آقا انجمن رو نکنه من اشتباه اومدم؟؟؟من می خواستم برم وب هاستینگ تالک اشتباه اومدم سایت املاک .شرمنده اشتباه از من بود
آقا انجمن رو نکنه من اشتباه اومدم؟؟؟من می خواستم برم وب هاستینگ تالک اشتباه اومدم سایت املاک .شرمنده اشتباه از من بود
درست اومدی فقط باید چشماتو از حالت عادی بیشتر باز میکردی !!! و عذرخواهیت هم بخشیده میشه!!
این دوستم قبلا تو کار هاستینگ و طراحی سایت و ... بود ( البته تو همشون تخصص کامل نداشت) و ( هنوزم نداری :دی )
چند ماه پیش یه دفتر کوچیک تو شهر خرید ( شهرستان) که قرار بود خدمات اینترنت و کامپیوتر بزنه مثلا ( نمایندگی اینترنت ها ، فروش و خدمات شبکه و .... + کارهای قبلی مثل هاستینگ و ... + پیامک و خلاصه هر چی که بتونه)
به نظر بنده بهترین کار است و با سود خوب..!!
فقط یک نکته دوست من
هزینه ساخت در تمام نقاط شهر یکسان نیست !
بنده دو پسر عمه دارم که در تهران و یکی دیگر در شهرستان در حال بساز بفروشی هستند
در مناطق متوسط رو به پایین شهر هزینه ساخت با کیفیت متوسط حدودا متری 900 تومان هست ، در منطقه ای در حد متوسط حدودا 1.1 تومان
در بالای شهر هزینه ساخت 2.1 تومان ! ( بالای شهر شهرستان البته ! هزینه زمین نیز جدا )
در جاه های متوسط رو به پایین مثلا درب ورودی ضد سرقت هست ولی با یک مشت سوراخ میشه !
در بالای شهر که درب با کیفیت میزارن سنگینی درب مشخصه !
پس هزینه ساخت همه جا یکسان نیست ، بر میگرده به کلاس منطقه و هزینه ای که مردم می تونن بپردازن
اگرم میخای اسمی در کنی باید برای کیفیت هزینه کنی ! نه بساز بندازی
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
ممنون
بله هزینه ها فرق داره این مورد و قیمت هم قبلا من خودم برای این دوستم پرس و جو کرده بودم.برای همینه که من خودم بهش پیشنهاد کرده بودم برای سال اول و با توجه به بودجه از منظقه ای شروع کنه که مثلا متری 500 هزار سود داشته باشه نه اینکه بره از جایی که 1 تومان سود داشته باشه. مسلما هر چی سود بیشتری برای سال اول بخواد همونقدر هم کارش سخت تر میشه
خودمم عقیدم اینه باید خوب بسازی تا دعای خریدار ها پشتت باشه نه اینکه بسازی و به قول شما بندازی که نفرین مردم پشتت باشه.
من خودم خونه ای دارم که طرف ساخته و به ما انداخته :دی خداییش ماهی یکبار دارم نفرینش میکنم :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)