درود به همه
ببخشید من این سوال رو میکنم ولی بالاخره مشتری هستم و باید بهم حق بدید ( منظورم بیشتر با دوست عزیزم MagicVPS هست )
دوستانی که از دوستمون VPS خریدن واقعا راضی هستید ؟
آیا قطع و وصلی و یا افت سرعت نداشتید ؟
در کل سرور انگلیس ایشون خوب هست ؟
درود به همه
ببخشید من این سوال رو میکنم ولی بالاخره مشتری هستم و باید بهم حق بدید ( منظورم بیشتر با دوست عزیزم MagicVPS هست )
دوستانی که از دوستمون VPS خریدن واقعا راضی هستید ؟
آیا قطع و وصلی و یا افت سرعت نداشتید ؟
در کل سرور انگلیس ایشون خوب هست ؟
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
● شناسه یاهو: pars.reseller
● آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
خواهش میکنم دوست عزیز مشتری این حق داره که قبل از خرید در مورد فروشنده تحقیق کند همچین در مورد سرویسهای که اریه میدهد که بعدا خدای نکرده از این انتخاب پشیمون نباشه اینشالله که شما هم به جمع دیگر مشتریان راضی ما میپیندین
در مورد قطع و وصلی که خدا را شکر تا این لحضه نداشتم مگر اینکه شکایت امده باشه برای ایپی و یا اینکه تاخیر زیاد در پرداخت داشته باشند که بصورت موقتی سرویس بسته خواهد شد که این دو مورد دیگه به خود مشتری بستگی داره
در مورد رضایت دوستان هم خدا را شکر خودتون میبنید که همه دوستان لطف داشتن و از سرویسها رضایت داشتند توی تاپیک نگاه کنید لینک فورش تاپیک قبلی هست که داخل تاپک قبلی هم میتونید باز نظرات دوستان ببنید
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
ایپی جهت تست پینگ ارسال شد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)