صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 28910111213141516 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 154

موضوع: جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    99
    تشکر شده در
    80 پست

پیش فرض جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

جشنواره پاییزی لرد نیک اغاز شد

بنا بر تصمیم گرفته شده جشنواره پاییزی لرد نیک به همراه یک نوت بوک دل استو دیو 1558
    مشخصات کلی نوت بوک :
    مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
    پردازنده: Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 4 GB DDR3
    هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
    کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 9 سلولی

قیمت سرور ها به صورت سالانه هست

مشخصات سرور های این سری از جشنواره
    Dual Xeon X5650 (31.2GHz total on 12 cores) 6.4 GT/s QPI 12MB L2 cache
    24GB DDR3 ECC Registered RAM
    ---
    محدودیتی در تعداد سرور های مجازی نیست و تاپر شدن 4 سرور از همین نوع ادامه خواهد داشت
    --
    نام کالا : Special Service 1
    شرح کالا : 128 مگ رم 10 گیگ هارد
    دیتا سنتر ایکس ال هاست
    پردازنده قوی زئون 2x5650
    24 هسته ای
    تظمین پایداری 99.99%
    قیمت : ۶۰۰,۰۰۰ ریال

لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت

نام کالا : Special Service 2
    شرح کالا : 256 مگ رم 20 گیگ هارد
    دیتا سنتر ایکس ال هاست
    پردازنده قوی زئون 2x5650
    تظمین پایداری 99.99%
    قیمت : ۱,۰۸۰,۰۰۰ ریال

لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت

نام کالا : Special Service 3
    شرح کالا : 512 مگ رم 30 گیگ هارد
    دیتا سنتر ایکس ال هاست
    پردازنده قوی زئون 2x5650
    تظمین پایداری 99.99%
    قیمت : ۱,۳۵۰,۰۰۰ ریال

نام کالا : Special Service 4
    شرح کالا : 1 گیگ رم 40 گیگ هارد
    دیتا سنتر ایکس ال هاست
    پردازنده قوی زئون 2x5650
    تظمین پایداری 99.99%
    قیمت : ۲,۲۰۰,۰۰۰ ریال

تلفن اطلاعات : 02177744413
    ویرایش توسط LordVPS : September 29th, 2010 در ساعت 12:48

2. # ADS

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نقل قول نوشته اصلی توسط P.I.T.A نمایش پست ها
    منظورم ایشون نبود که من از جای دیگه ۶ ماهه داشتم من برای بار اول هست که از lordvps خرید کردم و هیچ گونه اطلاعی هم از سابقه ایشون نداشتم.
    به نظر من کسی که وارد کار هاستینگ میشه باید با اطلاعات کافی وارد این شغل بشه و مسئولیت پذیر باشه ، هرچی باشه کسب درآمده و باید نسبت به مشتریهاش تعهد داشته باشه نه اینکه به خاطر حساب کتاب غلط وی پی اس ما مرتب به مشکل بخوره.
    هیچ کس تو این فروم نیست که بتونه ادعا کنه هیچ مشکلی واسش پیش نیومده
    خود آقای حاجیانی هم که بنده نسبت بهشون خیلی ارادت دارم وقتی ازشون سرویس داشتم یه بار 2 روز داون شد ولی در عوض 1 ماه رایگان اون وی پی اس دو واسم تمدید کردن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نقل قول نوشته اصلی توسط sabz نمایش پست ها
    پس تا حالا پولتو نخوردن
    به هر حال اتفاقیه که پیش اومده
    باید صبر کرد
    آقا یا خانوم سبز!
    شما یا با این خطیبی سر و سری داری یا همون موردی که قبلا بهت گفتم. شما حالا چرا هی کاسه ی داغتر از آش میشی؟ نکنه خطیبی شما رو نماینده ی جوابگویی به مشتریان کرده که ما خبر نداریم؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط andreh نمایش پست ها
    سلام
    متاسفانه سرورها دوباره داون شدند و هجوم ایمیل های کاربران و از همه بدتر متنی که تو محتوی ایمیل ها می بینیم.... شروع شد.
    ولی من تا آخرین پست این تاپیک رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که آقای خطیبی شدیدا تحت فشار روحی و روانی هستند و چیزی که مهم هست نباید دیگه به ایشون فشار بیارین
    خودش که گفته بود 48 ساعت خب فکر کنم تقریبا نصف این زمان گذشت - بعضی از دوستان اعصاب خودشونو خورد کردن و البته هیچ فایده ای هم نداشت چون نه سرور بالا اومد و نه پولی برگشت داده شد .
    به نظر من صبر کنید تا این فرجه که آقای خطیبی خواستند تمام بشه و اگه به وعده وفا نکردند بعد یه فکر درست حسابی می کنیم
    پس خواهشا نه اعصاب خودتونو خورد کنید و نه بیش تر از این به آقای خطیبی فشار بیارین چون یهو دیدین خدایی نکرده بنده خدا سکته کرد و افتاد و اونوقت نه سروری هست نه کشکی نه ....[COLOR="Silver"]
    شما خیالت راحت باشه. این آقا الان نشسته تو خونش داره به ریش منو شما میخنده و اصلا هم عین خیالش نیست. اون ما رو سکته نده...

ما که اینهمه صبر کردیم باشه جهنم و ضرر یه روز دیگه هم روش. اما از این وعده ها این آقا زیاد به من و امثال من دادند. در کل ما که دیگه اگه این سرور از طلا هم باشه نمیخواهیم چون رفتیم از جای دیگه ایی سرور گرفیتم.

فقط زودتر پولمون رو بده خطیبی.
    ویرایش توسط reza22 : November 8th, 2010 در ساعت 02:09
    از کلیه دوستانی که از سرویس های افتضاح سایت lordvps (محمد خطیبی) به شدت ناراضی و خواستار پس گرفتن پول خود هستند تقاضا میکنم با آدرس ایمیل من تماس بگیرند. من و همکارم به کمک یک وکیل که از نزدیکانمون هست پیگیر طرح شکایت از این آقا هستیم؛ به کمک "قانون جرایم رایانه ایی" و از طریق"شورای انتظامی سازمان نظام صنفی رایانه ایی". ما خودمون کارهای اداریش رو انجام میدیم فقط میخواستیم بدونیم چند نفر قصد انجام اینکار رو دارند تا کارمون سریعتر انجام بشه. m.reza.22@gmail.com

5. تعداد تشکر ها از reza22 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    88
    تشکر تشکر شده 
    213
    تشکر شده در
    140 پست

ویرایش شد
    ویرایش توسط __coma__ : November 9th, 2010 در ساعت 01:32

7. تعداد تشکر ها از __coma__ به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    11 پست

منم همچنان منتظر اپ شدن سرور هستم تا بتونم دیتای موجود در سرور رو به جای دیگه منتقل کنم بکاب از سایتم ندارم و اگه سرور بالا نیاد همه چیم نابود میشه .
    همچنین پولم رو هم میخوام شماره حساب و .. رو دادم ولی هنوز مثل پول بقیه مشتریان چیزی واریز نشده .
    ویرایش توسط atmahasan : November 8th, 2010 در ساعت 15:19

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

دوستان همونطور که در امضاء ام هم نوشتم تنها راه باقی مونده برای کسانی که میخواند پولشون رو از این آقای کلاهبردار بگیرند شکایت کردن است.

اینهمه پست و سوال و انتقاد تو این تاپیک نوشته شده ولی این آقا حتی زحمت جواب دادن به این پست ها رو هم به خودش نمیده چون اصلا براش مهم نیست.
    از کلیه دوستانی که از سرویس های افتضاح سایت lordvps (محمد خطیبی) به شدت ناراضی و خواستار پس گرفتن پول خود هستند تقاضا میکنم با آدرس ایمیل من تماس بگیرند. من و همکارم به کمک یک وکیل که از نزدیکانمون هست پیگیر طرح شکایت از این آقا هستیم؛ به کمک "قانون جرایم رایانه ایی" و از طریق"شورای انتظامی سازمان نظام صنفی رایانه ایی". ما خودمون کارهای اداریش رو انجام میدیم فقط میخواستیم بدونیم چند نفر قصد انجام اینکار رو دارند تا کارمون سریعتر انجام بشه. m.reza.22@gmail.com

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

پ.ن:
    کسانی که اطلاعاتشون براشون مهمه بهتره قبل از ازبین رفتن، به فکر چاره باشن! تا به سرنوشت وبرنگ و کاربراش دچار نشید! ...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

فعلا که بالا امده سرور ولی مثله اینکه قرار کلن انتقال بدن جایه دیگه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

فقط اطلاعتمون رو برداریم و فرار کنیم.

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

ما که نتونستیم وارد پانلمون بشیم. رمز ورود تغییر کرده.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    99
    تشکر شده در
    80 پست

سرور ها on شد

---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

جواب تک تک های پست های کلاه برداری و غیره امشب داده میشه !

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    پ.ن:
    کسانی که اطلاعاتشون براشون مهمه بهتره قبل از ازبین رفتن، به فکر چاره باشن! تا به سرنوشت وبرنگ و کاربراش دچار نشید! ...
    بالاخره بکاپ گرفتم ! اخه اون وقتی که سرور لرد وی پی اس داون شد من نمیدونستم که اینجوری شده چون چند دقیقه قبل بهش وصل بودم اون وقت بی خبر رفتم تو سرور یکی از دوستان اونجا تو سرورش filezilla رو وا کردم که بکاپ بگیرم از سرور لرد وی پی اس دیدم خطای عدم اتصال میده ! اومدم چک کردم دیدم باز هم سرور لرد وی پی اس داون هست و بعدشم که اینجا شاهد بودید چی شد .... اما الان بمحض اینکه سرور بالا اومد همه چیز رو منتقل کردم !
    ویرایش توسط atmahasan : November 8th, 2010 در ساعت 19:27

15. تعداد تشکر ها از atmahasan به دلیل پست مفید

صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 28910111213141516 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)