صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 64

موضوع: مشتری مداری به چه قیمتی؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض پاسخ : مشتری مداری به چه قیمتی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    سلام.مستقیم میرم سر اصل مطلب.آقا توهین و بی احترامی مشتری تو این انجمن بیش از حد زده بالا.الکی نندازید گردن مدیریت که ربطی به مدیریت انجمن نداره.خودتون خواستید این رفتار رو باهاتون داشته باشند.خداشاهده تو چندین و چند تاپیک دیدم مشتری ها طلبکارانه و با بی احترامی تمام درخواست سرویس میکنند و همکاران محترمه با این که دارند میبینند طرف بی شعور هست بازم بهش جواب میدند و آفر میدند و بعضی ها خم و راست دارند براش میشوند.. واقعا شان شما در چه حد هست؟ به خاطر 20 هزار تومان حاظرید یک مشتری بی شعور بی ادب رو بپذیرید؟ کار رو تو این بین هاستینگهای جدید و نو پا خراب میکنند و کاری کردند که مشتریها پر رو شوند. بله گفتند همیشه حق با مشتریست اما واقعا این حرف درسته؟ به چه قیمتی؟
    تو چند تاپیک دیدم مشتری رسما به همکاران قدیمی و با شخصیت کلی توهین کردند و بقیه همکارا به جای طرفداری و اینکه حداقل بهش تذکر بدند به خاطر 10 هزار تومان مشتری ساکت شدند و آفر خودشون رو به مشتری میدند..واقعا آن 10 هزار تومان ارزش داره همکار محترم که به همکارت اینقدر توهین بشه؟

طرف آمده تاپیک زده یک هاست پرسرعت چند صد گیگی میخوام در حد مشخصات سرور اختصاصی میده بعد تهش مینویسه فقط هاستینگای اینماد دار و شرکتی آفر بدند.بودجه ماهانه 30 هزار تومان میخوام بدم!! کسی الکی آفر نده نمیتونید پشتیبانی کنید حوصلتون رو ندارم بعدا دبه در نیارید و .... بعد 20 تا همکار آفر میده طرف 19 تاشو د ز د و سرویس بی کیفیت و افتضاح و فلان فلانی هستی و... بهش نصبت میده!! بقیه هم میشینن تماشا میکنند و بازم آفر میدند! جناب مشتری آن 30 تومان پول آدامس آنی که مسخرش میکنی و توهین میکنی هم نیست.حد خودتو بدون!

یک کلام.آقا مشتری رو دارید پر رو میکنید.البته جسارت نشه به مشتریهای محترمه منظور با بعضی اشخاص هست که حد خودشونو نمیدونن. نمیخوام تبلیغات بشه اما خدایی دوستان این هاست دل رو ببینید؟ به هر کسی سرویس نمیده.مشتری اگرمیلیونر هم باشه اخلاق مناسب نداشته باشه قبولش نمیکنه! همیشه هم مشتری قربون صدقش میره...بهتره کمی یاد بگیریم از بعضی ها.
    دوست عزیز درود
    کاملا باهاتون موافقم
    البته یک مسئله دیگری هم هست اکثر کسانی که توی اینترنت هستن سن زیادی ندارن وبه اون حد از درک نرسیدن که احترام متقابل رو درک کنن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    232
    تشکر شده در
    167 پست

متاسفانه حق با شماست...
    و همینطور RoobinaServer
    بنده شاهده این هستم که دوستان محترمی که سنشون بین 14 الی 16 هستش درخواست خرید داشتن و هیچ چیزی از هاستینگ و خدمات میزبانی نمیدونن اما متاسفانه فقط دوست دارن به آزار و اذیت کردن دیگرون بپردازند..
    حتی مثلا عده ای میگن که هاست بهم بده همه کاراشو واسم انجام بده عضو بشو ... ینی به ما تیکیت میدن که شما کاراشو انجام بده و من یه 20 تومن میدم واس هاستینگ خب این حرف واقعا مسخرس که به خاطر 20 تومن من بی یام کارای اون نوجونی رو بکنم که خودشم هم میتونه انجامش بده و یادبگیره حتی خوودش..
    بنده بازم پیشنهاد میکنم که با همه به متانت رفتار کنید اما شخصیت و حرفه ی کارخودتون رو به هیچ عنوان زیر سوال نبرید
    با احترام
    هیچ و پوچ

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    291
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    328 پست

والا مشتری داشتیم سالانه 5 تومان بابت هاست سی پنل میداد.
    ولی به اندازه 3 میلیون تومان خدمات میخواست.

4. تعداد تشکر ها از mehrshad13and11 به دلیل پست مفید

عضو انجمن hamedmj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    472
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    1,172 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrshad13and11 نمایش پست ها
    والا مشتری داشتیم سالانه 5 تومان بابت هاست سی پنل میداد.
    ولی به اندازه 3 میلیون تومان خدمات میخواست.
    این تفکر غلطی هست
    شما حتما تمام ابعاد رو در نظر گرفتید که برای کالایی 5000 تومان ارزش قائل شدید. این 5000 تومان هم برای ساپورت کاملهست هم برای سرویس و ساپورت سرویس 5000 تومانی نباید با سرویس 1 میلیون تومانی فرقی داشته باشه...
    Hamed Rashnoo - Young web designer
    -----------------------------------------------------
    Free Web Design - Click Here

6. تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

توی اینه خودمون رو نگاه کنیم بعدش به دیگران عیب بگیریم.
    طرف پورت ده گیگ میده دست ملت بعداز دو هفته میاد میگه کی بود کی بود کجا بود اونایی میدن فلانن
    طرف سرور رم 512 ده تومنی میده میاد میگه ای پی درمیاد فلان.
    طرف خودش یکسال عضو نبوده خاطرات ده سال پیش و مرور میکنه و ...... کاری فبلیشو
    مشتری هم یا کم سواده یا اینکه واقعا جیبش خالیه باید باهاش کنار امد البته اگر مشتری باشه
    ویرایش توسط ULTRAWEB : June 15th, 2014 در ساعت 03:46

8. تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید

عضو انجمن meysam021 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    246
    تشکر تشکر شده 
    1,321
    تشکر شده در
    927 پست

حرف استارتر تا حدودی صحیح هستش ولی وقتی بعضی از همکاران هنوز بچه هستند و تازه کار ، اون پسر بچه مشتری میاد پول تو جیبیشو میده به این هاستینگ سرویس بهش میده که سایت بزنه یا درامدی از سایتش داشته باشه یا ازش استفاده کنه ، هاستینگ ما یا پشتیبانی بهش نده یا کیفیت نده و یا بزنه اطلاعاتشو حذف کنه بنظرتون اون پسر بچه 16 ساله حق نداره بهش بگه از کجا اومدی نشستی پولو دارو ندار منو تو نت بردی رو هوا؟
    اینو همیشه یادتون باشه مشتری بهتون توهین کرد = بهترین راه سکوته چون با سکوت شخصیت خودتون رو نشون میدید نه بستن سرویس یا حذف اطلاعات یه نفر .
    حدیث داریم میگه که اگر 2 نفرو در حال ... دیدید نرید جایی بگید.
    چون ممکنه اون 2 نفر همون لحظه توبه کردن.
    حالا شاید این پسر بچه ما هم اون موقع اعصابش خرده یه فحشی میده شما باید سکوت کنید.
    مرسی از استارتر محترم
    لسترلوک
    شماره تماس : 06142327071 - تلگرام : Lasterloc
    تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته

10. تعداد تشکر ها ازmeysam021 به دلیل پست مفید

عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

من هم کلا مخالف نظرات و صحبت های برخی دوستان و استارتر هستم.

چند نکته وجود دارد،

مشتری مصرف کننده ای بیشتر نیست و اصلا قرار نیست سواد خاصی در این حوزه داشته باشد. این یک نقص برای مشتریان ما نیست. شما اگر حوصله پاسخ دهی به مشتریان کم سواد خود را ندارید بهتره صراحتا بیان کیند که جز مشتریان با سواد به دیگران سرویس نمی دهید. البته این کار شهامت می خواد، من شخصا تو همین سایت تو پیام خصوصی موارد زیادی بوده که گفتم من این کانفیگ را نمیکنم براتون چون سواد کافی برا داشتن چنین سروری را ندارین و بعد من با این دستمزد پشتیبانی نمیتونم بدم بهتون.

در مورد توهین مشتری،

قضیه کاملا دو طرف و پایاپای هست. هم سرویس دهندگان با صفاتی که شما فرمودین هستند هم مشتریان. از جمله همون سرویس دهنده ای که خودتان به عنوان یک محبوب ازش یاد کردید، کافی یک سرچ در مورد شاکیانش در سطح نت داشته باشید، از جمله خود بنده به عنوان یکی از قدیمی ترین فعالان این حوزه به هیچ وجه توصیه نمی کنم ایشان را و معتقدم حتی اگر مجانی هم سرویس دهی کنند ارزش نداره باشون کار کرد، اینجا بحث را به حاشیه نمی برم.

در مورد قیمت درخواستی مشتری و آفر،

به هر حال این واقعیت وضع اقتصادی کشور ما است، بازار کساد است به معنای حقیقی. در ایران که بد تر از خارج.

اما شما ببین دیتاسنتر ها خارج را، در سال های اخیر چپ و راست میان آفر های 30 تا 80 درصد تخفیف برای 3 ماه میدن، یکی بخر دو تا ببر میدهند چون بازار کساد است ! و خوب این می شود که این الگو در هاستینگ ها و ریسلرها و ... نمود بیشتر پیدا می کند و البته برخی هم ناشیانه توسعه دهنده اش می شوند. اما در قیاس با وضعیت اقتصادی به نظر من خیلی عجیب نیست این قیمت های نادر.

خیلی ها برای زنده ماندن نیازمند این هستند با سود 1% کار کنند. این یک سیاست اقتصادی است نه دلیل تازه کاری، خود بنده معمولا 60% سرور را با سود 20% به فروش می رسانم باقیش را گاهی بدون سود و باقیش را به مشتریان قدیمی تر با قیمت پایین تر و گاهی تا 5% سود می دهم. تا مشتری حفظ شود. و از طرفی بتوانم رونق کسب و کار را حفظ کنم. شاید من پول 10 سال تمدید سرور را داشته باشم، اما توجیح اقتصادی کار من این است که درآمد من کفاف هزینه ها را بدهد در وعده اول، بعد از آن بحث سود آوری مطرح است. مادامی که شما فروش نداشته باشید، هر چند درصد سود در نظر گرفته باشید بی اثر است....

در کل من بیشتر کم تجربگی و خامی در صحبت های دوستان دیدم تا تجربه و بینش عمیق نسبت به مسئله. من موافق فرهنگ غلط حاکم در کشور هستم. اما اون را خاص مشتریان یا سرویس دهندگان نمی بینم و دو طرفه می دونمش.

پسر بچه 16 ساله

من یک مشتری داشتم براش اسکریپت نوشتم با توافق قیمت 700 هزار تومان، بعد فهمیدم این بابا سن و سالش خیلی کمه ... و در نهایت هم اواخر کار شاکی که من نمیخوام دیر شده اسکریپت اون نیست که باید باشد، پول را بهش پس دادم. اسکریپت هم هنوز رو دستم هستش. یک مدت رفت و برگشت باز، دوباره خدمات خواست و بهش دادم. اما الان به جرات میگم این پسر بچه مشتری من یکی از برگ های برنده من شده، اتفاقا بین مشتریان من جزو موفقترین هاش هست و تا حالا چندین سایت را بزرگ کرده و فروخته که خود من متعجب شدم از هنرمندیش در این کار، پسر بچه ای که با کارت بانکی خواهرش کار میکند چون حساب بانکی نداشت!

به اعتقاد من در حوزه کاری ما، نسل جدید خیلی موفق تر هستند. یک تاجر خوب با مشتری شکل میده تجارتش را، نه اینکه وقتش را پای شکل دهی مشتریان تلف کند!
    ویرایش توسط M.Abooali : June 15th, 2014 در ساعت 05:25
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

12. تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
    من هم 11 ساله که بودم با کارت بانکی پدرم کار میکردم و الآن هم قصد دارم سایت های بزرگی بسازم
    استارتر عزیر نگفتن احترام نزارید!!!
    احترام بزارید. اما احترام زیادی هم خوب نیست
    اگه همین حالا با برخی از کاربر های انجمن برخورد نشه, به همه توهین میکنن...
    بزرگترین هاستینگ ها به این دلیل پیشرفت کردن که:
    به کاربر احترام میزارن, اما اگه کاربر زیاده روی کنه, دیگه به هیچ وجه حاضر نیستند به اون سرویس ارائه کنند
    دقیقا موضوع اینجاست.احترام گذاشتن روش خودش رو داره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.Abooali نمایش پست ها
    من هم کلا مخالف نظرات و صحبت های برخی دوستان و استارتر هستم.

چند نکته وجود دارد،

مشتری مصرف کننده ای بیشتر نیست و اصلا قرار نیست سواد خاصی در این حوزه داشته باشد. این یک نقص برای مشتریان ما نیست. شما اگر حوصله پاسخ دهی به مشتریان کم سواد خود را ندارید بهتره صراحتا بیان کیند که جز مشتریان با سواد به دیگران سرویس نمی دهید. البته این کار شهامت می خواد، من شخصا تو همین سایت تو پیام خصوصی موارد زیادی بوده که گفتم من این کانفیگ را نمیکنم براتون چون سواد کافی برا داشتن چنین سروری را ندارین و بعد من با این دستمزد پشتیبانی نمیتونم بدم بهتون.

اما شما ببین دیتاسنتر ها خارج را، در سال های اخیر چپ و راست میان آفر های 30 تا 80 درصد تخفیف برای 3 ماه میدن، یکی بخر دو تا ببر میدهند چون بازار کساد است ! و خوب این می شود که این الگو در هاستینگ ها و ریسلرها و ... نمود بیشتر پیدا می کند و البته برخی هم ناشیانه توسعه دهنده اش می شوند. اما در قیاس با وضعیت اقتصادی به نظر من خیلی عجیب نیست این قیمت های نادر.

خیلی ها برای زنده ماندن نیازمند این هستند با سود 1% کار کنند. این یک سیاست اقتصادی است نه دلیل تازه کاری، خود بنده معمولا 60% سرور را با سود 20% به فروش می رسانم باقیش را گاهی بدون سود و باقیش را به مشتریان قدیمی تر با قیمت پایین تر و گاهی تا 5% سود می دهم. تا مشتری حفظ شود. و از طرفی بتوانم رونق کسب و کار را حفظ کنم. شاید من پول 10 سال تمدید سرور را داشته باشم، اما توجیح اقتصادی کار من این است که درآمد من کفاف هزینه ها را بدهد در وعده اول، بعد از آن بحث سود آوری مطرح است. مادامی که شما فروش نداشته باشید، هر چند درصد سود در نظر گرفته باشید بی اثر است....

در کل من بیشتر کم تجربگی و خامی در صحبت های دوستان دیدم تا تجربه و بینش عمیق نسبت به مسئله. من موافق فرهنگ غلط حاکم در کشور هستم. اما اون را خاص مشتریان یا سرویس دهندگان نمی بینم و دو طرفه می دونمش.

به اعتقاد من در حوزه کاری ما، نسل جدید خیلی موفق تر هستند. یک تاجر خوب با مشتری شکل میده تجارتش را، نه اینکه وقتش را پای شکل دهی مشتریان تلف کند!
    آنی که به هر ساز مشتری میرقصه و هر چی میگه میگن در خدمتیم یک نقص هست و به این نمیگن احترام میگن نوکری!! احترام متقابل مهم هست.خارجی ها آفر رایگان هم میدند اما جهت تست و دقت کنید تو هاستشون بعد یک مدت مشتری ارتقا میده به پنل پولی! اما اینجا رایگان یعنی ماداملعمر رایگان و پشتیبانی رایگان.یک سال بهش رایگان هاست میدی.وقتی میخوای جمع کنی عوض تشکر صد تا فحشت میده تهشم میگه سرویست آشغاله! اگر آشغال بود چرا یک سال موندی رو سرور؟
    آنی که برای زند موندن حاضره یک درصد قیمتش رو بده بمیره بهتره تا زنده بمونه! عزیز من وقتی نمیتونید تو یک کار موفق باشید چرا نون بقیه رو آجر میکنید؟ از ان کار بیا بیرون فکر شغل دیگری باش بزا چند نفر دیگر نون بخورند.
    تو یک تاپیک بود به مشتری پیشنهاد دادم آمده پ خ زده فحش خانواده میده!! کسی میتونه سکوت کنه جوابشو نده؟
    در کل این تاپیک فقط برای این گوشزد بود که هواسمون باشه به هر قیمتی مشتری بدست نیاریم.این همه گفتیم حق با مشتری هست یک درصد هم بزاریم برای اینکه حق با خودمون هست!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

14. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

با سلام
    خیلی خیلی خوب است که باز مجدد صدایی شنیده میشود . کل پست ها را خواندم و تنها نکته ای که دیده شد همه اعلام میکردند بله بله درست است ! حق با استارتر است ! من هم تایید میکنم ! و .....و ...... و .........
    خوب نتیجه : هیچ
    هر بار یک عده از همکاران عزیز از ته دل داد میزنند آی مردیم از گرما اما شخصی حاظر نیست حتی جای خود را تغییر دهد تا از شدت گرما کاسته شود یا از دیگران بخواهد حتی با هم شرایط آب و هوایی را تغییر دهند .
    اگر میگویید شخص و شرکتی همکاری نمیکند پس چرا فریاد میزنید ؟ آیا یکی از همان اشخاص و شرکت ها خود شما نیستید؟
    اگر این مورد را که استارتر بیان کرده و باقی تایید میکنند یک مشکل میدانید آن هم از نوع عمیق و تاثیرگذار چرا همانند باقی مشکلات زندگی و تجارت خود برای حل آن قدم بر نمیدارید. یا جز افرادی هستید که فکر میکنید مشکل را هر جا دید باید زیر فرش قرار داد و گذر کرد؟
    در این جا شما سرویس دهنده هستید اما در مرحله بالاتر من و شما خود مشتری هستیم برای دیتا سنتر ها و شرکت های خارجی آیا این رفتار را از جانب خود و همکاران در مقابل دیتا سنتر ها دیده و شنیده اید؟
    چه کرده اند که ما به درستی با انها تقابل و تفاهم میکنیم اما بعضی از مشتریان ما با ما نمیتوانند اینگونه باشند؟
    دلیل ساده است آنها پروتوکل ها برخورد و سرویس دهی را رعایت کردند مدیران روابط عمومی آنها به صورت مستمر و پی در پی با دیگر شرکت های همتراز در ازتباط بوده اند از همه مهم تر آنها احترام متقابل را نشان ما داده اند . کی به انها گفتیم فلان دیتا سنتر اینجور است و آنها بگویند بله آنها فلان و ...... هستند بلکه فقط با گقتن سیاست کاری ما این چنین است بحث را جم کردند .
    چند مورد را اعلام میکنم که آنها به صورت یکسان برخورد میکنند همانند یک دیگر اما ما درست نقطه مقابل ان را عمل میکنیم:
    ۱: ابیوز و نوع برخورد با آن در دیتا سنتر ها چه طور است و ما چگونه با مشتریانمان در این موارد برخورد میکنیم
    ۲: آنها در ابتدا وریفای کردن یوزر برای ارائه خدمات را در نظر میگیرند و ما حتی از گفتن آن کلمه ترس داریم که رعایت همین مورد جلوی خیلی از رفتار اشتباه کاربر یا مشتری را میگیرد
    ۳: وقتی جهت آپدیت و تغییرات سرویس انها از دسترس خارج میشود چه اتفاقی می افتد و ما چه میکنیم و در مقابل وقتی سرویس ما از دسترس خارج میشود برای تغییرات ما اجازه میدهیم مشتری چه برخوردی کند
    در نهایت بحث دادن اجازه و ندادن اجازه است
    شخصی که سرویس بد دارد و بی کیفیت خوب تکلیفش مشخص است چرا زور میزنیم و فکر مان را درگیر آن که چگونه بفهمانیم به مشتری آن بد است میکنیم؟
    اگر خود را محق میدانید که از کاربران با سابقه و دلسور این انجمن هستید باید بدانید این شما هستید که به انجمن اعتبار میدهید نه انجمن به شما . بدانید اگر فقط و فقط بخواهید با کمک هم شرایط را تغییر دهید به راحتی میتوانید حتی به انجمن هم مسیر و خط مشی دهید تا در راستای شما و ما هم حرکت کند .
    خلاصه داشته های هر کدام از ما بسیار ارزشمند است و با قرار دادن آن کنار یکدیگر هم توان و هم ارزش بالاتر میرود
    هر شخصی توان دارد و میخواهد تغییری ایجاد کند بسم الله .... وگرنه با تایید و دادو بیداد بیشتر ضعف نشان میدهیم
    همین پست به راحتی به کاربران نشان میدهد ضعف ما چیست و چه چیز روی مخ ما است و لی عملا نمیتوانیم عکس العمل نشان دهیم ما حتی در این انجمن یک جای خصوصی برای بیان مشکلات نداریم و اولین درخواست میتواند همین باشد از مدیران که این فضا را برای ما به هر شکل حتی ابتدایی ترین حالت به وجود آورند و بر اساس یک سری ***** ها این مورد را برای ما ایجاد کنند
    حرف زیاد است و زمان کوتاه و ما استقبال میکنیم به هر شکل تعامل با همکاران را چه به صورت جلسات آنلاین باشد چه حضوری
    موفق وپیروز
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

16. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    309
    تشکر تشکر شده 
    163
    تشکر شده در
    111 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    با سلام
    خیلی خیلی خوب است که باز مجدد صدایی شنیده میشود . کل پست ها را خواندم و تنها نکته ای که دیده شد همه اعلام میکردند بله بله درست است ! حق با استارتر است ! من هم تایید میکنم ! و .....و ...... و .........
    خوب نتیجه : هیچ
    هر بار یک عده از همکاران عزیز از ته دل داد میزنند آی مردیم از گرما اما شخصی حاظر نیست حتی جای خود را تغییر دهد تا از شدت گرما کاسته شود یا از دیگران بخواهد حتی با هم شرایط آب و هوایی را تغییر دهند .
    اگر میگویید شخص و شرکتی همکاری نمیکند پس چرا فریاد میزنید ؟ آیا یکی از همان اشخاص و شرکت ها خود شما نیستید؟
    اگر این مورد را که استارتر بیان کرده و باقی تایید میکنند یک مشکل میدانید آن هم از نوع عمیق و تاثیرگذار چرا همانند باقی مشکلات زندگی و تجارت خود برای حل آن قدم بر نمیدارید. یا جز افرادی هستید که فکر میکنید مشکل را هر جا دید باید زیر فرش قرار داد و گذر کرد؟
    در این جا شما سرویس دهنده هستید اما در مرحله بالاتر من و شما خود مشتری هستیم برای دیتا سنتر ها و شرکت های خارجی آیا این رفتار را از جانب خود و همکاران در مقابل دیتا سنتر ها دیده و شنیده اید؟
    چه کرده اند که ما به درستی با انها تقابل و تفاهم میکنیم اما بعضی از مشتریان ما با ما نمیتوانند اینگونه باشند؟
    دلیل ساده است آنها پروتوکل ها برخورد و سرویس دهی را رعایت کردند مدیران روابط عمومی آنها به صورت مستمر و پی در پی با دیگر شرکت های همتراز در ازتباط بوده اند از همه مهم تر آنها احترام متقابل را نشان ما داده اند . کی به انها گفتیم فلان دیتا سنتر اینجور است و آنها بگویند بله آنها فلان و ...... هستند بلکه فقط با گقتن سیاست کاری ما این چنین است بحث را جم کردند .
    چند مورد را اعلام میکنم که آنها به صورت یکسان برخورد میکنند همانند یک دیگر اما ما درست نقطه مقابل ان را عمل میکنیم:
    ۱: ابیوز و نوع برخورد با آن در دیتا سنتر ها چه طور است و ما چگونه با مشتریانمان در این موارد برخورد میکنیم
    ۲: آنها در ابتدا وریفای کردن یوزر برای ارائه خدمات را در نظر میگیرند و ما حتی از گفتن آن کلمه ترس داریم که رعایت همین مورد جلوی خیلی از رفتار اشتباه کاربر یا مشتری را میگیرد
    ۳: وقتی جهت آپدیت و تغییرات سرویس انها از دسترس خارج میشود چه اتفاقی می افتد و ما چه میکنیم و در مقابل وقتی سرویس ما از دسترس خارج میشود برای تغییرات ما اجازه میدهیم مشتری چه برخوردی کند
    در نهایت بحث دادن اجازه و ندادن اجازه است
    شخصی که سرویس بد دارد و بی کیفیت خوب تکلیفش مشخص است چرا زور میزنیم و فکر مان را درگیر آن که چگونه بفهمانیم به مشتری آن بد است میکنیم؟
    اگر خود را محق میدانید که از کاربران با سابقه و دلسور این انجمن هستید باید بدانید این شما هستید که به انجمن اعتبار میدهید نه انجمن به شما . بدانید اگر فقط و فقط بخواهید با کمک هم شرایط را تغییر دهید به راحتی میتوانید حتی به انجمن هم مسیر و خط مشی دهید تا در راستای شما و ما هم حرکت کند .
    خلاصه داشته های هر کدام از ما بسیار ارزشمند است و با قرار دادن آن کنار یکدیگر هم توان و هم ارزش بالاتر میرود
    هر شخصی توان دارد و میخواهد تغییری ایجاد کند بسم الله .... وگرنه با تایید و دادو بیداد بیشتر ضعف نشان میدهیم
    همین پست به راحتی به کاربران نشان میدهد ضعف ما چیست و چه چیز روی مخ ما است و لی عملا نمیتوانیم عکس العمل نشان دهیم ما حتی در این انجمن یک جای خصوصی برای بیان مشکلات نداریم و اولین درخواست میتواند همین باشد از مدیران که این فضا را برای ما به هر شکل حتی ابتدایی ترین حالت به وجود آورند و بر اساس یک سری ***** ها این مورد را برای ما ایجاد کنند
    حرف زیاد است و زمان کوتاه و ما استقبال میکنیم به هر شکل تعامل با همکاران را چه به صورت جلسات آنلاین باشد چه حضوری
    موفق وپیروز

سلام
    بله اینکه شخصی افراد دیگر را در رابطه با موضوعی مستلزم رعایت حدود و چارچوب خاصی بداند و در حقیقت شخص دیگری را به انجام کاری یا پایبندی به اصولی مقید کند ، لازمه آن رعایت همان درخواست در شخص درخواست کننده است
    امام علی (ع) حدیثی بدین مضمون دارند که هیچ چیزی از شما نخواستم مگر آنکه پیش از آن خود آن را بدان مقید کردم
    اینجا هم همین است.مطمئنا همه عزیزانی که لب به اعتراض و گلایه گشودند،پیش از زدن حرف خود،خود را مقید به انجام صحبتهای خود در اینده کرده اند

18. تعداد تشکر ها از nima-s به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)