من چون نزدیکم مستقیم شکایت میکنم.. دوستان هم از طریق لینک زیر پلیس فتا میتونن شکیات و پیگیری ایمیلی کنند قضیه رو.. خواهشن همه با هم بفرستید تا مچ این آقای به اصطلاح زرنگ رو بگیریم بکشیمش دادسرا.. تا به خاطر 400 هزار تومان د ز دی نکنه..
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
من عمرا مشتری ایشون بشم..نه تنها مشتری ایشون بلکه مشتری هر کسی که تازه وارد هست و نمیشناسمش.. من سرویسهامو جمع میکردم و دیگه سرویس نمیدادم .مال دوستم رو باید منتقل میکردم یک جایی بعد سرور رو خاموش میکردم. و تحویل.. عجله داشتم. نمیتونستم به خاطر دو تا سرور مجازی کلی هزینه تمدید بدم.. تا اینکه بعد درگیری با ایشون خودشون رو معرفی کرد و بچه رشت و.. برای دوستم سفارش دادم چون همشهری دوستم بود..کسی همشهری کسی باشه راحت تر میشه اعتماد بهش کرد.برای همینم میگم ازش شکایت میکنم و راحت قابل پیگیری هست چون ایشون رشت تشریف دارند و شماره ایشون همراه اول و راحت توسط سپاه قابل پیگیری هست.شاید از همکارشون هم خواستم برای شناسایی خونش کمک کنه.. البته بعد شکایت.

میرم با آرامش بخوابم.فردا صبح میرم شکایت.شماره تلفنهای ایشون و تاپیکها و کلی مدارک موجود است.نیرو انتظامی خوب بلده ترانکش حساب این آقا رو در بیاره که اصلا برای چه جیزی بوده. .پای هر کسی هم این وسط بیاد به من مربوط نیست.چه همکارشون چه دوستشون چه خانوادشون.. همراه با خسارت پولم رو میخوام. در ضمن ایشون بدونن من انزلی زندگی میکنم و جناب د ز د رشت هستند.. فکر نکنه مثل بقیه بیخیالش میشم.کل خرجش برای آمدن دنبالش 1000 تومان پول تاکسی هست و یک ربع راه!! خودت خواستی هادی نژاد جان.
تازه من کسی رو می شناختم قرارد رسمی داشت آخر خودش بی خیال شد.