وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
سلام
مشکلی برای درگاه پیش اومده یا از اسکریپ منه ؟
jcallbackurl contains invalid terms
هنگام ورود به درگاه این ارور رو میده
سلام.
من توی جیپل تازه ثبت نام کردم
آقا پس چی شد این ویرایش جدید ورچول فریر جی پل؟
من از این صفحه:
Virtual Freer
دوتا ماژول پرداخت بانک ملت و پاسارگاد گرفتم ولی کار نمیکردن! یکی میگه قضیه چیه؟
بعدشم من الان فقط ماژول پارسیان رو گرفتم از خود سایت جی پل! ماژول بقیه بانک ها رو از کجا بیارم واسه ورچول فریر؟؟ راهنمایی کنید لدفن![]()
وب سرویس واریز وجه خودکار
این گزینه واقعی هست ؟
یعنی همون لحظه واریز می کنه ؟!
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
ویرایش توسط siamak87 : August 3rd, 2013 در ساعت 01:58
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
ورود شما را تبریک میگوییم.
متاسفانه سایت اصلی VirtualFreer هنوز پلاگین ها و ماژول های قبلی ما را در صفحه دانلود گذاشته و پس از چند بار ارسال ایمیل، هنوز به روز رسانی نشده است.
هم اکنون بانک ملت و پاسارگاد غیر فعال می باشد و بانک پارسیان قابل استفاده است.
درگاه های دیگری، همانند بانک شهر، بانک اقتصاد نوین، بانک رفاه هم موجود می باشد، اما به دلیل مشکلاتی که هم اکنون در برگشت تراکنش های نا موفق دارند، تا کنون به سیستم اضافه نشده و در دسترس شما قرار داده نشده است.
نسخه جدید اسکریپت Virtual Freer ویرایش JayPal Edition در حال تکمیل می باشد. هم اکنون بخش پیگیری خرید و پرداخت با مبلغ دستی در حال برنامه نویسی می باشد. پس از تکمیل به صورت عمومی اطلاع رسانی و ارائه خواهد شد.
پیروز باشید
با سلام خدمت شما،
وب سرویس واریز وجه خودکار سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل، 2بار در روز به صورت خودکار فعال شده و درخواستهای واریز وجه را واریز می کند.
همه روزه، بین ساعت 14 الی 16 فعال شده و حواله های بین بانکی پایا (روز گذشته) را توسط اینترنت بانک (بانک پاسارگاد) واریز کرده و سپس رسید آنرا مستقیم به ایمیل فروشنده ارسال می کند و همچنین از طریق پیامک هم به فروشنده اطلاع رسانی می کند.
همه روزه، بین ساعت 22 الی 24 فعال شده و درخواستهای کارت به کارت شتاب (24 ساعت گذشته) را توسط اینترنت بانک (بانک پاسارگاد) واریز کرده و سپس رسید آنرا مستقیم به ایمیل فروشنده ارسال می کند و همچنین از طریق پیامک هم به فروشنده اطلاع رسانی می کند.
این سیستم هیچ نیازی به اوپراتور نداشته و تماما" به صورت خودکار و هوشمند فعالیت می کند. به همین دلیل به هیچ وجه هیچ اشتباهی رخ نداده و واریزی ها در کمترین زمان ممکن انجام خواهد شد.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)