راستی چرا در ثبت نام نماد اطلاعات بانکی از کسی خواسته نمیشه!؟
راستی چرا در ثبت نام نماد اطلاعات بانکی از کسی خواسته نمیشه!؟
ببینید عزیز :
خیلی ها درگاه رو به نام شرکت می گیرند ، اما تسویه حساب به حساب شخصی می ره.
در نتیجه نمی شه ثابت کرد که مبالغ مربوط به فعالیت تجاری هست. (کلا داشتن درگاه و ... به معنای فعالیت هدفمند تجاری نیست) و ثانیا استعلام کردن به این راحتی نیست.
ولی درگاه در واقع یک بانک اطلاعاتی ایجاد می کنه از فعالان تجاری در محیط مجازی !
خوب وقتی می شه به این راحتی دیتابیس معتبر و 100 قابل استناد داشت چرا باید روش هایی به کار بره که خیلی دقیق نیست و امکان دور زدن هم هست ؟
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
در ضمن استعلام رمانی شدنی هست که یک نامی وجود داشته باشه ، این طور نمی شه که نک تک حساب های بانکی افراد رو هر سال چک کنند ! بعد ببینند فعالیتش چی بوده ؟ شدنی نیست.
اینم اضافه کنم خیلی ها هم شرکتی فعالیت نمی کنند.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
دوستان این مسئله چیز زیاد غبر معقولی نیست بنده شخصا نامه ابلاغی به بانکها رو خوندم و این فقط و فقط به خاطر جلوگیری از کلاهبرداری و ... هست . یعنی کسی که نماد دریافت میکنه مورد تایید هست . و مشتری با خیال راحت میتونه خرید انجام بده .با این کار جلو فعالیت خیلی از غیر حرفه های بازار خراب کن گرفته میشه . مثلا به سایت قدیمی فروش قطعات کامپیوتر در تهران هست بنده تماس گرفتم میگم ادرس شما کجاست میگن نداریم فقط وجه رو واریز کنید .سفارش ارسال میشه !!! میگم با چه ضمانتی میگن خودانید !!! حالا این نماد اینجا برای مشتری ضمانت ایجاد نمیکنه ؟؟
این هم یه نمونه از فروشگاه لپ تاپ : نماد اعتماد الكترونيكي
هاست وارزاستادارد و حرفه ای
نمایندگی لینوکس
سرورهای مجازی با منابع کاملا اختصاصی
www.Avahosting.ir info@avahosting.ir گروه میزبانی وب اواهاست
من به شخصه عادت دارم یکبار حرف میزنم . زمانی هم حرف میزنم که میدونم دارم چی میگم و اطمینان دارم - الان شما حرف منو عملا تکرار کردید ( صفحه قبل ) و خواستم تشکر کنم !متاسفانه، با سیستمی که نماد اعتماد الکترونیکی داره، در این مورد چیزی رو تضمین نمیکنه.
بابا ما ها بعضی وقتا ی چیزایی یادمون میره . کی میخوایم به خودمون بیایم ؟ مگر فلان مسئول اگر فلام مبلغ رو هاپولی کرد اطمینان بهش نبود ؟ اما کرد دیگه! نتونست ؟ تو نست ! این نماد کاملا مزخرفه - من به شخصه عمدا نگرفتم - هیچ ایرادی و اشکالی هم تو کار من نیست - ی قرون هم باج نمیدم - اگر به خودمون نیاییم تو آتیش خودمون میسوزیم ---> اینم خط اینم نشون.
البته نمیشه هیچ کسم مثلا اقدام نکنه به گرفتن کاری که ی شبه آقایون تصمیم میگیرند و شدن ارباب ما. ( اگر مالیات خرج خود ما میشد 100 برابرشو با جون و دل تقدیم میکردم )
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
ببنید مالیات بر هر چیزی تعلق نمی گیره مثلا کسی که کارت شارژ می فروشه که مالیات نداره، یا کسی که کتاب فروشی داره مالیات ندارد پس همین طوری الکی نمیشه از بانک اسعلام کرد از ملت مالیات گرفت شما خودتون با پای خودتون می روید داخل نماد ثبت نام می کنید گزینه های دارای مالیات را انتخاب می کنید و نهایتا مجبور می شوید مالیات بدهید.
بالاخره بنده هم نماد اعتماد الکترونیکی رو گرفتم و مشکلاتی که داره رو اینجا ذکر میکنم:
1. طراحی و برنامه نویسی ضعیف سایتشون.
2. کدی که میدن داخل Frame هست که اصلا جالب نیست داخل سایت از فریم استفاده کنیم مخصوصا رتبه موتور جستجو میاره پایین.
3. سرعت لود سایت پایین اومده به این صورت که سایت کامل لود شده ولی فریمی که کد اعتماد داخلش هست هنوز لودینگ میزنه.
4. حتما میگن کد رو فلان نقطه از سایت بذارید که کلا قالب سایت ممکنه بهم میریزه
5. راه ارتباطی ندارن و تا حالا هر ایمیلی زدم پاسخی نگرفتم.
6. مرحله به مرحله که طی میکنیم برای گرفتن نماد اعتماد برای چک کردن مدارکمون چند روز طول میکشه که پاسخ بدن به همین دلیل گرفتن نماد موقت بیش از یک هفته هم ممکنه طول بکشه
7. وقتی کد رو میذاریم اون قسمت که گذاشتیم یک بخش خالی سفید رنگ نشون میده وتا زمانی که تائید نکنن عکس نماد نشون داده نمیشه به همین دلیل چند روزی که طول میکشه تا تائید کنن قالب سایت بی ریخت میشه
در کل از روند کارشون راضی نبودم خیلی بهتر از اینها میتونست باشه
خوش به حالتون عزیز از 2 مهر اقدام کردم هنوز مدارکمو حتی تایید نکردند6. مرحله به مرحله که طی میکنیم برای گرفتن نماد اعتماد برای چک کردن مدارکمون چند روز طول میکشه که پاسخ بدن به همین دلیل گرفتن نماد موقت بیش از یک هفته هم ممکنه طول بکشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)