خوب دوست عزیز این موضوع چه ربطی به ما داره؟ :|
دوستان یک سوال ، اینجا مدیر نداره؟ که این قدر شیر تو شیر هست؟(عذر میخوام بابت ادبیات بد ولی واقعآ صبر من به سر رسیده )
خوب دوست عزیز این موضوع چه ربطی به ما داره؟ :|
دوستان یک سوال ، اینجا مدیر نداره؟ که این قدر شیر تو شیر هست؟(عذر میخوام بابت ادبیات بد ولی واقعآ صبر من به سر رسیده )
ؤیپورت به مدیر بدید میاد همه رو پاک میکنه
خیلی وفته که ریپورت دادیم..
ولی اصلآ توجه نمیکنند.
من یک سرویس از کوکو سرور گرفتم. ولی اصلا راضی نبودم. پشتیبانی ضعیف یکی از مهمترین دلایل نارضابتی این بنده از کولوسرور هست
دوست عزیز خدا رو شکر یکی از نقاط قوت ما (البته از نظرکاربران) پیشتیبانی ماست... البته این چند روز اخیر دیتا بیس whmcs با مشکل روبه رو شده بود و تیکت ها ثبت نمیشد... و این مشکل رفع گردید.
اگه مشکلی یا سوالی هست میتونید تیکت بزنید امیدواریم بتونیم رضایتتون رو جلب کنیم.
تشکر از انتقاد شما.
ما که گرفتیم راضی هستیم هم سرور خوبه هم پشتیبانی
پرداخت شد تیکت شد ممنون
ویرایش توسط alfavps : December 30th, 2012 در ساعت 02:43
سلام - عزیز بهتر نیست تیکت بزنید در سایتشون ؟ اینجا تاپیک فروش هست و اولویت پشتیبانی مشتری برای همه ماها ( هاستینگی ها ) سایتمون و تلفنمون هست - فروم ی جای عمومی هست و اولویت پشتیبانی بعدی قرار میگیره . ضمن اینکه کسی ساعت 2 - 3 صبح تعهد نمیده بیدار باشه و کارای مشتری ها رو انجام بده. خودتون رو باید بزارید جای فروشنده - اونم انسانه اگر جوری خستش کنید که پشیمون بشه ( خیلی که آدم خوبی که باشه ) میاد میگه میخوام جمع کنم - هر چی باشه 8 ساله تو این کار هستم به شخصه و میدونم چه فشاری روی سرویس دهنده هست و باید چقدر صبور باشه - بزارید اگر کسی داره کارشو ( داره سعی میکنه ) خوب انجام بده کمکش کنید و راه رو باز نگه داریم - به امید اون وضعیت - ببخشید فقط خواستم بگم باید تیکت بزنید یا مشکلی بود زنگ بزنید به فروشنده اما صحبتم طولانی شد ( دلمون پره دیگه :دی ) - فروم رو یا یاهو رو محل ساپورت تصور نکنید - ممنون از همگی
ویرایش توسط dreamdata : December 30th, 2012 در ساعت 02:51
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
برید تو بخش سرویس های من از اونجا پرداخت کنید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)