شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
آفر بالا همچنان موجود است.
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
واقعاً که هیچ چیزی جای کیفیت و پاسخگویی رو نمیگیره . قبول دارین ؟
دیان داده پارس هم از معدود شرکت هاییه که نسبت به مشتری ارزش قائل میشه و پاسخگویی همیشگی و مناسبی دارن.
تقریباً سه سال پیش با پیشنهاد یکی از دوستان (دنبال یه شرکت مطمئن برای ثبت دامین بودم ) چند تا دامین پیش آقا صالحی ثبت کردم و از همون موقع تا الان مشتری ایشون بودم ( هاست ، دامنه ، وی پی اس و ... ) و همیشه هم نهایت سعی خودشون در جلب رضایت مارو داشتن دستشون درد نکنه.
به قول یکی از دوستان توی چند تایپک قبل : آقای صالحی شناخته شده هستند ، و نیازی به گفتن من نیست. اما بازم گفتم چون احساس کردم وظیفمه که یه سرویس دهی خوب را با دیگران به اشتراک بزارم.
موفق باشید.
سلام بلهبا سلام هنوز این افر موجود است ؟
در xlhost فکر کنم که امکان ارتقا به پورت 1 نیست درست هست و این که این سرور ارتقا داده نمیشه به پورت 1؟
سرور پست بالا " X3360 2.83GHZ (4 core ) - 8G RAM - 2 X 500G sata3 - 17 IP usable " به صورت 6 ماهه فروخته شد - یک میلیون و دویست - بعد از مدتی استفاده توسط مشتری ریوی گذاشته میشه.
موفق باشید...![]()
سرور زیر از XLHOST موجود است آماده تحویل - فوری :
یک سرور
1) X3460 2.83GHZ (8 core ) - 16G RAM - 500G sata3 + 2TB Sata3 - 22 IP usable
دقت کنید سی پی یو 8 هسته ای هست : X3460 - 4X2X2.83
- ویژه وی پی اس باتوجه به بسته بودن پورت 25 فعلا برای هاستینگ ( ارسال ایمیل ) مناسب نیست - تا اینکه ببینیم مشتری چی میزاره رو سرور بگیم 25 رو باز کنند اگر مشتری خواست
359 هزار تومان !!! / ماهیانه - صد هزار تومان تخفیف - اگر قرار باشه سفارش جدید به دیتاسنتر داده بشه مشابه این سرور قیمت بالای 450 هزار تومان خواهد بود.
اگر دو ماهه تمدید شه 339 هزار تومان حساب میشه هر ماه رو .
اگر سه ماهه تمدید شه 309 هزار تومان حساب میشه هر ماه رو .
ویرایش توسط dreamdata : February 3rd, 2013 در ساعت 23:20
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)