صفحه 14 از 54 نخستنخست ... 410111213141516171824 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 551

موضوع: تحریم ریسلر کلاب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    40
    تشکر تشکر شده 
    126
    تشکر شده در
    101 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم ریسلر کلاب

اگر تحریم هست برای name.com هم هست که خیلی از ایرانیها درش اکانت دارن از جمله خودم و با آی پی ایران هم لاگین میشم ولی مشکلی با ایرانیها ندارن... (البته از نظر تعداد دامنه ها با ریسلرکلاب قابل مقایسه نیست)

در صورتی که در ریسلرکلاب اکانت با مشخصات خارجی داشته باشیم و هویز دامینها هم با مشخصات خارجی باشه و جهت لاگین هم با آی پی غیر ایرانی لاگین بشه ولی دی ان اس های دامین متعلق به سایتهای ایرانی باشه، به نظرتون مشکلی به وجود میاد؟!

2. تعداد تشکر ها از majid67 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,151
    تشکر تشکر شده 
    1,040
    تشکر شده در
    702 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid67 نمایش پست ها
    اگر تحریم هست برای name.com هم هست که خیلی از ایرانیها درش اکانت دارن از جمله خودم و با آی پی ایران هم لاگین میشم ولی مشکلی با ایرانیها ندارن... (البته از نظر تعداد دامنه ها با ریسلرکلاب قابل مقایسه نیست)

در صورتی که در ریسلرکلاب اکانت با مشخصات خارجی داشته باشیم و هویز دامینها هم با مشخصات خارجی باشه و جهت لاگین هم با آی پی غیر ایرانی لاگین بشه ولی دی ان اس های دامین متعلق به سایتهای ایرانی باشه، به نظرتون مشکلی به وجود میاد؟!
    بهترین افراد برای پاسخ دادن به این سوال کسی یا کسانیه این ایمیل دستشونه: clientrelations@resellerclub.com . اپراتورهای فروششون هم توی بعضی موارد ارجاع میدن به این ایمیل.

4. تعداد تشکر ها ازSaati به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    859
    تشکر شده در
    647 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid67 نمایش پست ها

قاعدتا خیر ، اما به نظرم قدشون رو بزنید بهتره! با این رفتارشون نشون دادن که کاملا غیر قابل اعتماد هستند! شرکت های آمریکایی هر چی هستند بازم یه سیاست مشخص دارند تکلیف با اونا مشخصه!

6. تعداد تشکر ها ازMOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    740
    تشکر شده در
    550 پست

نمیشه خودمون هر جا دلمون خواست منتقل کنیم !؟؟؟؟ مگه زوریه ؟ شاید من دلم نخواد دامنه هام بره starthosting.com !!!

کسی سایت که با ایران مشکل نداشته باشه سراغ نداره ؟ اصلا میشه منتقل کرد یا دامنه ها را قفل کردند ؟

8. تعداد تشکر ها از behnam289 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    24
    تشکر شده در
    17 پست

بهر حال این اتفاق افتاده و در جریان است. الان مقصر شرکت هندی است یا قوانین آمریکا یا سیاست های داخلی که ما رو در این وضعیت قرار دادند در این مرحله فرقی به حال ما نخواهد کرد
    از اولش هم مشخص بود که هر شرکتی که ما ایرانی ها باهاش کار می کنیم هر وقت دلش بخواد می تونه خیلی راحت بگه تحریم هستید و خیلی محترمانه عذرمون رو بخواهد. خوب حالا directi چه از روی لطف، چه از روی کسب منفعت مادی نمی گه که خوش اومدید و می گه که شما رو به یک شرکت دیگه منتقل می کنیم و هیچ هزینه ای هم قرار نیست که پرداخت کنیم و تا وقتی که به resello نرفتیم و ازشون خدمات هم نگرفتیم نمی تونیم هیچ قضاوتی بکنیم که خوب است یا بد

به نظر من کسانی که تعداد دامنه هاشون کم است و می تونن ترانسفر کنند و البته حوصله و هزینه این کار رو دارند به یک شرکت معتبر دیگه ترانسفر کنند
    و کسانی که مثل خودم حوصله و هزینه این ترانسفر براشون نمی صرفه بایستی منتظر بمونیم تا این شرکت جدید رو تجربه کنیم. اگر خوب بود که همونجا ادامه می دیم وگرنه فرصت زیاد داریم که به هر شرکت دیگه ترانسفر کنیم
    مطمئن باشید در این قضیه هم directi و هم ایرانی ها ضرر خواهند کرد و این تصمیمی است که خودشون گرفتن. ما می تونیم کم کم به سمت شرکت های دیگه مهاجرت کنیم ولی directi تعداد مشتری که از دست میده رو به این زودیها دوباره بدست نخواهد آورد

10. تعداد تشکر ها ازzfarhad2000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    740
    تشکر شده در
    550 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط zfarhad2000 نمایش پست ها
    بهر حال این اتفاق افتاده و در جریان است. الان مقصر شرکت هندی است یا قوانین آمریکا یا سیاست های داخلی که ما رو در این وضعیت قرار دادند در این مرحله فرقی به حال ما نخواهد کرد
    از اولش هم مشخص بود که هر شرکتی که ما ایرانی ها باهاش کار می کنیم هر وقت دلش بخواد می تونه خیلی راحت بگه تحریم هستید و خیلی محترمانه عذرمون رو بخواهد. خوب حالا directi چه از روی لطف، چه از روی کسب منفعت مادی نمی گه که خوش اومدید و می گه که شما رو به یک شرکت دیگه منتقل می کنیم و هیچ هزینه ای هم قرار نیست که پرداخت کنیم و تا وقتی که به resello نرفتیم و ازشون خدمات هم نگرفتیم نمی تونیم هیچ قضاوتی بکنیم که خوب است یا بد

به نظر من کسانی که تعداد دامنه هاشون کم است و می تونن ترانسفر کنند و البته حوصله و هزینه این کار رو دارند به یک شرکت معتبر دیگه ترانسفر کنند
    و کسانی که مثل خودم حوصله و هزینه این ترانسفر براشون نمی صرفه بایستی منتظر بمونیم تا این شرکت جدید رو تجربه کنیم. اگر خوب بود که همونجا ادامه می دیم وگرنه فرصت زیاد داریم که به هر شرکت دیگه ترانسفر کنیم
    مطمئن باشید در این قضیه هم directi و هم ایرانی ها ضرر خواهند کرد و این تصمیمی است که خودشون گرفتن. ما می تونیم کم کم به سمت شرکت های دیگه مهاجرت کنیم ولی directi تعداد مشتری که از دست میده رو به این زودیها دوباره بدست نخواهد آورد
    )9Xh>من شنیدم دامنه ها قفل هستند
    کدوم شرکت به نظر شما خوبه که قیمت دامنه هاش به خوبی این جا باشه ؟
    شما کجا را پیشنهاد میکنید ؟ معمولا همه جا قیمت هاشون بسیار بالا هست

12. تعداد تشکر ها از behnam289 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    24
    تشکر شده در
    17 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behnam289 نمایش پست ها
    )9Xh>من شنیدم دامنه ها قفل هستند
    کدوم شرکت به نظر شما خوبه که قیمت دامنه هاش به خوبی این جا باشه ؟
    شما کجا را پیشنهاد میکنید ؟ معمولا همه جا قیمت هاشون بسیار بالا هست
    دامنه ها برای ترانسفر کردن قفل نشدن و می تونید به هر شرکت دیگری که خواستید ترانسفر کنید ولی در داخل خود directi امکان move غیرفعال شده است

شرکت های زیادی است که خدمات ثبت دامنه معتبر ارائه می کنند که با ایرانی ها هم مشکلی ندارند مانند onlinenic و ... که دوستان در تاپیک دیگری این شرکت ها رو معرفی کرده بودند.

14. تعداد تشکر ها از zfarhad2000 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    28 پست

ببینید دوستان من هم مشتری قدیمی رسلر کلاب هستم ولی با این ایمیلی که برامون فرستادن اینجوری به نظر میرسه که مشتریهاشون بیشتر ما ایرانیها و ( کوبا، کره شمالی ، سودان و سوریه ) هستند . و جدیدن برای ارتقاء درجاتشون آمریکا به این شرکت گیر داده و اگر کاسب باشید باید این را هم مد نظر داشته باشید که هیچ شرکتی نمیاد مشتریهای خودشو فراری بده مگر این که بهش پیشنهادی بشه که سود عالی توی پیشنهاد جدید باشه و متاسفانه همچین مشکلی برای رسلرکلاب پیش آمده و اینها صد در صد میلیارد دلار توی این معامله متضرر میشوند و برای این که این ضرر کمتر بشود .
    به نظر من با شرکت دیگه ای به توافق میرسند که تمام کنترل پنلها را ما به شما انتقال میدهیم به شرط این که 50 درصد سود را به ما بدهید و شرکت مقابل به خاطر سود زیاد قبول میکنه ، پس جای هیچ نگرانی نیست اینها خودشون انتقال میدهند و شرکت مقصد هم به کارهای ما رسیدگی میکنه .
    فقط موردی که شما نباید فراموش کنید . اینه که پایگاهی را مثل همین جا تشکیل بدهید که اگر احیانا مشکلی پیش اومد برای دامنه ها اطلاع رسانی کنیم و با گرفتن یک وکیل توی آمریکا یا هند به مشکلاتمون رسیدگی کنیم .
    که انشاا.. مشکلی پیش نخواهد آمد .

16. تعداد تشکر ها از hosnaco.com به دلیل پست مفید

عضو انجمن GateFa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    80
    تشکر تشکر شده 
    716
    تشکر شده در
    479 پست

از استارتر عزیر عذر میخوام ولی بهتر نیست این تاپیک ها بسته بشه؟!
    هر کی از راه میرسه یه داستانی واسه خودش مینویسه! سود میلیاردی و ضرر میلیونی! معامله ی 50-50، وکیل بگیریم و... (کدوم وکیل؟! تحریم هستیم عزیز! نمیتونند سرویس بدهند! حالا باز بگید مرگ بر امریکا)
    وضعیت مشخص شده و تکلیف همه هم معلومه. خودشون منتقل میکنند و user و password میفرستند.
    دیگه چه خبره این همه داستان و توهم و تصور و....
    گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
    فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
    HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا

18. تعداد تشکر ها ازGateFa به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    18 پست

شک نکنید ressello هم خودشون هستن از سود کلون نمی گذرند

20. تعداد تشکر ها از persiancity به دلیل پست مفید

صفحه 14 از 54 نخستنخست ... 410111213141516171824 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)