دوست عزیز لطفا سرور ما را کنسل کنید و هزینه هم برگشت بزتید.
به همین خیال باش پولتو پس بدن اینا .... هر سری زنگ میزنم به یه بهانه ای می پی چونه پست هام تو همین تاپیک هست هنوز 22 هزار تومن منو پس نداده آقا این پولا خردن نداره از یه جات میزنه بیرون
والا من از هیچ کسی قصد طرفداری ندارم
ولی 2 3 تا مورد را منم میخوام بگم
من یه سروریس ازشون داشتم پولش را ندادم به مدت 17 روز همینجوری روشن گذاشته بود تا اخر سر خودم بهش گفتم چرا نمیبندیش که بست
یه بار هم سرویس کنسل کردم وجه را پس دادن ( هزینه سرویس من 47 تومن بوده ) که اگر همین سرویس 47 تومنی از هرجا دیگه میخواستم بگیرم بالای 75 میشد ....(بعد از 5 ماه در اوایل ماه ششم (حدود یک هفته هم استفاده کرده بودم) کنسل کردم)
هر وقت هم که من مشکل دارم فقط اس ام اس میدم بهشون اصلا تیکت نمیزنم و برخی مواقع هم تماس میگیرم ! اس ام اس خیلی کم جواب میدن ولی هیچ وقت نشد در دسترس نباشه گوشیش !!!
من نمیدونم واقعا چجوریه یعنی میگید که ایشون برای هر مشتری تفاوت قائله و برای من یه جور دیگه پشتیبانی داده ؟ والا نمیدونم نتیجه گیری هم نمیخوام بکنم
خواستم فقط یه سری چیزا مشخص شده باشه
موفق باشید همگی
-------ادیت-----------
یه چیز دیگه هم بگم
این چند روز 2-3 روز اخیر سایت ایشون بالا نمیمد برای من که نمیدونم گفتن دی ان اس مشکل داشته و عوض کردن و اینا بگزریم
ولی سرویس من 3 تا دارم ازشون همشون وصل بود ولی برای اینکه بتونم بهشون دسترسی داشته باشم فقط با تلفن میتونستم با ایشون در ارتباط باشم سایتش واقعا Down بود
ویرایش توسط Only4U : April 9th, 2013 در ساعت 11:11
منم ازشون سرویس داشتم و اواسط ماه سرور اختصاصی برای خودم گرفتم
وجه من رو هم بک دادن![]()
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
بنده هم از ایشون سرویس دارم !
سرویسی که من از ایشون گرفتم هنوز رضایتم رو جلب نکرده ولی از لحاظ پاسخگویی و در دسترس بودن شخص خودشون میتونم بگم توی این چند سالی که با افراد مختلف توی نت سروکار داشتم یکی از بهترینها بوده!
در مورد سرویسم هم ایشون فرمودن به محض اینکه اوضاع سرور اصلی stable بشه به همین اندازه که مشکل بوده به سرویس اضافه میشه و دیگه جای هیچگونه حرف برای منی که از سرویسم فقط برای دانلود شخصی استفاده می کنم نیست و بنده مشکلی ندارم!
دوستانی هم که اعتراض دارن و مشکل دارن احتمالا یه مشکلی از سمت خودشون هست که این همه مشکل دارن!
خوب برای سرویسی که مبلغ 30 تومن داده شده نباید انتظار سرویس 300 تومنی رو داشت!
این رو هم یادآوری کنم که بنده تاپیک ها رو دنبال می کنم و از چندین نفر توی همین سایت هم سرویس گرفتم ولی اصلا پستی ارسال نکردم تا امروز که دیگه واقعا دیدم بعضی از دوستان...
یا حق و خدانگهدار
2gb
22 تومان موحود دارین ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)