-
June 20th, 2013, 17:43
پاسخ : سی پنل یا دایرکت ادمین؟

نوشته اصلی توسط
negin.server
آخ یادم رفت یگم اسکلت سوخته عزیز شما تنها 72 ساعت وقت دارین با در دست داشتن مدارک شناسایی دادگستری شعبه قاره نصرت آباد واقع در کره یزد واقع در کهکشان ایران مراجه نمایید و از خود دفاع نمایید عدم حضور شما به منزله قبول جرم میباشد تحت پیگرد قانونی قرار خواهید گرفت
جرم : برهم زدن نظم و آرامش عمومی انجمن ( به جون هم انداهتن دوستان wht) و به خطر انداختن منافع ملی و امکان ایجاد شورش ( ایرانی ها عقلشون به چشمشونه؟؟

)
داداش سر کارمون گذاشتی؟من ک رفتم کسی اونجا نبود!!!!!!!!!من جرمی نکردم.من یه پست میدم توی این تاپیک همه جواب دادن منم جوابشونو دادم اونا باز جواب منو دادن و و و ...
من ک به جووون هم ننداختمشون.بعدشم!من نگفتم ایرانی ها عقلشون توی چشمشونه.من حرف یکی دیگه رو کپی پیست کردم.برین صفحه اول مشادش میکنین

نوشته اصلی توسط
Dr.Oxygen
ایرانی ها بیشترشون عقلشون در چشمشون هست
پس سی پنل
-
-
June 20th, 2013 17:43
# ADS
-
June 20th, 2013, 17:57

نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
کاربر گرامی
دقت کرده اید تاکنون فقط وقت خود را برای ارسال اسپم های مشابه و افزایش تعداد های پستهایتان در این انجمن تلف کرده اید!
کمی دست از بچه بازی بردارید!
سلام.ببخشید خیلی عذر میخوام ولی شما دخالت نکنین.بنده اسپم نمیدم به سوالات پاسخ میدم.اگه میشه بچه های مهرگان وب از این تاپیک برن میرون.ممنون
بازم عذر میخوام
-
-
June 20th, 2013, 19:36
از نظر فنی و حرفه ای دایرکت ادمین واقعا در حد سی پنل نیست
از نظر قیمت با توجه به سیستم ریسلری که داره دایرکت ادمین فوق العادس ( بالاخص برای ایرانی ها با توجه به ارز )
-
تعداد تشکر ها از helpman به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2013, 21:25
با سلام
باتوجه به تحریم ها
دایرکت ادمین پیشنهاد می شود.
-
تعداد تشکر ها از samsam به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2013, 21:35
عضو انجمن
من شخصا سی پنل رو ترجیح میدم
اما همه جا قیمت سی پنل زیاده چه واسه سرور اختصاصی چه واسه سرور مجازی
اما نسبت به شرایط حال دایرکت تایید میشه
-
تعداد تشکر ها از medianet به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2013, 22:31
اگه هاستینگ هستید 100 درصد سی پنل اگه برا خودتون استفاده میکنید 100 درصد دایرکت ادمین
-
-
June 20th, 2013, 23:08
عضو انجمن
حدود 10 صفحه نزدیک به 100 پست 99 درصد دایرکت ادمین رو با سی پنل از نظر قیمت و شرایط تحریم مقایسه کردن البته غیره اون یک درصد که کمی منطقی تر بودن / این است هاستینگ ایران !!
-
-
June 20th, 2013, 23:15

نوشته اصلی توسط
abolfazl201358
حدود 10 صفحه نزدیک به 100 پست 99 درصد دایرکت ادمین رو با سی پنل از نظر قیمت و شرایط تحریم مقایسه کردن البته غیره اون یک درصد که کمی منطقی تر بودن / این است هاستینگ ایران !!
اگه منظورتون اینه که به جای بررسی فنی شرایط تحریم و قیمت مورد بررسی قرار گرفته
که اینو همه میدونن سی پنل ارجح هستش به دایرکت ادمین یه سروگردن بالاتره
چیزی که برا هاستینگ ها و.... مهمه درآمد و هزینه هایی هستش که میکنن!و فکر کنم هدف اصلی استارتر هم همین بحث ها بوده
که تا اینجا ادامه داشته تاپیک
-
-
June 20th, 2013, 23:31
عضو انجمن
-
-
June 20th, 2013, 23:39
-