیکنه مگر اینکه دامنه بین الملل باشه که اونم به اسم خودشون ثبت نمیکنن!!
شما فقط رضایت شاکی بگیر هیچ کاری نمیتونی بکنی
از ادین به بعد هم هواست به این روزا باشه!!
-
-
July 12th, 2014, 23:29
جناب بنده با 1000 تا ادم قرارداد میبندم مگه میشه ادم غریبه رو شناخت ولی خب قرارداد دارم ازش و اطلاعات تماس طرفو دارم و بند و تعهد تو قرارداد ذکر کردم خالی خالی که سایتو نزدم و حتی اطلاعات حسابشم گیراوردم با این اوصاف دادسرا میتونه اونو گیرمیاره من مشکلم حل بشه؟
- - - Updated - - -
دات ای ار نیست جناب دات کام هستش الانم دامنه به نام من نیست دیگه البته کم تجربگی کردم چیکار کنم نمیدونستم خب
- - - Updated - - -
دقیقا اینکارو میکنم و به فتا هم میگم اونا به هر حسابی پول ریختن خوب شماره حسابشو بدن معلوم میشه ؟
- - - Updated - - -
جناب دامنه کام بوده و باز شده و درخارج ثبت شده و به نام من نیست الان.
-
-
July 12th, 2014, 23:43

نوشته اصلی توسط
domain15
جناب بنده با 1000 تا ادم قرارداد میبندم مگه میشه ادم غریبه رو شناخت ولی خب قرارداد دارم ازش و اطلاعات تماس طرفو دارم و بند و تعهد تو قرارداد ذکر کردم خالی خالی که سایتو نزدم و حتی اطلاعات حسابشم گیراوردم با این اوصاف دادسرا میتونه اونو گیرمیاره من مشکلم حل بشه؟
- - - Updated - - -
دات ای ار نیست جناب دات کام هستش الانم دامنه به نام من نیست دیگه البته کم تجربگی کردم چیکار کنم نمیدونستم خب
- - - Updated - - -
دقیقا اینکارو میکنم و به فتا هم میگم اونا به هر حسابی پول ریختن خوب شماره حسابشو بدن معلوم میشه ؟
- - - Updated - - -
جناب دامنه کام بوده و باز شده و درخارج ثبت شده و به نام من نیست الان.
اگر اطلاعات هویتی و قرارداد از اون شخص دارین بله مییشه اطلاعاتشو بدین تابررسی کنن بعدش اونها دیگه درمورد کار تصمیم گیری میکنن
-
-
July 13th, 2014, 04:09
عضو انجمن
با سلام
با این شرکت تماس بگیرید مشاوره حقوقی میدن تا مشکلت برطرف شه.
Vekalat24 - عصر نوین
باتشکر
ویرایش توسط secure_host : July 13th, 2014 در ساعت 04:20
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My
Crime Is My
Advisory .
Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran
http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
-
-
July 13th, 2014, 11:05

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
اگر اطلاعات هویتی و قرارداد از اون شخص دارین بله مییشه اطلاعاتشو بدین تابررسی کنن بعدش اونها دیگه درمورد کار تصمیم گیری میکنن
سلام طرف اصلی اصلی که از سایتی که واسش ثبت کردم سواستفاده کرده رو گرفتن؟
-
-
July 13th, 2014, 11:19
عضو انجمن
شما اگر قرار داد دارید زیاد نگران نباشید !
من از این مسئله هاد ترشم داشتم ! ولی اتفاقی نیوفتاده همون قرار داده مهمه !
+
اینکه وکیل که برید با تجربه ای که من دارم ازشون اینقدر شما رو می ترسونند که پول بیشتر بگیریند !
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
-
July 13th, 2014, 11:55
عضو جدید
توی سیستم مشتریاتون مگه اطلاعات صاحب دامنه نیست. شما اون رو اارئه بدید.
-