نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 199

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرداخت جر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    85
    تشکر شده در
    75 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد

نقل قول نوشته اصلی توسط mobinsoft نمایش پست ها
    خب عزیز اطلاع رسانی رو برای چی گذاشتن یعنی انقدر سخته که بگن آقا ما اصلا عشقمون میکشه تو سه روز آینده جواب شما رو ندیم حداقل آدم تکلیف خودش رو میدونه و میره سه روز بعد میاد، نه اینکه راه به راه اینباکس خودمون رو رفرش کنیم به امید اینکه یکی بیاد جواب مارو بده.
    این اخلاق اصلا حرفه ای نیست.
    شما باید احتمالاتو در نظر بگیرید. 1- من خودم سرور دارم از ایشون مشکلی هم نداره + ممکنه اینترنتشون قطع شده باشه یا موقعیت اورژانسی پیش آمده باشه نمیشه گفت ایشون به فکر نیستن که. اینجوری که شما میگین ملت که میان فکر میکنن سرورا کیفیت نداره و ... و نمیخرن و در اصل شما با این کار دارین مشتری های ایشونو میپرونین!

2. تعداد تشکر ها ازBlack_Team به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    36 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد

نقل قول نوشته اصلی توسط Black_Team نمایش پست ها
    شما باید احتمالاتو در نظر بگیرید. 1- من خودم سرور دارم از ایشون مشکلی هم نداره + ممکنه اینترنتشون قطع شده باشه یا موقعیت اورژانسی پیش آمده باشه نمیشه گفت ایشون به فکر نیستن که. اینجوری که شما میگین ملت که میان فکر میکنن سرورا کیفیت نداره و ... و نمیخرن و در اصل شما با این کار دارین مشتری های ایشونو میپرونین!
    پستهای بالای من رو بخونید من هم نگفتم سرور ایشون مشکل داره، اما سروری که پشتیبانی نمیشه به چه درد من میخوره من الان نیاز به تعویض سیستم عامل دارم خب وقتی کسی نیست جواب بده خودم هم دسترسی به چیزی ندارم باید چکار کنم؟
    عزیز الان دیگه قطع شدن اینترنت بهانه مناسبی نیست توی امضاشون نوشتن "
    شرکت فنی مهندسی سون سیستم پاسارگاد" یعنی توی این شرکت فقط یک نفر کار میکنه یا تمام اعضای اون شرکت مشکل براشون پیش اومده؟

4. تعداد تشکر ها ازmobinsoft به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)