-
July 28th, 2016, 18:21
عضو انجمن
نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز!
بعد از اینکه نام تجاری جدیدمون رو خدمتتون معرفی کردیم، با خبر جدیدی خدمتتون هستیم، یه خبر ویژه!!
طبق قراردادی که بین نیرا کلاود و آسیاتک بسته شده، قرار هست که از این به بعد روی سرورهای مجازیمون هدیه سرویسهای ADSL آسیاتک رو بدیم!
بر طبق این قرار، بسته به نوع پلنی که شما از نیرا کلاود خریداری میکنید، میتونید تخفیفی بین ۱۵ تا ۳۵ هزار تومان بر روی هر کدام ازسرویسهای ADSL آسیاتک که تمایل دارید دریافت کنید!
میزان تخفیف ارائه شده روی پلنهای سرورهای مجازی در جدول زیر قابل مشاهده است:
پلن های سرورهای مجازی:
پلن اقتصادی
|
پلن پایه
|
پلن ویژه
|
پلن حرفهای
|
- پردازنده: ۱ هسته 1Ghz
- رم: ۱ گیگابایت
- هارد: ۴۰ گیگابایت
- پهنای باند: نامحدود
- پورت: 1Gbps
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۱۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۲ هسته 1.5Ghz
- رم: ۱/۵ گیگابایت
- هارد: ۵۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۲۰ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۲ هسته 2Ghz
- رم: ۲ گیگابایت
- هارد: ۶۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۲۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۳ هسته 3Ghz
- رم: ۴ گیگابایت
- هارد: ۸۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۳۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
۱۴,۵۰۰ تومان ماهانه
|
۱۷,۵۰۰ تومان ماهانه
|
۲۱,۰۰۰ تومان ماهانه
|
۳۱,۰۰۰ تومان ماهانه
|
سفارش
سرورهای مجازی نیرا کلاود از ۴ لوکیشن آمریکا، هلند، آلمان و انگلیس؛ بدون هیچ تفاوتی در هزینه ماهانه به کاربرانمون ارائه میشن و همچنین، تا ۷ روز تضمین بازگشت وجه بدون هیچ شرطی دارند. نصب و پشتیبانی کاملا رایگان هم دارند. قابل ذکر هست که هدیه آسیاتک بر روی تمامی سرورهای مجازی نیرا کلاود از همهی لوکیشنها ارائه میشود.
نکتهای که شاید تفاوت نیرا کلاود با سایر ارائهدهندهها مشخض بشه، دیتاسنترهای نیرا کلاود هست! بر خلاف خیلی از دوستان که سرورهای ارزان قیمت رو از دیتاسنتر های سطح متوسطی مثل OVH یا Hetzner ارائه میدن، سرورهای نیرا کلاود در بهترین دیتاسنتر های اروپا و آمریکا قرار دارند که سطح کیفیت کاملا بالایی نسبت به دیتاسنترهای متداول دارند !
دیتاسنترهای نیرا کلاود :
FDC Servers در انگلیس، آمریکا و آلمان
Ecatel در هلند
MyLoc در آلمان
نکته قابل توجه این که تخفیف آسیاتک مخصوص کاربران جدید آسیاتک هست
در صورتی که سوالی دارید، میتوانید در همین تاپیک از ما بپرسید،
پیغام خصوصی بزنید، به ما
تیکت بزنید یا از روش های زیر با ما تماس بگیرید:
تجربهای متفاوت از سرور و خدمات ابری
NiraCloud.com
ایمیل : Info@NiraCloud.com
تلفن شرکت:33365263(041)
همراه : 09146922765
ویرایش توسط hpnn.wm : August 10th, 2016 در ساعت 21:30
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2016 18:21
# ADS
-
June 23rd, 2018, 18:57
پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
اوکی، سریعتر کارت به کارت کن ،
به هر حال خرید اول برا تست بود که خوشبحتانه روش کاریت برای همه مشخص شد.
-
-
June 23rd, 2018, 18:59
عضو انجمن
پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

نوشته اصلی توسط
denjoores
اوکی، سریعتر کارت به کارت کن ،
به هر حال خرید اول برا تست بود که خوشبحتانه روش کاریت برای همه مشخص شد.
عزیز چیزی به اسم کارت به کارت وجود نداره
لطفاتیکتتون رو بخونید و یا همونطور که گفتم صفحات 6-7-8 رو بخونید
-
-
June 23rd, 2018, 19:03
مورد نداره به هر حال اینم یه روش دیگس از سمته شما که پول ملت رو تو حساب نگه دارید و همه رو ساده فرض کنید.
-
تعداد تشکر ها از denjoores به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2018, 01:06
الان وضعیت سرور های خزیداری شده ملت چیه
-
-
June 24th, 2018, 01:16
عضو جدید
سلام
من متاسفانه فقط صفحه اول تاپیک رو خوندم
و الان بعد دو روز از سفارش دیدم هیچ خبر نیست و سرویس بصورت معلق هست
بعد که تاپیک رو خوندم متوجه شدم قضیه از چه قرار هست
این هزینه ای که پرداخت کردیم هزینه زیادی نیست، منم برای کار خیلی فورش اومدم خرید کردم که متاسفانه این مشکل پیش اومد.
متاسفانه بعضی افراد مثل ایشون محیط وب هاستینگ تاک رو به گند می کشند و با این کارشون اعتماد رو از بین میبرند
ولی به نظر من هرچند هزینه کمی هست ولی با پیگیری مناسب میتونیم جلوی رشد این افراد رو بگیریم
لطفا این قسمت رو بخونید:
نحوه شکایت به پلیس فتا این گونه است که اگر جرمی علیه شما در فضای مجازی اتفاق افتاد میتوانید به سایت اینترنتی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) به نشانی
www.cyberpolice.ir مراجعه و روی آیکون ارتباطات مردمی کلیک کنید. در این بخش، مشخصات، نشانی و شماره تلفن به همراه موضوع شکایت شما به ثبت میرسد و پلیس فتا در کمترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و موضوع را پیگیری خواهد کرد.
لطفا تا فردا ساعت ۱۲ به ایشون مهلت بدید، یا سرویس ها فعال بشوند یا هزینه ها به کارت بازگشت داده بشوند.
اگر این موارد انجام نشد، همگی با هم درخواست رو ثبت کنیم و مورد رو پیگیری کنیم.
وقتی سرویسی وجود ندارده نباید برای فروش بذاری، برای فروش گذاشتی پول رو گرفتی برای جبران اشتباهت و جلب رضایت مشتری توی اولین فرصت (نه زمان های کذایی ۲۱ روزه) باید هزینه رو برگردونید
من آمار ایشون رو در آوردم، شرکت یا سازمانی نیستند که بازگشت وجه بخواد بیشتر از یک روز زمان ببره
ایشون شخصی هستند به اسم حامد مددیان در شهر تبریز سکونت دارند و مثل سایر دوستان یک سایت راه انداختن و میخوان ازش کسب در آمد کنند.
اینم شماره تلفن ایشون: 04133365263
تنها کسی هم که پشت این سایت هست خودشون هستند، نه سیستم حسابداری داره نه درگیری های نامه بازی که دیتاسنترهای ایرانی دارند.
آخرین نکته رو بگم، دوستان پیگیری با پلیس فتا نه هزینه ای داره نه دردسری
همونطور که نوشتم یک فرم ثبت گزارش هست که لینکش اینجاست:
https://www.cyberpolice.ir/forms/general-report
پس بهتره بیشتر از فردا ساعت ۱۲ ظهر بهشون وقت ندیم و اقدام کنیم.
ممنونم
-
تعداد تشکر ها ازmparvin به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2018, 01:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mibfa
الان وضعیت سرور های خزیداری شده ملت چیه
دوست من وضعیت کاملا ساده هست !
اگر موجودی داشتیم خدمتتون تحویل می دیم + جبران خسارت و اگر نه که براتون برگشت می دیم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mparvin
سلام
من متاسفانه فقط صفحه اول تاپیک رو خوندم
و الان بعد دو روز از سفارش دیدم هیچ خبر نیست و سرویس بصورت معلق هست
بعد که تاپیک رو خوندم متوجه شدم قضیه از چه قرار هست
این هزینه ای که پرداخت کردیم هزینه زیادی نیست، منم برای کار خیلی فورش اومدم خرید کردم که متاسفانه این مشکل پیش اومد.
متاسفانه بعضی افراد مثل ایشون محیط وب هاستینگ تاک رو به گند می کشند و با این کارشون اعتماد رو از بین میبرند
ولی به نظر من هرچند هزینه کمی هست ولی با پیگیری مناسب میتونیم جلوی رشد این افراد رو بگیریم
لطفا این قسمت رو بخونید:
لطفا تا فردا ساعت ۱۲ به ایشون مهلت بدید، یا سرویس ها فعال بشوند یا هزینه ها به کارت بازگشت داده بشوند.
اگر این موارد انجام نشد، همگی با هم درخواست رو ثبت کنیم و مورد رو پیگیری کنیم.
وقتی سرویسی وجود ندارده نباید برای فروش بذاری، برای فروش گذاشتی پول رو گرفتی برای جبران اشتباهت و جلب رضایت مشتری توی اولین فرصت (نه زمان های کذایی ۲۱ روزه) باید هزینه رو برگردونید
من آمار ایشون رو در آوردم، شرکت یا سازمانی نیستند که بازگشت وجه بخواد بیشتر از یک روز زمان ببره
ایشون شخصی هستند به اسم حامد مددیان در شهر تبریز سکونت دارند و مثل سایر دوستان یک سایت راه انداختن و میخوان ازش کسب در آمد کنند.
اینم شماره تلفن ایشون: 04133365263
تنها کسی هم که پشت این سایت هست خودشون هستند، نه سیستم حسابداری داره نه درگیری های نامه بازی که دیتاسنترهای ایرانی دارند.
آخرین نکته رو بگم، دوستان پیگیری با پلیس فتا نه هزینه ای داره نه دردسری
همونطور که نوشتم یک فرم ثبت گزارش هست که لینکش اینجاست:
https://www.cyberpolice.ir/forms/general-report
پس بهتره بیشتر از فردا ساعت ۱۲ ظهر بهشون وقت ندیم و اقدام کنیم.
ممنونم
من واقعا شرمنده ام که اینو می گن واقعا اطلاعات توی enamad رو اینجا بیان کردن رو نمی گن امار در اوردن ! شما کلا هر چی توی enamad بوده رو در اوردید بعد می فرمایید اصلا شرکت نیستیم
شما که ادعا دارید کل تاپیک رو خوندید باید خدمتتون عرض کنم اصولا باید به این قسمت در صفحه 7 در پست شماره 69
نقل و قول می شه که قشنگ بخونید و ادعای دروغین نکنید (به اصطلاح امار اشنباه در نیارید !)
http://irsherkat.ssaa.ir/Design/Sear...ublicInfo.aspx
تشریف ببرید لینک بالا در قسمت استان "اداره كل ثبت اسناد و املاك استان آذربايجان شرقي" رو انتخاب بکنید
در قسمت واحد ثبتی "اداره ثبت شركت ها و موسسات غيرتجاري تبريز" رو انتخاب بکنید
در قسمت نوع شرکت "شركت با مسئوليت محدود" رو انتخاب کرده و شماره ثبتی رو هم43750 بزنید
حرف های گذایی رو بقیه دوستان و شاید شما که خوب متن رو نمی خونید دارید می فرمایید
کجا دقیقا نوشته شده 21 روز روند برگشت طول میکشه ؟ کجا گفته شده این قضیه ؟
-
-
June 24th, 2018, 03:05
پاسخ : معرفی نام تجاری "نیرا کلاود" ! | vpsco سابق | تخفیف سرور مجازی به مناسبت تغییر برند و وبسایت جدید! | ۷ روز بازگشت وجه
خیر چیزی ارائه نمیشه عزیز فقط شما مبلغی رو میریزی توی سطل آشغال
-
تعداد تشکر ها از saleh_gh به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2018, 03:07
عضو انجمن
پاسخ : معرفی نام تجاری "نیرا کلاود" ! | vpsco سابق | تخفیف سرور مجازی به مناسبت تغییر برند و وبسایت جدید! | ۷ روز بازگشت وجه

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
خیر چیزی ارائه نمیشه عزیز فقط شما مبلغی رو میریزی توی سطل آشغال
باز ظاهرا شب کاری و فعالیت شبانه شما شروع شد !!
شما هر طور که مایلید کار بکنید کسانی که واقعا دارن تاپیک رو می خونند در جریان حرف های شما هستند !
-
-
June 24th, 2018, 03:08
بازی بوی گند همه جا رو برداشت
-
تعداد تشکر ها از saleh_gh به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2018, 03:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
بازی بوی گند همه جا رو برداشت
شعر سپبد بود ؟
-