دوست عزیز لطفا سرور ما را کنسل کنید و هزینه هم برگشت بزتید.
دوست عزیز لطفا سرور ما را کنسل کنید و هزینه هم برگشت بزتید.
به همین خیال باش پولتو پس بدن اینا .... هر سری زنگ میزنم به یه بهانه ای می پی چونه پست هام تو همین تاپیک هست هنوز 22 هزار تومن منو پس نداده آقا این پولا خردن نداره از یه جات میزنه بیرون
والا من از هیچ کسی قصد طرفداری ندارم
ولی 2 3 تا مورد را منم میخوام بگم
من یه سروریس ازشون داشتم پولش را ندادم به مدت 17 روز همینجوری روشن گذاشته بود تا اخر سر خودم بهش گفتم چرا نمیبندیش که بست
یه بار هم سرویس کنسل کردم وجه را پس دادن ( هزینه سرویس من 47 تومن بوده ) که اگر همین سرویس 47 تومنی از هرجا دیگه میخواستم بگیرم بالای 75 میشد ....(بعد از 5 ماه در اوایل ماه ششم (حدود یک هفته هم استفاده کرده بودم) کنسل کردم)
هر وقت هم که من مشکل دارم فقط اس ام اس میدم بهشون اصلا تیکت نمیزنم و برخی مواقع هم تماس میگیرم ! اس ام اس خیلی کم جواب میدن ولی هیچ وقت نشد در دسترس نباشه گوشیش !!!
من نمیدونم واقعا چجوریه یعنی میگید که ایشون برای هر مشتری تفاوت قائله و برای من یه جور دیگه پشتیبانی داده ؟ والا نمیدونم نتیجه گیری هم نمیخوام بکنم
خواستم فقط یه سری چیزا مشخص شده باشه
موفق باشید همگی
-------ادیت-----------
یه چیز دیگه هم بگم
این چند روز 2-3 روز اخیر سایت ایشون بالا نمیمد برای من که نمیدونم گفتن دی ان اس مشکل داشته و عوض کردن و اینا بگزریم
ولی سرویس من 3 تا دارم ازشون همشون وصل بود ولی برای اینکه بتونم بهشون دسترسی داشته باشم فقط با تلفن میتونستم با ایشون در ارتباط باشم سایتش واقعا Down بود
ویرایش توسط Only4U : April 9th, 2013 در ساعت 11:11
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)