-
September 13th, 2013, 12:33
فروش
ویرایش توسط lnspiron : May 17th, 2015 در ساعت 12:25
-
تعداد تشکر ها ازlnspiron به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2013 12:33
# ADS
-
October 2nd, 2013, 12:05
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد

نوشته اصلی توسط
Black_Team
شما باید احتمالاتو در نظر بگیرید. 1- من خودم سرور دارم از ایشون مشکلی هم نداره + ممکنه اینترنتشون قطع شده باشه یا موقعیت اورژانسی پیش آمده باشه نمیشه گفت ایشون به فکر نیستن که. اینجوری که شما میگین ملت که میان فکر میکنن سرورا کیفیت نداره و ... و نمیخرن و در اصل شما با این کار دارین مشتری های ایشونو میپرونین!
پستهای بالای من رو بخونید من هم نگفتم سرور ایشون مشکل داره، اما سروری که پشتیبانی نمیشه به چه درد من میخوره من الان نیاز به تعویض سیستم عامل دارم خب وقتی کسی نیست جواب بده خودم هم دسترسی به چیزی ندارم باید چکار کنم؟
عزیز الان دیگه قطع شدن اینترنت بهانه مناسبی نیست توی امضاشون نوشتن "شرکت فنی مهندسی سون سیستم پاسارگاد" یعنی توی این شرکت فقط یک نفر کار میکنه یا تمام اعضای اون شرکت مشکل براشون پیش اومده؟
-
تعداد تشکر ها ازmobinsoft به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 13:48
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد
دقیقا من نمیگم حق با شما نیست من خودم الان سرور سفارش دادم به قیمت 100 هزار تومن ماهانه و منتظرم بیان و سرور منو بدن برای همه مشکلات هست ادم باید صبور باشه درسته شما هم پشتیبانی بخوای ولی ادم باید منصف باشه ایشون با این فیمت داره به شما بهترین سرویس میده شاید مشکلی داشتن اندکی صبر کنین عزیزان اگه من سفارش نداده بودم الان با این وضعیت که شما پست دادی منصرف میشدم.
-
تعداد تشکر ها ازnezam5480 به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 14:00
الان 4 روز هستش که قطع هستش یکی نیست جواب ما را بده؟؟؟؟؟؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از رضا اصغری به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 16:17
باسلام خدمت تمامی کاربران عزیز و مشتریان گرامی
از تمامی عزیزان بابت این تاخییر 48 ساعته در واحد پشتیبانی معذرت میخواهیم.
در حال پاسخگویی به تیکت مشتریان عزیز هستیم.
لطفا صبور باشید.
باتشکر
-
تعداد تشکر ها ازlnspiron به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 17:44
عضو جدید
سلام
دستت درد نکنه بی زحمت اگه میشه سریعتر درستشون کن از صبح نمیدونم سرور چش شده توی پنل چراغش سبزه یعنی روشنه ولی نمیشه واردش شد
یا علی
-
تعداد تشکر ها از heshi به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 18:29
با سلام و خسته نباشید . سرور مجازی با منابع اختصاصی می خواستم فقط با یک سری کانفیگ و تنظیمات خاص ! در صورت امکان به صورت پیام شخصی جواب دهید . با تشکر
-
تعداد تشکر ها از Andishe.int به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 18:35

نوشته اصلی توسط
Andishe.int
با سلام و خسته نباشید . سرور مجازی با منابع اختصاصی می خواستم فقط با یک سری کانفیگ و تنظیمات خاص ! در صورت امکان به صورت پیام شخصی جواب دهید . با تشکر
باسلام
کانفیگ های مورد نظرتون رو پ.خ کنید.
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از lnspiron به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2013, 00:17
عضو جدید
سرور خریداری شده به موقع تحویل داده شد
پشتیبانی بسیار عالی هست
در ضمن یکی از پشتیبان هاشون خانم هستن(خانم حبیبی) بسیار عالی پاسخ میدن و مشکلات رفع میکنن
امیدوارم تا اخر همینجوری باشه
خسته نباشید به تیم سون سیستم پاسارگاد.
در ضمن کیفیت سرور هم خوبه و یه سرور خام و عالی تحویل من دادن
تا الان تایید میشن
-
تعداد تشکر ها از nezam5480 به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2013, 01:40

نوشته اصلی توسط
lnspiron
باسلام خدمت تمامی کاربران عزیز و مشتریان گرامی
از تمامی عزیزان بابت این تاخییر 48 ساعته در واحد پشتیبانی معذرت میخواهیم.
در حال پاسخگویی به تیکت مشتریان عزیز هستیم.
لطفا صبور باشید.
باتشکر

عزیز با این وضعیت پشتیبانی من سرور رو نمیخوام لطفا سرور من رو کنسل کنید و هزینه رو بازگشت بدید.
ممنون
-
تعداد تشکر ها از mobinsoft به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2013, 16:58
هنوز موجوده؟
پلن OVH-4 چه مقدار cpu داره؟
ovh-2 چطور؟
مقدار cpu رو بنویسید لطفا (مقدار اختصاصی و شیر شده؟)
-
تعداد تشکر ها از Black_Team به دلیل پست مفید