دوست عزیز یه تاخیر چند ساعته باعث نمیشه شما بییاید اینجا پشت سر این بنده خدا اینجوری حرف بزنید. شاید مشکلی پیش اومده که سرور رو دور تحویل داده. من که 4 ساله باهاشون کار میکنم و یک ساعت هم تاخیر نداشتن.:-
دوست عزیز یه تاخیر چند ساعته باعث نمیشه شما بییاید اینجا پشت سر این بنده خدا اینجوری حرف بزنید. شاید مشکلی پیش اومده که سرور رو دور تحویل داده. من که 4 ساله باهاشون کار میکنم و یک ساعت هم تاخیر نداشتن.:-
شما اگه یکبار خریدید دیدید بی کیفیت هست دلیل نداره باز بخرید
پپس چرا خریدید؟اگر واقعا خرید کرده بودید گرون شده به خاطر نوسان دلار بوده ولی بازم قیمت هامون نسبت به جاهای دیگه فکر کنم خوب باشه !!
عجله شما هم به من ربطی نداره بیاید اینجا الکی حرف بزنید !!طبق تضمین سایت ارسال شده
روز اول گفتید زود میخوام منم گفتم سعی میکنم تا عصر بدمتون نشد فردا میدمتون
نگفتم حتما عصر میدم
بعدش هم 24 ساعت نشده ارسا شده
کاش یکم میفهمیدم این جیزا رو الکی نمیرفتیم حرف بزنیم
و..
موفق باشید
شما لطف دارید عزیز بعضی ..
اره بعضی ها نمیفهمن در حدشون نیست درک کنن.ممنون از شما
ویرایش توسط nars_Vps : May 10th, 2013 در ساعت 20:07
baziha nemidunam hadaeshun chie ya ki ferestadateshun ke bian intori poshte sare aghaye zare beharfan vali man shakhsan azashun raziam shode mosaferat budan karmandeshun nabude saato montazer namundam karmandeshun biad javabe tickte mano bede zang zadam be khode aghaye zare khodeshun ba in ke mosaferat budan karamo ra endakhtan![]()
آقا این سروری که ما دیروز سفارش دادیم چی شد؟ قابل تحویل هست یا ما به فکر یه جای دیگه باشیم؟
تیکت ها که جواب داده نشده، تلفن هم که خاموشه، تو یاهو هم که افلاینید؛ ما از کجا پیگیر باشیم؟
ما هم به کسای دیگه قول دادیم خب؛
لطفا بررسی کنید
سلام از دیتا سنتر choopa سرور میخوام موجودی دارین؟
به دلیل حجم سفارشات دوستان توجه کنند 24 ساعته تضمین میکنیم.مثل قبل نیست که 20 مینه بدیم !
شاید بعضی سفارش ها اره زود بدیم ولی نهایت تضمین 24 ساعته هست .لطفا در این خصوص پستی ندید ممنون.
منم از ایشون سرویس گرفتم
پشتیبانیشون خیلی خوبه
کیفیت سرورهاشون هم واقعا بالاست
دوستان ایدی یاهو قلی دلی اکتیو شده لطفا اینو اد کنید
persiaserver2
اگر به دوستانتون هم معرفی کردید مارو الان ایدی مارو ندارند بهشون بدید.ممنون
فروش سرور همچنان ادامه دارد.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)