با سلام، فکر میکنم همون قدری که افراد که مینویسن آقای "رضا زارعی" و "پرشیا سرور" کار و سرویس و اخلاقشون حرف نداره و بخرید (که واقعا نمیدونم حقیقی هست یا گاوبندی چون اصلا همچین تجربه ای نداشتم) من هم حق دارم انتقادم رو بنویسم! این هم حق من هست و هم خریداران جدیدی که تبلیغ رو میبینن و میخوان خرید کنن...
راستش من هم مثل خیلی از شما، از اینکه هر کسی توی این مملکت هر کاری با هر کسی بخواد بکنه تازه طلبکار هم باشه چون پول شما رو گرفته خسته شدم، دیدم اینجا ادمین ها مینویسن یوزر فلان و بیساره اما واقعا کسایی که سرویس میفروشن هم درست کار میکنن؟ با مشتری خوب برخورد میکنن؟ چیزی که تعهد کردن رو تحویل میدن یا فقط بفکر سود بیشترن؟ مثلما کسانی هستند که صادقانه و خوب رفتار میکنند اما متاسفانه مثل کل جامعه بسیار کمن!
ایشون نه تنها به چیزی که تبلیغش رو توی این تاپیک و وب سایت خودشون persia-server.com میکنن به هیچ عنوان وفادار نیستن بلکه بسیار غیر منطقی و طلبکارانه با مشتری برخورد میکنن انگار دارن به مشتری صدقه میدن! توی این تاپیک و سایتشون زده سرور از Redstation و xlhost، نصب ویتدوز 2008 و ... کانفیگ رایگان! من هم از روی به به و چه چه دیگران خرید کردم، تیکت زدم ازشون بسیار محترمانه خواستم سرور رداستیشن با ویندوز 2008 نصب کنید، جواب دادن از رداستیشن نداریم باید قبل از خرید میپرسیدید! میگم دوست عزیز شما توی سایت انجمن زدید سرور از این دو جا به دلخواه کجا نوشتید قبل از خرید تماس بگیرید، توی "راهنمای خرید" خود سایتتون زدید سرور انخاب کنید، آنلاین پرداخت کنید، ظرف 24 ساعت تحویل بگیرید! میگن خیر شما باید قبلش تماس میگرفتید! میگم شما موجودی نداری؟ لینک خرید رو غیر فعال کن، توی سایت تویسید حتما قبل از خرید تماس بیگیرید یا حداقل عبارت رداستیشن رو بردارید! میگن نه شما باید چک میکردید موجودی داشتیم یا نه! اینم از جواب فوق العاده منطقی ایشون... حالا به چه علتی دوست ندارن بگن از رداستیشن ندارن بماند!
برای اینکه موضوع حل بشه هم گفتم باشه از xlhost بدید (با اینکه سرور از آمریکا داشتم و مدنظر پینگهای بالای رداستیشن بود) میگن باشه اما ویندوز 2008 روی 2 گیگ رم با 2000 CPU نصب نمیشه! (توجه کنید نصب نمیشه!) میگم چطور ممکنه روی این مشخصات نصب نشه؟ مگه منابع شما اختصاصی تضمینی نیستن؟ سرور 2008 به 512 مگ رم با 1000 CPU احتیاج داره، ریکامندش 2 گیگ رم با 2000 CPU هست که کاملا مناسبه، رفتم گشتم لینک خود مایکروسافت هم دادم میگن نه ما زیر 4 گیگ رم نصب نمیکنیم (یعنی زورکی باید آپگریت کنی!) به بقیه فشار میاد زودتر سیستم عامل خودتون رو انتخاب کنید (یعنی باید 2003 نصب کنی!) میگم شما مگه نگفتید نصب رایگان ویندوز 2008، من روی این مشخضات جای دیگه سرور 2012 دارم، هیچ مشکلی هم ندارم میگن گفتیم نصب 2008 اما نگفتیم واسه همه! میگم مگه شما شرط گذاشتی برای 4 گیگ فقط نصب میکنی؟! میخواستید بنویسید فقط در صورت داشتن 4 گیگ رم تازه براتون ویندوز 2008 نصب میکنیم (اونم نه 2012!) در غیر اینصورت باید با سیستم عامل 10 سال پیش کار کنید! میگم اصلا همه اینها به کنار، شما که هنوز سرویسی به من ندادید اگر نمیتونید اون چیزی که تبلیغ کردید رو ارائه بدید وجه رو برگشت بزنید من هم نمیخوام از شما صرویس داشته باشم، سالی که ن***ت از بهارش پیداست میفرماند نه ما برگشت پول نگفتم نداریم حالا من که اصلا سرویسی نگرفتم... بعداز اینکه بحث اینجا اومد به گفته خودشون خواستن "لطف" کنن (توجه کنید لطف کنن!) برای بنده ویندوز 2008 نصب کنن من هم گفتم اگر نمیتونید اون چیزی که نوشتید رو تحویل بدید مورد قبول من نیست و میخوام مبلغ برگشت داده بشه که نمیدن و سوخت شده است اما مهم نیست، مهم شناختن افراد هست...
خلاصه مطلب به لطف آقای رضا زارعی و پرشیا سرور "دیتا سرور زورکی" و "سیستم عامل زورکی" هم ندیده بودیم که دیدیم، حالا اگر دوست دارید رفتاری که با من شده بفرمایید شما هم خرید کنید!
پ.ن: برای اینکه بعدا نگن حرف بدون مدرک میزنی وووووو بقیه قضایا کل مکالمات با ایشون و سایت و انجمن رو کپچر کردم بدون کم و کاست، ضمیمه میکنم! قضاوت کارهای ایشون و برخورد غیر منطقی و زنندشون با شما!