-
September 29th, 2010, 12:46
جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
جشنواره پاییزی لرد نیک اغاز شد

بنا بر تصمیم گرفته شده جشنواره پاییزی لرد نیک به همراه یک نوت بوک دل استو دیو 1558
مشخصات کلی نوت بوک :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی
قیمت سرور ها به صورت سالانه هست
مشخصات سرور های این سری از جشنواره
Dual Xeon X5650 (31.2GHz total on 12 cores) 6.4 GT/s QPI 12MB L2 cache
24GB DDR3 ECC Registered RAM
---
محدودیتی در تعداد سرور های مجازی نیست و تاپر شدن 4 سرور از همین نوع ادامه خواهد داشت
--
نام کالا : Special Service 1
شرح کالا : 128 مگ رم 10 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
24 هسته ای
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۶۰۰,۰۰۰ ریال
لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
نام کالا : Special Service 2
شرح کالا : 256 مگ رم 20 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۱,۰۸۰,۰۰۰ ریال
لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
نام کالا : Special Service 3
شرح کالا : 512 مگ رم 30 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۱,۳۵۰,۰۰۰ ریال
نام کالا : Special Service 4
شرح کالا : 1 گیگ رم 40 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۲,۲۰۰,۰۰۰ ریال
تلفن اطلاعات : 02177744413
ویرایش توسط LordVPS : September 29th, 2010 در ساعت 12:48
-
-
September 29th, 2010 12:46
# ADS
-
November 7th, 2010, 16:47
پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نوشته اصلی توسط
sabz
دوستان انقدر این بنده خدارو تو فشار نذارین
من هم مثل شما از ایشون سرویس گرفتم ولی به هر حال این مشکلات همه جا پیش میاد
ایشون هر وقت خواستن پول شما رو بخورن برید شکایت معنی نداره هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده دوره افتادید آدم جمع میکنید واسه شکایت
ایشون اگه می خواستن سرویس به شما ندن خیلی راحت تر از این حرفا پول شمارو میخوردن
درک کنید دوستان
داداش شاید شما پول و هزینه ات برات مهم نباشه ولی ماله ما اینجوری نیست.
پول مردم رو خوردن مگه فقط اینه که کسی پول ها رو برداره و فرار کنه؟! همین که این آقا به هیچکدوم از تعهداتش عمل نکرده و سایت های مردم رو چندین روز از دسترس خارج کرده خودش بزرگترین کلاهبرداریه!
آخه مرد حسابی تو که نمیتونی از عهده چندتا مشتری بربیای بیخود میکنی سرویس میفروشی!
هیچ میدونید هر یک بازدیدی که از یک سایت میشه، پشتش چقدر زحمت و هزینه ی مدیران سایتش بوده؟ بعد حالا یکنفر بیاد به خاطر طمع خودش که بخواد پول بیشتری به جیب بزنه و ندونم کارهاش، تمامی زحمت ها و بازدیدکنندهای یک سایت رو از بین ببره و آبروی طرف رو هم ببره، آب از آب هم ت*** نخوره و هیچکس هم صداش در نیاد؟
درضمن مملکت بی در و پیکر نیست که هر کسی از راه برسه از مردم پول بگیره و بزنه به چاک که شما میگی اگه میخواست پول ما رو بخوره خیلی راحت اینکارو میکرد. ایشون خودش میدونه اگه بخواد اینکارو بکنه ممکنه چه اتفاق هایی سرش بیاد.
من یکی که تا آخرش هستم و یک قدم هم عقب نمیرم. بقیه هم خود دانند.
ویرایش توسط reza22 : November 8th, 2010 در ساعت 02:06
از کلیه دوستانی که از سرویس های افتضاح سایت lordvps (محمد خطیبی) به شدت ناراضی و خواستار پس گرفتن پول خود هستند تقاضا میکنم با آدرس ایمیل من تماس بگیرند. من و همکارم به کمک یک وکیل که از نزدیکانمون هست پیگیر طرح شکایت از این آقا هستیم؛ به کمک "قانون جرایم رایانه ایی" و از طریق"شورای انتظامی سازمان نظام صنفی رایانه ایی". ما خودمون کارهای اداریش رو انجام میدیم فقط میخواستیم بدونیم چند نفر قصد انجام اینکار رو دارند تا کارمون سریعتر انجام بشه. m.reza.22@gmail.com
-
-
November 7th, 2010, 17:16
پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نوشته اصلی توسط
P.I.T.A
همه جا این مشکلات پیش نمیاد من وی پی اس داشتم که ۶ ماهی که ازشون سرویس داشتم اصلا دان نشد و قطعی نداشت ، ایشون اگه مطمئن نبود نباید تضمین پایداری ۹۹ درصد رو میکرد.
من که دلم خوش بود گفتم xlhost دیتاسنتر خوبیه حالا سرعتم کم و زیاد بشه اما آپتایم که باید طبق تضمین ایشون باشه اما مرتب قطعی ایجاد میشه. علتش هم معلوم نیست...
لطفا بحث XL رو قاطی نکنید. این مشکل ربطی به XLHost نداره
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
-
-
November 7th, 2010, 17:29

نوشته اصلی توسط
sabz
دوستان انقدر این بنده خدارو تو فشار نذارین
من هم مثل شما از ایشون سرویس گرفتم ولی به هر حال این مشکلات همه جا پیش میاد
ایشون هر وقت خواستن پول شما رو بخورن برید شکایت معنی نداره هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده دوره افتادید آدم جمع میکنید واسه شکایت
ایشون اگه می خواستن سرویس به شما ندن خیلی راحت تر از این حرفا پول شمارو میخوردن
درک کنید دوستان
منم با ایشون موافقم
یکم صبر کنیم ببنیم چی میشه
این سرویس بندا خدا رو هم تحویل بده
-
-
November 7th, 2010, 17:45
پ.ن: توجیح اقتصادی این سرور برای کاربران و مدیر سرور (ربطی به شخص خاصی نداره!)
این سرور با 12 گیگ رم میشه 400 دلار، با 24 گیگ رم میشه 580 دلار! ایکس ال هاست نه کولو میده که بشه ارزون گرفت و نه تخفیف زیادی میده! حالا میگیم خیلی بخواد تخفیف بده 450 تومن میشه (عمراً)!
رو این سرور بخوای رعایت حال مشتری رو بکنی ماکزیمم 45 تا وی پی اس میشه داد، مراعات حال سرور رو بکنی 50 تا! بخوای به فکر سودت باشی 60 تا! دیگه بیشتر از این سرویس بدی اشک طرفین در میاد (این موارد در صورتیه که رم کم نیاره) / تازه در مورد پورت هم صحبتی نکردیم. (ایکس ال هاست پورت بیشتر از 100 مگابیت نمیده!)
با یه حساب سرانگشتی معلوم میشه که اگه هر وی پی اس رو 10 تومن (مینیمم) بدی، تازه پول سرور در اومده! کمتر از این ببینی غیر از موارد منطقی که ممکنه وجود داشته باشه، عواملی از قبیل "در راه خدا کار کردن"، "پیچوندن"، "عدم رعایت استانداردها" و و و ... میتونه دخیل باشه!
پس بهتره قبل از خرید و فروش حتماً به یه سری موارد توجه کنید تا نه طرف مقابلتون متضرر بشه و نه خودتون! (چه سرویس دهنده، چه سرویس گیرنده) / 3-4 تومن بالاتر پایینتر نه پولدارتون میکنه و نه آواره خیابونا! ...
ریجاردز
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2010, 19:00

نوشته اصلی توسط
P.I.T.A
همه جا این مشکلات پیش نمیاد من وی پی اس داشتم که ۶ ماهی که ازشون سرویس داشتم اصلا دان نشد و قطعی نداشت ، ایشون اگه مطمئن نبود نباید تضمین پایداری ۹۹ درصد رو میکرد.
من که دلم خوش بود گفتم xlhost دیتاسنتر خوبیه حالا سرعتم کم و زیاد بشه اما آپتایم که باید طبق تضمین ایشون باشه اما مرتب قطعی ایجاد میشه. علتش هم معلوم نیست...
عزیزم شما 6 ماه از ایشون سرویس گرفتی ناراضی بودی؟
بد بود؟
من هیچ نسبتی با ایشون ندارم
2 ماه هم هست که سرویس گرفتم
اگه قرار باشه مثل شما باشم الان باید بترکم
یه کم انصاف داشته باشید
6 ماه خوب بود فکر نکنم یه بار هم تشکر کرده باشی حالا 2 روز قطع شده اومدی اینجا داری همه ی اعتبار این بنده خدارو میبری زیر سوال و زمین و زمان و به هم میدوزی
بعضی از این دوستان هم منتظر فرصت هستند که مشتری های بقیه رو ببرن پیش خودشون
رقابت سالم داشته باشید
-
-
November 7th, 2010, 19:50
سلام
متاسفانه سرورها دوباره داون شدند و هجوم ایمیل های کاربران و از همه بدتر متنی که تو محتوی ایمیل ها می بینیم.... شروع شد.
ولی من تا آخرین پست این تاپیک رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که آقای خطیبی شدیدا تحت فشار روحی و روانی هستند و چیزی که مهم هست نباید دیگه به ایشون فشار بیارین
خودش که گفته بود 48 ساعت خب فکر کنم تقریبا نصف این زمان گذشت - بعضی از دوستان اعصاب خودشونو خورد کردن و البته هیچ فایده ای هم نداشت چون نه سرور بالا اومد و نه پولی برگشت داده شد .
به نظر من صبر کنید تا این فرجه که آقای خطیبی خواستند تمام بشه و اگه به وعده وفا نکردند بعد یه فکر درست حسابی می کنیم
پس خواهشا نه اعصاب خودتونو خورد کنید و نه بیش تر از این به آقای خطیبی فشار بیارین چون یهو دیدین خدایی نکرده بنده خدا سکته کرد و افتاد و اونوقت نه سروری هست نه کشکی نه ....
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

نوشته اصلی توسط
billing.ground
لطفا بحث XL رو قاطی نکنید. این مشکل ربطی به XLHost نداره
البته طبق حرف های آقای تقوری توی پست های قبلی و این پست آقای حاجیان یه چیزهایی معلوم میشه
این مشکل هرچی هست بدست آقای حاجیان برطرف میشه ....
متاسفانه هر چی می کشیم از دست خودی هست ....
-
-
November 7th, 2010, 19:53

نوشته اصلی توسط
andreh
سلام
متاسفانه سرورها دوباره داون شدند و هجوم ایمیل های کاربران و از همه بدتر متنی که تو محتوی ایمیل ها می بینیم.... شروع شد.
ولی من تا آخرین پست این تاپیک رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که آقای خطیبی شدیدا تحت فشار روحی و روانی هستند و چیزی که مهم هست نباید دیگه به ایشون فشار بیارین
خودش که گفته بود 48 ساعت خب فکر کنم تقریبا نصف این زمان گذشت - بعضی از دوستان اعصاب خودشونو خورد کردن و البته هیچ فایده ای هم نداشت چون نه سرور بالا اومد و نه پولی برگشت داده شد .
به نظر من صبر کنید تا این فرجه که آقای خطیبی خواستند تمام بشه و اگه به وعده وفا نکردند بعد یه فکر درست حسابی می کنیم
پس خواهشا نه اعصاب خودتونو خورد کنید و نه بیش تر از این به آقای خطیبی فشار بیارین چون یهو دیدین خدایی نکرده بنده خدا سکته کرد و افتاد و اونوقت نه سروری هست نه کشکی نه ....
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
البته طبق حرف های آقای تقوری توی پست های قبلی و این پست آقای حاجیان یه چیزهایی معلوم میشه
فکر نکنم این موضوع ربطی به بنده داشته باشه
لطفا کس دیگری رو پیدا کنید
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
-
-
November 7th, 2010, 20:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
andreh
آقای حاجیانی چه گناهی داره؟!
ویرایش توسط REXNET : November 7th, 2010 در ساعت 20:07
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
-
November 7th, 2010, 20:26

نوشته اصلی توسط
reza22
داداش شاید شما پول و هزینه ات برات مهم نباشه ولی ماله ما اینجوری نیست.
پول مردم رو خوردن مگه فقط اینه که کسی پول ها رو برداره و فرار کنه؟! همین که این آقا به هیچکدوم از تعهداتش عمل نکرده و سایت های مردم رو چندین روز از دسترس خارج کرده خودش بزرگترین کلاهبرداریه!
آخه مرد حسابی تو که نمیتونی از عهده چندتا مشتری بربیای بیخود میکنی سرویس میفروشی!
هیچ میدونید هر یک بازدیدی که از یک سایت میشه، پشتش چقدر زحمت و هزینه ی مدیران سایتش بوده؟ بعد حالا یکنفر بیاد به خاطر طمع خودش که بخواد پول بیشتری به جیب بزنه و ندونم کارهاش، تمامی زحمت ها و بازدیدکنندهای یک سایت رو از بین ببره و آبروی طرف رو هم ببره، آب از آب هم ت*** نخوره و هیچکس هم صداش در نیاد؟
درضمن مملکت بی در و پیکر نیست که هر کسی از راه برسه از مردم پول بگیره و بزنه به چاک که شما میگی اگه میخواست پول ما رو بخوره خیلی راحت اینکارو میکرد. ایشون خودش میدونه اگه بخواد اینکارو بکنه ممکنه چه اتفاق هایی سرش بیاد.
من یکی که تا آخرش هستم و یک قدم هم عقب نمیرم. بقیه هم خود دانند.
پس تا حالا پولتو نخوردن
به هر حال اتفاقیه که پیش اومده
باید صبر کرد
-
-
November 7th, 2010, 21:24

نوشته اصلی توسط
sabz
عزیزم شما 6 ماه از ایشون سرویس گرفتی ناراضی بودی؟
بد بود؟
من هیچ نسبتی با ایشون ندارم
2 ماه هم هست که سرویس گرفتم
اگه قرار باشه مثل شما باشم الان باید بترکم
یه کم انصاف داشته باشید
6 ماه خوب بود فکر نکنم یه بار هم تشکر کرده باشی حالا 2 روز قطع شده اومدی اینجا داری همه ی اعتبار این بنده خدارو میبری زیر سوال و زمین و زمان و به هم میدوزی
بعضی از این دوستان هم منتظر فرصت هستند که مشتری های بقیه رو ببرن پیش خودشون
رقابت سالم داشته باشید
منظورم ایشون نبود که من از جای دیگه ۶ ماهه داشتم من برای بار اول هست که از lordvps خرید کردم و هیچ گونه اطلاعی هم از سابقه ایشون نداشتم.
به نظر من کسی که وارد کار هاستینگ میشه باید با اطلاعات کافی وارد این شغل بشه و مسئولیت پذیر باشه ، هرچی باشه کسب درآمده و باید نسبت به مشتریهاش تعهد داشته باشه نه اینکه به خاطر حساب کتاب غلط وی پی اس ما مرتب به مشکل بخوره.
-