توی انجمن آشیانه اگه نگاه کرده باشید هیچ کسی حق نداره کرک برنامه های داخل رو درخواست بده
شما هم کار شاقی نکردی عزیز جز این که حق یه برنامه نویس رو ناحق کردی حالا کاری به درست و اشتباه بودنش ندارم که بحث های دیگه ای میاد وسط
در کل فکر نمیکردم دات نت اینقدر ضعیف باشه که بشه راحت توابعش رو دستکاری کرد حداقل دلفی توی این زمینه این جور نیست و کمی اگه درباره مباحث امنیتی مطالعه داشته باشید به راحتی می تونید حداقل کار کرک کننده رو سخت ترش کنید (نگفتم غیر ممکن که غیرممکنی توی کار نیست همه چیز ممکنه فقط سخت و آسونش فرق داره )
اگر هم برای دلفی همچین چیزی اومده باشه باز خبر ندارم و خوشحال میشم اگر درباره دلفی هم همچین کارهایی میشد کرد رو بهم بگید (هر چند دو ساله توی پروژه های دلفی دیگه کار نمی کنم ولی اگه مطالبی درباره اون داشته باشید خوشحال میشم بگید )
عزیز دلم انجمن اشیانه طبق اخبار ایسیس خالیبند ترین فروم شناخته شد و حتی گفتن 80 درصد مطالبش غلط و تفکرات و خیال بافی های خودشونه
بعد برای اینکه بهتون ثابت کنم نرم افزار jet reflactore رو دانلود کنید و یه برنامه دات نت رو باهاش باز کنید کل سورس رو بهتون میده اگه ویزال استودیو داشته باشید یه اپشنی داره همون لحظه ادیت میکنین و دوباره تفسیرش میکنه و برنامه جدید میده بیرون :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)