شما وقتی دامنه برای یکی ثبت میکنی باید بشناسیش دقیقا یا قانون شما و اون فرد رو یکی میدونه احتمالا جریمه میشین و جای اون شخص تنبه میشین اگر نتونین ثابت کنین اون کی هست و چی هست و کجاست.
شما وقتی دامنه برای یکی ثبت میکنی باید بشناسیش دقیقا یا قانون شما و اون فرد رو یکی میدونه احتمالا جریمه میشین و جای اون شخص تنبه میشین اگر نتونین ثابت کنین اون کی هست و چی هست و کجاست.
عزیز شاکی باید مدرک بده که من سواستفاده کردم نه اینکه صرف ثبت شدن دامنه همه چیز پای من نوشته بشود
- - - Updated - - -
ضمنا باندی که فروش مدرک جعلی بود رو کلا همشونو با همون اسم و نشانه ای که با من واسش قرارداد سایت فرستادم گرفتن حتی من مدارک قرارداد دامنه و تلفن و حسابشو اماده کردم بنظرتون بازم ازم ایراد بگیرن
البته الان که مدارکو میخوان بفرستن واسه دادسرا دامنه به نام من نیست و از خارج از کشور ثبت کردن به نظرت به نفعم نشد؟
اگر شخص دیگه ای ثبت کرده است ، پس دیگه قانون هم نمیتونه بگه شما متهم هستید و... چون یعنی مدرکی در حال حاضر وجود نداره که نشان بده دامنه بنام شما بوده ، از روی شماره تراکنش های بانکی میتونید شماره حساب و مشخصات اون طرف که برای تمدید و ثبت دامین به حسابتون واریزس داشته رو بدست بیارید و به دادگاه ارئه بدید و بهشون اثبات کنید که دامین برای چه کسی بوده .
شما بهتره با قوانین خودتون رو بیشتر اشنا کنین
همین که برای یک بنده خدایی دامنه ثبت کردین بدون اینکه بشناسینش خودش جرمه
وقتی هم این کارو کرده باشین یعنی شما محکوم میشین جای اون طرف حالا جه قرارباشه اعدام شین چه قرارباشه جریمه شین یاهرچی؟
شما اینو بخون کافیه براتون:
Ghavanin.com : Iran Law Database Leading and powerfull iranian law database with persian (farsi) language in Internet and web free for all people
ویرایش توسط ULTRAWEB : July 12th, 2014 در ساعت 23:16
جناب بنده با 1000 تا ادم قرارداد میبندم مگه میشه ادم غریبه رو شناخت ولی خب قرارداد دارم ازش و اطلاعات تماس طرفو دارم و بند و تعهد تو قرارداد ذکر کردم خالی خالی که سایتو نزدم و حتی اطلاعات حسابشم گیراوردم با این اوصاف دادسرا میتونه اونو گیرمیاره من مشکلم حل بشه؟
- - - Updated - - -
دات ای ار نیست جناب دات کام هستش الانم دامنه به نام من نیست دیگه البته کم تجربگی کردم چیکار کنم نمیدونستم خب
- - - Updated - - -
دقیقا اینکارو میکنم و به فتا هم میگم اونا به هر حسابی پول ریختن خوب شماره حسابشو بدن معلوم میشه ؟
- - - Updated - - -
جناب دامنه کام بوده و باز شده و درخارج ثبت شده و به نام من نیست الان.
با سلام
با این شرکت تماس بگیرید مشاوره حقوقی میدن تا مشکلت برطرف شه.
Vekalat24 - عصر نوین
باتشکر
ویرایش توسط secure_host : July 13th, 2014 در ساعت 04:20
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)