صفحه 19 از 29 نخستنخست ... 9151617181920212223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 281

موضوع: فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید hno2005 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    13 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

باسلام خدمت شما دوست گرامی
    آقا من میخواهم یک سایت مزایده روی این سرورها راه اندازی کنم . همانطور که میدونید سایتهای مزایده به سرور خیلی قوی نیاز داره که فکر کنم سرور شما این مشخصه رو داره .
    آیا شما تایید میکنید ؟ به نظر شما برای سایت مزایده که مثلا ممکن در هر لحظه 50 نفر آنلاین باشن و هر ثانیه درخواست ارسال میکن و جواب میگیره ، کافی هست ؟

راستی ، من روزانه به تمام کاربران 2 الی 3 بار ایمیل ارسال میکنم . به فرض اگه 15 هراز ایمیل داشته باشم ، اینها جزو اسپم حساب میشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

مشکلی نداره پرداخت کنید و پیام خصوصی بزنید
    و البته با ایپی ایران مشکلی نداره و باز میشه در هر صورت در صورت پرداحخت پیام خصصوی هم بزنید مشکلی نداره
    ممنون عزیز

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط hno2005 نمایش پست ها
    باسلام خدمت شما دوست گرامی
    آقا من میخواهم یک سایت مزایده روی این سرورها راه اندازی کنم . همانطور که میدونید سایتهای مزایده به سرور خیلی قوی نیاز داره که فکر کنم سرور شما این مشخصه رو داره .
    آیا شما تایید میکنید ؟ به نظر شما برای سایت مزایده که مثلا ممکن در هر لحظه 50 نفر آنلاین باشن و هر ثانیه درخواست ارسال میکن و جواب میگیره ، کافی هست ؟

راستی ، من روزانه به تمام کاربران 2 الی 3 بار ایمیل ارسال میکنم . به فرض اگه 15 هراز ایمیل داشته باشم ، اینها جزو اسپم حساب میشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
    با سلام والله برای این جور سایتها فکرمیکنم سررو اختصی باید داشته باشید چون توی همین فورم هم بحث شده بود که باری همین مورد سایتهای مزایده با هاستیهای اشتراکی مشکل داشتند ویپیاس هم ار قررا باشه بگیردی باید یه ویپیاس قوی بگرید که هزینش زیاد میشه براتون ( در حال حاضر رم 1 گیگ با هارد 130 گیگ با 2 کور میدم 70 تومن) که ممکنه پلان بالاتری باید داشته باشید
    این پلان تاپکی هاردش کم هست اگر بخواهدی سیپنل نصب کنید و بقیه موارد

در مورد ایملها هم ممکنه به عنوان اسپم شناخته بشه و شکایت بیاد بارش ست نکردم که ببنمی تا چه حد مجاز هست و بهش گیر نمیدن
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    13 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
    مشکلی نداره پرداخت کنید و پیام خصوصی بزنید
    و البته با ایپی ایران مشکلی نداره و باز میشه در هر صورت در صورت پرداحخت پیام خصصوی هم بزنید مشکلی نداره
    ممنون عزیز

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

با سلام والله برای این جور سایتها فکرمیکنم سررو اختصی باید داشته باشید چون توی همین فورم هم بحث شده بود که باری همین مورد سایتهای مزایده با هاستیهای اشتراکی مشکل داشتند ویپیاس هم ار قررا باشه بگیردی باید یه ویپیاس قوی بگرید که هزینش زیاد میشه براتون ( در حال حاضر رم 1 گیگ با هارد 130 گیگ با 2 کور میدم 70 تومن) که ممکنه پلان بالاتری باید داشته باشید
    این پلان تاپکی هاردش کم هست اگر بخواهدی سیپنل نصب کنید و بقیه موارد

در مورد ایملها هم ممکنه به عنوان اسپم شناخته بشه و شکایت بیاد بارش ست نکردم که ببنمی تا چه حد مجاز هست و بهش گیر نمیدن
    باسلام
    ممنون از راهنماییتون ، آیا این سرور مجازی جواگوی من نیست ؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    401
    تشکر تشکر شده 
    264
    تشکر شده در
    220 پست

تعجب میکنم اگر آقا ابراهیم اینطور باشن، ساعت 2 شب هم صجبت میکنن باز با آرامش هست

5. تعداد تشکر ها از Fracture به دلیل پست مفید

عضو جدید ealireza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    167
    تشکر شده در
    146 پست

من حدود 2 ساله ازشون vps دارم
    چند تا هم هست نه یکی !!

تا حالا هیچ موردی نداشتم باهاشون

من نمیدونم شما از جاهای دیگه سرویس خریدی تا حالا یا نه !

چند سرویس دهنده که تو همین فروم کلی تبلیغ کرده بودن چشم منو گرفت و 2 تا وی پی اس ازشون گرفتم !

خدا شاهده شدیدا پشیمون شدم !!!!!!
    طرف پی ام داده
    "بیا برام فلان رو نصب کن"
    جواب دادم هزینه داره
    طرف میگه : "یادت باشه ! تلافی میکنم "

))))

این یک طرف قضیه بود
    خاموش بودن و داون تایم مکرر هم یک طرف !
    بی پاسخ موندن تیک ها هم یه طرف دیگه

بعد از 48 ساعت جواب دادن که
    آره سخت افزار آپدیت شد !!!!!!!!

واقعا نا امید میشم میبینم سرویس دهنده هایی مثل مجیک اینطوری مورد بی مهری قرار میگیرن !
    امیدوارم دوستان با دیگران کار کنن تا به کیفیت سرویس های مجیک پی ببرن !

کیفیت و ساپورت ایشون واقعا رضایت بخشه

لطفا با فرافکنی سعی در بد جلوه دادن آقا ابی نکنید

7. تعداد تشکر ها ازealireza به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    122
    تشکر شده در
    80 پست

متاسفم که تو تاپیک اینارو مطرح کرم و اینجا جاش نیست.
    من سرویس خوب از شما گرفتم فقط از این نحوه صحب در تیکت ناراحتم... مشکل سر خود شما هست نه سرویستون
    و مشکلی بابت ارزان یا گران بودن سرویس شما ندارم چون قیمت خیلی مناسب هم هست
    راجع به آپتایم من اخیرا می دیدم که در ریسورس میکروتیک آپتایم رو زده مثلا 20 دقیقه
    خوب اگه ریست نشده چرا اینو نوشته؟ می دونید که در میکروتیک بعد از ریست یا خاموش شدن زمان اپ تایم هم ریست میشه
    من ماهها هست که مشتریتون هستم و بیخودی نمیام اینجا اینو بنویسم
    ببینید بحث فقط سر اینطوری حرف زدنتون هست تو تیکت و احترام در نوشته هاتون
    من قرار بوده هزینه این ماه رو بدم بعد تصیمم به کنسل گرفته شد بابت این مشکل ریست شدن میکروتیک و شما فقط لازم بود تو تیکت می فرمودین که هزینه این ماه رو هم کامل به حساب واریز کنم و سرویس رو کنسل کنید همین... امرتون انجام می شد.
    شما طوری صحبت کردین انگاری من زرنگ بازی در اوردم یا کلاه بردارم!!! مودب بودن رو فراموش نکنید! من در همین فروم با خیلیا کار کردم بد یا خوب از 2009 تا 2012 تعداد پستهام 70 تا نشده اما بیشتر از 250 سرویس مجازی و ددیکیتید خریداری کردم از دوستان و تجربه به اندازه کافی دارم راجع به کسانی که سرویس میدن.
    در هیچ بحثی هم شرکت نداشتم که مثلا قصد خراب کردن شما رو داشته باشم.
    سرویس و پشتیبانی شما خوب بود من راضی هستم چندین بار تو تاپیک هاتونم اینو گفتم و حمایت کردم ازتون
    هزینه سرویس شما - هزینه ابیوس ها و دیگر موارد کامل پرداخت شده براتون به غیر از این مورد آخری که تا فردا اونم پرداخت میشه!
    لطفا به مشتریتون چه اینجا چه در تیکت کوچه بازاری و بی ادبانه صحبت نکنید
    مجددا از اینکه در تاپیک فروشتون این بحث رو مطرح کردم عذرخواهی می کنم.
    ممنون!
    ویرایش توسط r3z4 : February 6th, 2012 در ساعت 05:36

تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    13 پست

باسلام
    آیا من اگه یک سرور اختصاصی بگیرم ، میتونم ایمیل گروهی ارسال کنم ؟ مثلا 2 یا 3 بار در روز به 15 هزار نفر ایمیل ارسال کنم ؟

ممنون

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

با سلام
    عزیز شما سرور اختصاصی هم که بگرید باز بخواهید ایمیل گروهای ارسال کنید به مشکل برمیخوردید مگر اینکه توی نرمافزارهای خاصی که برای این کار هست تنطمیاتی انجام بدین که در زمانهای خاصی تعداد مشخصی ایمیل ارسال کنید که به مشکل برنخورید

بهترین کار این هست که یکسری از همکارن کارشون دقیاق همین هست و همچین سرویسها حالا بصورت تضمینی یا غیر تضمینی ارایه میدن
    به نظرم که یه تاپیک درخاست بزنید بهتر به نتیجه میرسید و از افرها و پیشنهادات دوستان استفاده کنید

فقط یک توصیه ممکنه خیلیها بیان بهتون بگن که تضمینی هست و یکسری چیزهای دیگر ولی بعدا مشکل بخورید همون اول همه شرایط را با دلییل و مدرک و سند بخواهید که بعدا مشکلی بود بتوانید دقاع کنید از حقتون

موفق باشید
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    177
    تشکر شده در
    143 پست

سلام
    الان قیمت هاتون به چه صورت هست ؟
    الان سفارش بدیم تا کی تحویل میشه ؟

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nanotech نمایش پست ها
    سلام
    الان قیمت هاتون به چه صورت هست ؟
    الان سفارش بدیم تا کی تحویل میشه ؟
    در حال حاضر رم 1 گیگ به قیمت 28 تومن هستش سفارش بدین تا شب نحایتا ساعت 12 تحویلتون میدم

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط m0h3en نمایش پست ها
    من یه سرور usa میخوام دارید؟
    بله عزیز موجود هست از طریق سایت میتونید سفارش بدین

صفحه 19 از 29 نخستنخست ... 9151617181920212223 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)