رضایت شاکی بگیر بهترین حل است
رضایت شاکی بگیر بهترین حل است
اگر اون شاکی پول رو واریز کرده راحت میتوانید مقصد رو پیدا کنید که پول به حساب کی واریز شده
شما دامنه رو واسه کسی ثبت کردین تاریخ ثبت رو پیدا کنید ترانکش حساب خود رو هم چک کنید ببینید در تاریخ ثبت چه کسی با چه شماره کارتی واسه شما پول واریز کرده و مدارک رو به فتا تحویل دهید
ثبت دامنه به نام هر شخصی که باشد بدین معنی است که تمامی عواقب ناشی از استفاده دامنه را قبول کرده است. در صورتی که دامنه به اسم شما باشد و مشکلاتی برای آن پیش آید حتی با ارائه مدارک که فلان دامنه برای فلان شخص خریداری شده است دادگاه قبول نمیکند و به استناد مدارک سازمان نیک تصمیم گیری میکند.
پیشنهاد میشود در صورتی که به شخص مورد نظر دسترسی ندارید سریعاً پیگیر شوید و شخص مورد نظر را پیدا کرده و با شخص مورد نظر به گفت و گو پرداخته تا در دادگاه حضور پیدا کرده و به صورت کتبی عنوان کند دامنه برای ایشان خریداری شده است که مسلماً با شرایط پیش آمده این موضوع قابل انجام نمی باشد.
البته پیشنهاد میشود حتماً با یک وکیل به مشورت بپردازید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
اگر دامنه بین المللی باشه هیچ کاری نمیتونن بکنن!
هیچ شرکتی دامنه به اسم خودش برای کسی ثبت نمیکنه مگر اینکه دامنه بین الملل باشه که اونم به اسم خودشون ثبت نمیکنن!!
شما فقط رضایت شاکی بگیر هیچ کاری نمیتونی بکنی
از ادین به بعد هم هواست به این روزا باشه!!
شما اگر قرار داد دارید زیاد نگران نباشید !
من از این مسئله هاد ترشم داشتم ! ولی اتفاقی نیوفتاده همون قرار داده مهمه !
+
اینکه وکیل که برید با تجربه ای که من دارم ازشون اینقدر شما رو می ترسونند که پول بیشتر بگیریند !
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
توی سیستم مشتریاتون مگه اطلاعات صاحب دامنه نیست. شما اون رو اارئه بدید.
ممنون از اطلاع رسانی
یک موضوع فکرمو مشغول کرد اونم اینه که برا دامنه های آی ار اینشکلی هست و مشکل پیش میاره یا فرقی نمیکنه برا همه دامنه ها هستش؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)