جناب آقای eParsData.Net , بحث شما ربطی به این تاپیک نداره لطفا تاپیک رو از مسیرش خارج نکنید , میتونید توی PM مطرح کنید
جناب آقای eParsData.Net , بحث شما ربطی به این تاپیک نداره لطفا تاپیک رو از مسیرش خارج نکنید , میتونید توی PM مطرح کنید
مورد اول : جنابعالی با یوزر جدید در این انجمن فعالیت میکنید که این خلاف قوانین اینجا هست .
نام کاربری قبلی شما : ms1992
نام سایت قبلی شما : 7setare.net که الان با شکل و شمایل جدید فعالیت میکنید ....
شماره فیش واریزی شما هیچ وقت تایید نشد . ( معتبر نبود ) میبایست از بانک پیگیری میکردید .
ولی با توجه به این که این مشکل به شما تفهیم شد ، شما نهایت بی احترامی رو داشتید .
محض خنده هم میتونید مبلغ واریزی رو همینجا اعلام کنید تا دوستان در جریان این کلاه برداری بزرگ قرار گیرند .
* شما بدون اعلام قبلی هم سرویس خودتون رو کنسل کردید و سرماه هم پرداختی انجام ندادید ، که مبلغ اجاره سرویس شما از مبلغ واریزی شما بیشتر بود و در اصل شما بدهکار هستید .
این بحث رو در آخرین تاپیک شما تمام کردیم . جناب sajad خواستند که شماره فیش رو به من اعلام کنید و تماس بگیرید . که این کار رو نکردید و ...
موفق باشید .
با مدیر سایت هماهنگ شده که دو تا یوزر دارم اگر خواستید اسکرین میدم
و سایت ها رو دارم رد میکنم دیگه هفت ستاره ها مال من نیست و نام کاربری من به همین دلیل عوض شده...
داداش بحث پول نیس بحث اینکه منو چی فرض کردی؟
من از محمد ریسیلر داشتم محمد سرور رو داد بشه شما
ریسیلر منو بستی ، یوزر هارو بردی تو پنل خودت ، سرور یک هفته سسپند شد ، پول واریز کردم ریسیلرمو بگیردم بهم ندادی ، پول واریز کردم دامنه ثبت کنم بعد دو ماه خبری نشد ، زنگ زدم جواب ندادی ، تایپیک زدم حذف شد...
مهم اینه که شما این دوماه رو نمیبینی گیر دادی به پول...
دوست عزیز هیچ وقت برای هیچ یک از افرادی که اینجا هستن ملاک مطلق ارزونی نبوده و نیست .شايد روزی برسه که ملاکهای انتخاب معيار های درست باشه نه فقط قيمت و همه چيز نامحدود!
دوستان اینجا هستن که پیشنهاد ارائه کنند و دیگران از پیشنهاد فروشندگان استفاده کنند .
من 2 سال با این فرد که الان برای من این مشکل را بوجود آورده داشتم کار می کردم و این اتفاق غیرعادی و غیر منتظره بود .
با این حال من چند وقتی هست ریسلر دارم از جای دیگری و خوشبختانه هیچ مشکلی هم ندارم .
به نظر من سن فرد سرویس دهنده خیلی مهمه
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
اگر یک بار دیگر پستی بغیر از موضوع وبرنگ اینجا ببینیم مجبور هستم 2 طرف را بن کنم تا زمانی که موضوع وبرنگ تمام شود.
لطفاً اینجا ادامه ندهید.
شايد شما به مسئله قيمت توجه نکنيد اما متاسفانه خیلی ها قيمت براشون مهمترين ملاک هستش!
به نظر من اعتبار يک شرکت يا شخصی که قراره باهاش کار بشه مهمترين ملاک هستش!
اعتبار رو ميشه با سايت هایی که رو اون سرور هستش مشخص کرد!
مثلا کسی که رو سرورش سايتی با بازديد و درآمد بالا داره هيچوقت به خودش اجازه نميده سرورش برای 5 روز داون باشه چون تو همين 5 روز رقمی که از دست ميده بيشتر از اينها هستش و ضرری که عايدش ميشه چند برابر پول يک سرور هستش!
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
من این جناب رو اصلاً نمیشناسم ولی بیشتر ما ایرانی ها هاستینگ رو با تفریحات سالم اشتباه گرفتیم
اگه من جای ایشون بودم و همچین مشکلی برام پیش میومد تلفنم رو روشن می کردم تا فحش و بدوبیراه بشنوم و تا ابد برام تجربه بشه!
امیدوارم مشکلشون حل بشه ولی جواب ندادن به مشتری بدترین نوع برخورد با اینگونه فجایعه هست!
ویرایش توسط persian.developer : February 3rd, 2010 در ساعت 00:00
دوست عزیز شاید در لحظه اول ما هم همچین تصوری داشتیم و با اینکه این موضوع اصلا به ما ربطی نداره ولی به خاطر اینکه مشکلاتی را برای ما هم درست کردند تصمیم گرفتیم این موضوع رو پیگیری کنیم .
به ایشان پیشنهاد دادیم بیان صادقانه موضوع رو مطرح کنند و اگر کمکی میخوان بگت بالاخره افراد متخصص اینجا زیاد هستند یا اینکه 50 یورو هزینه کنند و خود دیتا سنتر گیگا این مشکل رو حل میکنه . ولی خوب با توجه به شخصیتی که از ایشان سراغ داریم فکر میکنند تنهایی میتونن مشکلات رو حل کنند در صورتی که ما هم بعضی مواقع مشکلی داشته باشیم با دوستان در میان میزاریم اینجا اومدیم تا بهم کمک کنیم نه اینکه فقط فکر فروش باشیم و با هزار کلک بخوایم یه سرویسی را به مشتری بفروشیم و بعدش هم که مشکلی پیش اومد تلفن رو خاموش کنیم و پاسخگو نباشیم .
این مشکلات برای همه پیش میاد برای ما هم پیش اومده بود و خواهد پیش امد روزی بود که مشکلی در دیتا داشتیم و کل شبکه قطع شده بود ولی تصمیم بر این شد تمامی 9 خط ازاد گزاشته بشه و 5 نفر از پرسنل تا رفع مشکل مسول پاسخگویی به نزدیک 7 هزار مشترک در تهران و حومه باشند و تا اونجایی که در توانمون بود جوابگو بودیم ولی شاید میتونستیم راحت ترین راه رو انتخاب کنیم و جواب تلفن ها رو ندین و مشترکین صبر کنند تا مشکل حل بشه ولی این حق مشتری هست که در مواقع مشکل کسی رو پاسخگو ببینه . به نظر ما فروش آغاز یک تعهد هست .
از دوستان گسی اگر از ایشان خبری داره بهش اطلاع بده که اگر مشکل مالی یا فنی داره بیاد و رو کمک دوستان در این فروم تخصصی حساب کنه . هدف فقط رفع مشکل اون 200 تا مشتر ی هستش که الان نمیدونن باید چی کار کنند .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
آقای وبرنگ گفتن که تا فردا قبل از ظهر بالا میاد !
حالا منتظر میمونیم ببینیم چی میشه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)