معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111mareke.ir
باز هم باید همین کارو کرد؟
منظور شما اینه که چون دامنه من برای اولین بار میخواد دی ان اس بشه خودش باید اینکارو کرد؟
آخه من از جایی هاست خریدم و طرف به من فقط دوتا ns داد و آی پی نداد ( خارج از بحث )
اما اینی که من دارم میگم اینه که خودم میخوام یه ns دهنده باشم برای همین باید آی پی بذارم درسته؟
فرض بر اینکه همه چیز اوکی شد اون وقت منم میتونم مثل فروشنده های هاست فقط ns بدم؟ که بخوام به کسی ns هایی که ساختمو بدم دیگه نیاز به دادن آی پی سرور نیست. درسته؟
ویرایش توسط Daniel4u : January 13th, 2013 در ساعت 02:19
برای دی ان اس های تو پنل دامین نه ولی برای ساخت dns child name بله نیاز هست
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
با سلام اگر ممکن است به دلیل این که تعداد زیادی از دوستان هستند که vps با سیستم عامل میکروتیک میخرند برای راه اندازی نت ماهواره ای اگر ممکن است آموزشی درباره کانفیگ و راه اندازی نت ماهواره بدید با تشکر فراوان
سلام خسته نباشین
خواهشا جواب سوال منو بدین
من یه قالب با دریم ویور طراحی کردم ولی برای دکمه ارسال صفحه تماس با ما نمیدونم چیکار کنم که وقتی روش کلیک کنن ایمیلها به ایمیلم برن؟
سوال دومم اینه که چه جوری میتونم یه اسلاید شو بسازم که تصاویر پشت سرهم بدون وقفه تکرار بشن مثل همین هست که بعضی سایتا دارن !!!!!!!!!!
سوال سومم امکان داره که جوابها رو به ایمیلم بفرستین ؟
ممنون
اینجا آموزش های میربوط به سرور و هاستینگ می باشد و طراحی هست پسولال های شما اما تا حدودی پاسخ میدهم
معمولا قالب هایی که شما با دریم ویر و مشابه انها مثل ارتیستر انجام میشوند مشکلاتی دارند که از جماه این مشکلات سنگین بودن آنها هست
برای ارسال به میل شما نیاز هست تا اونجا که اطلاع دارم کد هایی بنویسین که تویط این کد ها و اگه شما به ایمیلی متصل کنید خیلی بهتر است که ایمیل ارسال میشه
بریا اسلاید شو بستگی به سی ام اس شما دارد برای اچ تی ام ال کد دارد و برای ورد پرس ، جوملا و امثال این ها افزونه وجود دارد
3-خیر
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
با سلام
لطفا آموزش کانفیگ ویندوز سرور 2008 یا 2003 رو برا اتصال smtp به وب میل جهت ارسال ایمیل اینجا قرار بدین
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
انتقال اطلاعات بک آپ بدون دسترسی به روت برای کاربران چگونه انجام میشه؟
سلام
اگه یادتون باشه قبلا در مورد دامنه و dns سوال داشتم که به جواب رسیدم اما جوابی در مورد ساب دامین نرسیدم
رفتم سرچ کردم و بالاخره فهمیدم برنامه ای بنام zpanel تقریبا ماننده cpanel هست و اون چیزایی که میخوام رو داره
آموزش تو انجمن کامل نیست اگه میشه در مورد نحوه نصب و کانفیگش مطلبی بنویسید
---------------
2- آیا باید dns را پاک کنم؟یا اینکه اون دی ان اس باید حتما باشه یا اینکه برم اون dns رو پاک کنم و خود panel ایجاد میکنه مجددا
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)