دوست عزیز دوست ؟
چرا باید از حقیقت فرار کنیم درسته پنج روزه تحویل دادند اما از 10 بنری که طراحی کردند 10 تاش عالی بوده ....
نباید یک طرفه فکر کنم درسته این آخرا تاریخ تحویل یکم دیر تر بوده اما ارزش کار رو داشت ..
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
من مطمئنم که شما از دوستان ایشان هستید. از نوع پست دادن شما مشخصه. کار ما و چند نفر دیگر ۳ هفتس انجام نشده عزیز. ما که مسخره ی ایشان نیستیم....
امکان دارد که لوگو یا چیز شما سنگین باشه به هر حال امیدوارم که مشکل هاتون حل بشه.
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
ایشون برای فعالیتشون تایید میشن
ولی پیشنهادم بهشون اینه که تمامی سفارشاتی که بهشون میشه رو قبول نکنند ...
سفارشات قبلی رو به پایان برسونند سپس سفارش جدید بگیرند
دیروز به ما گفتند تا دقایقی دیگر فایل PNG لوگو ارسال میشه ما هم منتظر موندیم دیدیم خبری نشد خواستیم پیام بدیم دیدیم که کلا در یاهو Signout شدن
دیگه برادر من بدقولی یک بار نه صد بار
ببخشید به خاطر حرف ها ولی چند بار تکرار کردن این مسئله باعث ناراحتی مشتریان هم میشه صبر فوقش 3 بار نه 20 بار
امیدوارم رضایت کاربران اهمیتش براتون بالاتر بره
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
سلام
آیا هنوز سفارش میگیرید؟
سلام خسته نباشید
به زودی ثامن بنر به روی یکی از سرور های قوی انتقال می دهیم . دوستان هاستینگ با من در پ.خ در تماس و افر بدهند . (پ.خ فقط )samenbaner,ir از دسترس خارج شده نمیدانم چرا ! اما نه به ایمیل سفارشت دست رسی داریم نه به سایت و نه به پشتیبانی اگر سفارشی دارد " 09389315895 " زنگ بزنید ممنون از همگی
از دوستانی که سفارشات باقی مانده لطفا صبور باشند این مشکل حل شود
- - - Updated - - -
طراحی لوگو دریا سرور ( ایشون با صبر و شکیبا بودنشون به ما روحیه دادن ماهم در طراحی براشون جبران کردیم )
![]()
ویرایش توسط samenbaner.ir : March 6th, 2015 در ساعت 10:45
سلام.
خواستم تشکر کنم از آقای کریمی بابت طراحیه زیبایی که انجام دادن برای ما ، از نظر زمانی خب طول کشید و سر اون تایمی که قرار بود تحویل بدن ندادن متسفانه ولی توی کار برامون جبران کردن ما هم از موضوع راضی هستیم .
بلاخره هرکس یک شیوه ی کاری داره ، الان بنده از این به بعد بخوام به ایشون سفارش جدید بدیم 1 ماه قبلش میدم که خیالم راحت باشه دیگه چون میدونم سرعت کارشون پایین هست حالا به هر دلیلی میتونه باشه ولی کیفیت کار و هزینه ای که دریافت می کنند واقعا مناسب هست که به نظرم میتونه باعث بشه که مشتری از مورد اول یعنی زمان چشم پوشی کنه ، چون ارزشش رو داره.
سپاسگزارم.![]()
ویرایش توسط samenbaner.ir : March 9th, 2015 در ساعت 16:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)