صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17

موضوع: کمک در مورد برنامه نویسی ( یک برنامه .exe )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    33 پست

پیش فرض پاسخ : کمک در مورد برنامه نویسی ( یک برنامه .exe )

دوست عزیز هیچ کدوم از این کارهایی که گفته شده جواب نمیده
    یه برنامه هتل داری رو که مثلا 10 میلیون تومن هزینه داشته رو نمیان همینجوری بریزن روی سیستم که طرف راحت بتونه خودش اون برنامه رو بفروشه مگر این که توی قرار داد قیده بشه که همراه با سورس و بدون کد گذاری باشه که اون موقع هم هزینه ی کد رو جدا حساب میکنن

برای این که بدونید چی به چی هستش شما اول باید ببینید فایل اجرایی پک شده یا نشده با برنامه pe نمی دونم چی میشه اسم برنامه ای که پک کرده یا برنامه ای که اونو کامپایل کرده رو فهمید

اگه برنامه پک شده بود آنتی پکش رو پیدا کرده و اول اونو از حالت پک خارجش میکنید

بعد با برنامه اولیدیباگر برنامه رو باز کرده و خط به خط به زبان اسمبلی اجرا میکنید که بدونید کجا کد برنامه رو بررسی می کنن و ...

فقط اگه خواستید این مسیر رو خودتون برید اول بهت میگم نرو بعد اگه خواستی بری باز بهت میگم نرو بشین خودت اون برنامه رو از اول بنویس باز اگه خواستی بری که دیگه هیچی امیدوارم موفق بشی (که مطمئن هستم به این آسونی موفق نمیشی)

دوستان دقت کنید تو دنیا چیزی به اسم نشد نداریم نمیگم نمیشه ولی زحمتش زیاده باید بدید به کسی که قبلا مراحل قبل رو طی کرده و واسه خودش استاد شده که اونم هزینه های خودش رو ازتون میگیره

قبل گذاری روی برنامه های اجرایی exe به این آسونی نیست که با برعکس کردن یه شرط بشه قفل برنامه رو دور زد اگه برنامه نویسش برنامه نویس بوده باشه با توجه به سابقه برنامه نویسیش باید بگم که کار سختی رو در پیش دارید

2. تعداد تشکر ها ازsahar_shamsipor به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    271 پست

اول از همه اینو بگم برنامه هایی که با .net نوشته میشن رو میشه سورسشون رو دید من با همین استارتر باهم سورس رو بازکردیم مثل روز اول سورس معلوم بود چون برنامه های دات نت runtime هستن و موقع اجرا
    تفسیر میشن درباره کد کردن هم بگم که این کد کردن ها فقط باعث افراد نوب و غیر حرفه ای نتونن باز کنن همینطور که میبینی نرم افزار های 2014 که برای بزرگترین شرکت هاست از جمله فتوشاپ ک البته با c++ نوشته شده ولی بازم کرک میشن عمل کرک شدن یعنی شما به سورس کد دسترسی پیدا میکنی و میتونی الگوریتم لایسنس رو ببینی و یه نرم افزار درست میکنی برمبنای اون الگوریتم که بتونه لایسنس ایجاد کنه

4. تعداد تشکر ها ازmh1376 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    33 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mh1376 نمایش پست ها
    اول از همه اینو بگم برنامه هایی که با .net نوشته میشن رو میشه سورسشون رو دید من با همین استارتر باهم سورس رو بازکردیم مثل روز اول سورس معلوم بود چون برنامه های دات نت runtime هستن و موقع اجرا
    تفسیر میشن درباره کد کردن هم بگم که این کد کردن ها فقط باعث افراد نوب و غیر حرفه ای نتونن باز کنن همینطور که میبینی نرم افزار های 2014 که برای بزرگترین شرکت هاست از جمله فتوشاپ ک البته با c++ نوشته شده ولی بازم کرک میشن عمل کرک شدن یعنی شما به سورس کد دسترسی پیدا میکنی و میتونی الگوریتم لایسنس رو ببینی و یه نرم افزار درست میکنی برمبنای اون الگوریتم که بتونه لایسنس ایجاد کنه
    باشه عزیزم نظر من و داده هایی که توی ذهنم داشتم در همین حد بود

هر قفلی که ساخته میشه براش کلیدی هم میشه ساخت

دوستمون دارن خودشون شروع میکنن و با این کامنتهایی که تا حالا دیدم فکر کنم حداقل چند ماه (بالای 6 ماه ) وقت خواهد برد تا به خواسته خودشون برسن

من نگفتم نمیشه فقط کار به این آسونیا نیست که اگه بود هر کسی راحت میتونست هر برنامه ای رو کرک کنه

6. تعداد تشکر ها ازsahar_shamsipor به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    271 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar_shamsipor نمایش پست ها
    باشه عزیزم نظر من و داده هایی که توی ذهنم داشتم در همین حد بود

هر قفلی که ساخته میشه براش کلیدی هم میشه ساخت

دوستمون دارن خودشون شروع میکنن و با این کامنتهایی که تا حالا دیدم فکر کنم حداقل چند ماه (بالای 6 ماه ) وقت خواهد برد تا به خواسته خودشون برسن

من نگفتم نمیشه فقط کار به این آسونیا نیست که اگه بود هر کسی راحت میتونست هر برنامه ای رو کرک کنه
    من براشون انجام دادم فقط مونده طرف cpu id زده بود به برنامه که روی سیستم دیگه ای اجرا نشه کل اون خط رو برداشتیم حالا باید خودشون دوباره اجراش کنن همین کار سختی نبود بهشون هم یاددادم سریع هم یادگرفتن

8. تعداد تشکر ها ازmh1376 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    33 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mh1376 نمایش پست ها
    من براشون انجام دادم فقط مونده طرف cpu id زده بود به برنامه که روی سیستم دیگه ای اجرا نشه کل اون خط رو برداشتیم حالا باید خودشون دوباره اجراش کنن همین کار سختی نبود بهشون هم یاددادم سریع هم یادگرفتن
    توی انجمن آشیانه اگه نگاه کرده باشید هیچ کسی حق نداره کرک برنامه های داخل رو درخواست بده
    شما هم کار شاقی نکردی عزیز جز این که حق یه برنامه نویس رو ناحق کردی حالا کاری به درست و اشتباه بودنش ندارم که بحث های دیگه ای میاد وسط

در کل فکر نمیکردم دات نت اینقدر ضعیف باشه که بشه راحت توابعش رو دستکاری کرد حداقل دلفی توی این زمینه این جور نیست و کمی اگه درباره مباحث امنیتی مطالعه داشته باشید به راحتی می تونید حداقل کار کرک کننده رو سخت ترش کنید (نگفتم غیر ممکن که غیرممکنی توی کار نیست همه چیز ممکنه فقط سخت و آسونش فرق داره )

اگر هم برای دلفی همچین چیزی اومده باشه باز خبر ندارم و خوشحال میشم اگر درباره دلفی هم همچین کارهایی میشد کرد رو بهم بگید (هر چند دو ساله توی پروژه های دلفی دیگه کار نمی کنم ولی اگه مطالبی درباره اون داشته باشید خوشحال میشم بگید )

10. تعداد تشکر ها ازsahar_shamsipor به دلیل پست مفید

عضو انجمن modiranhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    513
    تشکر شده در
    382 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mersad-mr نمایش پست ها
    سلام دوستان
    1-2 سال پیش برنامه ای به بارنامه ساز دادیم ساخت که فقط یک فایل
    .exe
    هستش. با اینکه هزینه خیلی بالایی دادیم تا بتونیم چند نسخه داشته باشیم گفتن می تونین روی همه کامپیوتر ها استفاده کنید
    حالا میبینیم نمیشه ! بهشون که گفتم چرا گفت باید دوباره پول بدی !!!!
    حالا چطور می تونم کد رو از روش بردام که بتونم روی همه کامپیوتر ها ازش استفاده کنم؟

برنامه طوری طراحی شده که کد کامپوتر من توش ذخیره هست و روی کامپیوتر من اجرا میشه اما روی کاپیوتر های دیگه....

ممنون میشم راهنمایی کنید...

این کار برای شما با هزینه انجام میشه البته لازمه که اطلاعات سازنده هم در اختیار ما قرار بگیره که دقیقا متوجه دلیل بوجود اومدن این مشکل بشیم.

در پناه حق
    مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
    نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی

12. تعداد تشکر ها ازmodiranhosting به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)