وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
درگاه پارسیان هم اوکی کردید ؟
درگاه اضافه نشد هنوز؟؟؟
تراکنش ناموفق پاسارگاد بسیار بالاست...که طرف کلن پشیمون میشه از خرید....
ویرایش توسط h4w1d : April 13th, 2013 در ساعت 00:35
سلام به همه
من پیشنهاد می کنم کسی از جی پال استفاده نکنه
هر چی سعی کردم نشد یه تراکنش موفق بزنم
کدی که تو سایت جی پال هست خیلی گنگ و اصلا کار نمی کنه مستندات هم که نداره و توضیحات ناحیه کاربری هم گنگ
اسکریپت آماده و ماژول رو cms ها هم که کلا خبری نیست
شرکت های رقیب جی پال خیلی خدماتشون بهتره ولی یکم مدارک میخواد که باید ارسال کنید
بخش پشتیبانی کار میکنه یا هنوز اوکی نشده ؟من یه تیکت زدم ولی تو لیست تیکت ها چیزی ثبت نشده ...بعد از دو روز جوابی هم نگرفتم
سلام
درگاه جدید چی شد پس ؟ لطفا حداقل آنلاین میشید تو سایت یه جوابی حتی شده از سر باز كنی به این پستا بدید حداقل دلمون خوش باشه !
دوستان از این درگاه استفاده نکنید پولتونو نمیده
من 1هفته هست در خاست تصفیه میدم اما واریز نمیکنند
ایمیل بنده:rapfdr@gmail.com
در زمان قدیم یوزر دیگر من در سایت شما به اسم اقوام بود و فکر کنم 5میلونی گردش حساب داشتم با اون یوزر و جزو 10نفر اولی بودم که باهاتون کار کرد و از زمان ساختن یوزر جدیدی که اطلاعاش رو قرار دادید 6ماهی میگزره ولی در 2ماه اخیر بسیار بی برنامه شدید و هیچ کدوم از قول هاتون حتی 000001% به واقعیت نزدیک نشد و بلکه روز به روز حتی بدتر شدید
در 3ماه اخیر درخاست های تصفیه ای بوده که در سایتتون تصفیه شده هست و رسید بانکیش هم اومده ولی به حسابم نیمده و منم پیگیرش نبودم چون وقتش رو نداشتم(تعداد اندکی بودن جمعا 300هزارتومن هم نشده ولی...)
میدوتم شاید مشکل از بانک بوده باشه و شما تقصیرکار نبودید ولی درگاهی که نتونه طی مدتی بالغ بر 1سالو نیم یه بانک درست حسابی جور کنه بهتره که تا وقتی که درست نشده دوستان استفاده نکنند
من در خیلی از تاپیک ها اعلام کرده بودم بهترینید اما در حال حاظر به همان دوستان میگم میتونند انتخاب های بیشتر و بهتری داشته باشند.
ویرایش توسط rapfather : April 18th, 2013 در ساعت 00:31
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)